Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели

Карал децата да продават гривнички, после им събирал парите
30 юли 2015 09:47,
207
Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели
Снимка: Нова телевизия

Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя.

По думите на свидетелите 11-годишният му внук продавал гривни и много хора, седнали в околните кафенета, се дразнели от този факт.

Още по темата

"Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева", каза Спиро, който работи в едно от заведенията в близост до мястото на нападението.

Атанас, приятел на арестувания за нападението Борис Петров, разказа, че във вечерта на побоя си купил две гривнички от едно момиченце. След това видял как то отива на масата при дядото и му дава парите от продажбата.

Според него още на другия ден след боя дядото е бил отново в Борисовата градина.

Нападателят Борис Петров беше задържан преди дни и му беше повдигнато обвинение за хулиганство. Той е познат на полицията и е задържан и преди за участие в сбивания и други незаконни прояви по време на спортни мероприятия.

Иначе Борис завършил СМГ с отличие. Сега изкарвал пари, играейки на борсата.

Дядото, Красимир Иванов, категорично отрече внуците му да просят.

"Не искам да коментирам тези долни измислици на медиите. В момента те са с майка си", заяви той.

"Приятелите на бияча ми очевидно искат да го защитят, като лъжат", категоричен е мъжът.

От Столичната община предвиждат да бъдат монтирани камери в критичния участък. Видеонаблюдение обаче имало в района на езерото Ариана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Koi e toja *** na snimkata i laji govori i kakvo kato prodavaite Grivnite Tova sa boi li e
112
12
 
8
 
! Отговори
WWW.COM преди 8 години
КАТО ПОЛИЦИЯТА УЧАСТВА В ТЕЗИ СХЕМИ С ПРОСИЯ И НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА ДА РАЗКАРВА ПРОСЯЦИТЕ ОТ СВЕТОФАРИТЕ, ПАРКОВЕТЕ И Т.Н. Е НОРМАЛНО ПОНЕ НИЕ КАТО ОБЩЕСТВО ДА РЕАГИРАМЕ! А КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА МАЛКИ ДЕЧИЦА - ПРИСЪДАТА ТРЯБДА ДА Е ДО ЖИВОТНА!АЗ СЪЩО БИХ СЕ ВЪЗМУТИЛ ОТ ТАЗИ ГЛЕДКА! НАГЛЕДАЛ СЪМ СЕ И АЗ НА ПРОСЕЩИ ДЕЧИЦА ПРЕД ПОЛИЦАИТЕ И КАТО ГИ ПОПИТАШ, ЗАЩО НИЩО НЕ ПРАВЯТ - ГЛЕДАТ УЧУДЕНО.ДАНО ОРГАНИТЕ СЕ САМОСЕЗИРАТ И ТОЯ СКАПАН ДЯДКА ДА НЕ ВИДИ БЯЛ СВЯТ! АМА НА ДАЛИ...
111
8
 
18
 
! Отговори
аз преди 8 години
Пълни лъжи в тази статия ! Та човека лежа в болница - няма как да е бил на другия ден отново там! Така, че "ФАКТОР" , проверявайте си информацията и не пишете глупости, а тази Мария Нестерова трябва да бъде уволнена за това че е написала лъжи - поне така биха постъпили в западна медия, отделно близките могат да я осъдят за голямо обезщетение - само така ще спрат да пишат ЛЪЖИ !
110
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИМА ИМА ПОЛИЦИЯ?И какво щеше да направи евяжаемаат полиция.Точно до нас има хора - всяка вечер вигат невъобразим шум в два посред нощ - не може да се спи - съседът веднъж зивика полиция, те дойдоха направиха забелжка, на младежите и онези след това продължиха.....
109
15
 
9
 
! Отговори
! преди 8 години
Въпросът е кой е по-крив:Побойниците?Или ***, който кара децата да просят (защо това не е версия а е ФАКТ)?Лично аз не знам, дали бих се сдържал, ако попадна на тази гледка и дали няма да го набия също...
108
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дядото си бил заслужил да го нападнат с ритници трима здравеняци, наполовината на неговата възраст и да го смажат от бой пред очите на внуците му? А бе толкова ли оскотахме бе?Ако някой се е почувствал оскърбен от "търговията", що не е повикал полицията да реши случая с тези толкова опасни и скъпи и задължителни за купуване гривнички - там и без това от време на време се явяват униформени, когато не е опасно.
107
9
 
12
 
! Отговори
1 преди 8 години
Не съм привърженик на раздаването на правосъдие по този начин, но ако наистина е карал децата да продават гривнички и им е събирал парите - малко му е бил боя!Като няма работещо правосъдие и полиция е нормално гражданите да вземат нещата в свои ръце. А на тоя дядо само като му видиш лукавата физиономия, ти става ясно, че не е стока!
106
8
 
16
 
! Отговори
Божидар преди 8 години
А според мен свидетелите са си заслужили боя. Не виждам нищо което да заслужава бой. Особено в такива размери. Ако толкова много ги беше дразнил, и го бяха предупреждавали няколко пъти, щеше да се изнесе и след 2-3 юмрука само. Какви са тези брутални пребивания?***!
105
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 128,Ти акъл не можеш и да искаш, понеже не знаеш какво да правиш с него. Той на теб само ще ти пречи.
104
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам познат бит от агитка, само защото имал някакъв цвят на якето си. Разбира се в агитките само мъжкари и боя е бил 10 *** срещу 1
103
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПрилича на Бога Бойко
102
6
 
26
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Абе футбулягите - налетяхте на статията вече а? :) Я да видим сега кой колко е компетентен и колко бой може да предложи във нета :) Като сте толкова ербап имам предложение: им наркодилърчета около училищата. Събирате се ( вие уж знаете как - примерно като за парче пица и 10 лева на митинг) и биете наркодилърчета ;) после като говорите за *** ако сте още живи отивате във филиповци и тн и после пак ще си говорим ама така на дядо и внучета нещо малко страхливо ми изглежда да знаете ;)
101
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евалата, днесбеге и всички медии от групата ви, че давате гласност на скинове. Браво! Дано другите медии направят същото, когато изперкали от анаболи типове счупят черепа на вашето дете например щото е с неправилна прическа или щото се мотае пред очите им
100
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО119По скоро на интелектуално ниво.
99
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да си представя какъв ужас изпитват футболните лумпеняци преди баба Марта. Навсякъде продават гривнички...
98
10
 
9
 
! Отговори
до 108 преди 8 години
Аз не мога да разбера къде в статията пише че е БИТО ДЕТЕТО или някой тук умишлено го пише за да настройват хората един срещу друг. Също така пише че дядото на следващия ден пак е бил в Борисовата градинка, следователно излиза че боя не е бил толкова тежък колкото се изкарва от медиите щом е можел да стане сутринта да се облече да пие едно кафе и пак да е там без проблеми. Дори може и боя да не е бил точно бой а само спречкване, ама сега както знаем медиите ако могат ще го обърнат и на битка .
97
4
 
13
 
! Отговори
неразбрал преди 8 години
Ако дядото заслужава бой за 10-20 лева , колко ли бой заслужават политиците ни?
96
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 99,какво да им каже някой на "тези момчета"%, като те ни приемат, ни предават?Говори се с хора. Тези не са такива.
95
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този какъв фейс извади не е истина - типично животно!
94
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комплексирани селяня- това са побойниците, налитащи по няколко наведнъж над стар човек с две малки деца.