Катастрофата на "Цариградско" - заради водач без книжка

При инцидента пострада един човек
32

 

Снимка: Булфото

23-годишен водач без книжка предизвика катастрофата на столичния булевард "Цариградско шосе", в района на Полиграфическия комбинат, съобщава Булфото. Младежът шофирал автомобил "Мерцедес" с хасковска регистрация в посока "Орлов мост".

Още по темата
В района пред Полиграфическия комбинат, по неясна към момента причина, той изгубил контрол над управлението на колата, навлязъл в локалното платно и ударил автомобил "Опел", който вследствие на силния сблъсък се обърнал по таван.

В обърнатата кола е пътувал служител от IT отдела на Вестникарска група България, съобщава "24 часа". От по-тежки травми го е спасил коланът.

Пред пристигналите на място пътни полицаи, водачът признал, че няма шофьорска книжка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Ухаха преди 8 години
За нещастие тоя кавал не е сгънал. :( Нищо, дано сгъне другия път, но да не повлече някого с него.
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То да е само Хасково...На село светофар, кръгово и пешеходна пътека на са виждали.София се задръсти от агресивни провинциалисти, които да и най-честите причинители на птп-та.
18
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, че човекът в опела не е сериозно пострадал !
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То, че е е без книжка е едно на ръка, ако нямаш книжка, си караш по пътища където няма коли. Обаче в самия център на София, където е скоростен път, кара се бързо и е натоварено, да застрашаваш живота на хиляди хора !
16
0
 
41
 
! Отговори
Пъзел преди 8 години
Селянин от Хасково с Мерцедес...друго няма какво да се коментира !
15
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Европа и САЩ е същия цирк-пълна анархия!
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всякакви детски приказки за възпитание, култура, манталитет и там подобни, са само за най-наивните. В нормалните държави тези неща са наложени и продължават да се налагат от държавата, която следи за стриктното спазване на правилата. затова "културният" немец, като дойде да шофира в България е по-опасен и от този шофьор без книжка, а "невъзпитаните" българи са най-примерни щофьори в Германия.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да попитам Александър Македонски на кон ли е бил докато е правил снимките.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е асковския толкоз ли не е могъл да събере 100 лв за книжка.
11
0
 
26
 
! Отговори
Един умен човек преди 8 години
Един умен човек е казал:Ефективността на наказанието се измерва не със строгостта му, а с неизбежността от прилагането му.Точно това правят в нормалните държави, докато в България някои твърдят друго - виновни са шофьорите, че не са наказани след всяко нарушение, което правят. КАТ са невинни - те нямат задължението по закон да налагат санкции. Е, докато мислите така всеки ден ще има много милиони нарушения, ще има катастрофи и загинали
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
проблемът е, че малдежът очевидно е възпитан в липса на респект от всякакви институции и закони, а вината за това не е само на кат, управляващите и неговите родители, ами на всички нас като общество - да не забравяме, че ежеднавно ставаме свидетели на подобни случки.
9
0
 
18
 
! Отговори
Разбирачев преди 8 години
Който си мисли, че с още по-огромни наказания от сегашните, нещата ще се подобрят, е меко казано в огромна заблуда. Единственото, което може да спре нарушенията по пътищата отдавна е ясно за целия нормален свят - трябва всеки шофьор да е убеден, че направи ли нарушение, неизбежно ще последва наказание. В България е точно обратното - КАТ "хваща" един нарушител от 50 или 100 ХИЛЯДИ нарушители и този нарушител го отнася с огромно наказание, което някои мазо хисти искат още да увеличат.
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е случаен тоя младеж предните джамове на мерцедеса и те са затъмнени кой знае на коя мутра или продажник е синче. Сигурно и номера на колата е в списъците на кат с дарители и да не се спира.
7
5
 
38
 
! Отговори
Водач преди 8 години
Това трябва да лежи на съветта на КАТ, защото ако не бяха взимали 50-100лв., когато са го спирали този младеж, можеше и да не се стигне до този случай, но нали са много натоварени психически и си мислят само за 20те заплатки и това колко ще си подели днешната смяна от такива млади хубавци.
6
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От този инцидент може да се направи извод до къде стига чувството за безнаказаност на виновния - шофира без книжка в центъра на София, така че да предизвика катастрофа, при която другият автомобил е по таван. Смятам, че все още наказанията за нарушения на пътя не са достатъчно тежки.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И пак катастрофа заради ***...
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко могат да си купят, дори и книжка, ако е бил по- хитър, но мозък...не става.
3
2
 
38
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Шофьори без книжка - това се случва само в държави, в които КАТ не работи.
2
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предполагам, че "водача" е жена..
1
0
 
27
 
! Отговори
Бг рулз преди 8 години
Първо, това не е Хасково.Второ,затвор за мамин хубавец.Ако не го затворят утре ще утрепе някой.