Спецакция на "Лъвов мост", търсят нелегални мигранти

По-рано акция имаше и в "Модерно предградие"
10 авг 2016 08:32,
22
Спецакция на "Лъвов мост", търсят нелегални мигранти
Снимка: архив, Bulphoto

Спецакция срещу нелегални мигранти се провежда на "Лъвов мост". На мястото има и коли на "Жандармерията". През нощта е бил отцепен голям периметър в района, а целта са били хостелите, съобщи bTV.

Има 67 проверени лица, които са пребивавали законно, като по-голяма част от тях са чужди граждани от Франция, Япония и Германия, съобщи комисар Борислав Муеров – началник сектор Охранителна полиция СДВР.

Той допълни, че спецоперацията се е провела на три етапа, като първият е бил в  кв. "Модерно предградие", където са били проверени 187 лица.

От тях има 11 задържани, като половината са с някакъв статут на пребиваване и  са отведени в районните управления за доизясняване. Другата част са били без документи и са обработени от сектор "Миграция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Ядосан преди 7 години
И к'во като ги провериха? Довечера май.муни.те пак ще са налазили пространствата около Лъвов мост и Халите. Тоя Муеров не го ли срам да ми се пъчи с бройки и проценти? Спрете тая арабск@ *** преди границата, нека си стоят в Турция. Оставка бе, Муеров! И Бъчва.та барабар с тебе!
16
0
 
0
 
! Отговори
Мишок преди 7 години
Избори брате.Аре сега пъпевите да гласуват за....нали работим вижте.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С очите си им видях спецакцията- проверяваха документите на две русоляви, скандинавски изглеждащи момчета. От новината разбрах, че и японски туристи са проверявали. Е брааво!
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво правят израелците с мюсюлманските имигранти успяли да се промъкнат в страната им.?? Тъмнокожите спящи по пейки в градинки, детски площадки се увеличаваха с всеки ден. Улици и паркове потънаха в мръсотия, нощем да се минава в южен Тел Авив. Жителите правеха митинги докото правителството не взе решение и ги екстрадира. Хващат ги, за 3 дни им уреждат документ лесе пасе с еднопосочен билет и на самолета за първата възможна арабска ствана.Това е начина. Израел нямат лагери за ислямисти .
13
1
 
13
 
! Отговори
Николай преди 7 години
Какво има да ги търси та те са навсякъде то българи няма там те търсели! Ами търсете дано намерите някой!
12
4
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Не случаино пият кафе по дамски тихомълком което е странно
11
2
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
То сигорно е от бившите партниори като гледам бая са измамстували
10
2
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Като ония измами де викали за един бил инструктор тои и не знаел да сее качвал на кола асега де ионко спи
9
1
 
23
 
! Отговори
Брей! преди 7 години
"Спецакция на "Лъвов мост", търсят нелегални мигранти"Разбрахте ли сега къде била хватката? Търсели били "нелегални" имигранти! Проблема е, че 99% от т. нар. "бежанци", така добре познатите ни полухора от района на Лъвов Мост, са със статут на закрила от война, нищо, че са от Афганистан и Северна Африка. И по тази линия не са нелегални! Пак ни правят на баламурници, по-зле и от живково време! Тогава партията ни пазеше от Чернобилската радиация, сега Баце и Бъчи ни пазят от "бежанците"!
8
1
 
40
 
! Отговори
Една жена преди 7 години
Лъвов Мост е като Кабул като мръкне! Пазете си децата и жените братя и сестри и не вярвайте какво ви говорят по медиите! Там си е състояние на война, ислямска при това! И тази територия продължава да се разширява. Снощи група "бежанци" бяха налазили чак до градинката на НДК и бяха насядали по 2 пейки и треата около тях! Смразяваща кръвта гледка -наблюдаваха преминаващите жени и момичета и се пулеха като маймуни! Бог да пази България от Меркел и подопечните и български лакеи, всички знаем кои са!
7
0
 
21
 
! Отговори
Сефте преди 7 години
Отново симулираме дейност и дълбока загриженост за обществото.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Взеха пара да ги пуснат в България сега си пишат точки.
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те българи не могат да намерят . От мигранти не могат да се разминат . Как така ги търсят , това изчезващ вид ли е ?
4
0
 
25
 
! Отговори
Бутафорни изпълнения преди 7 години
Идат избори и Тиквун ще участва лично. Затова ще има хиляди такива бутафории. Резултат няма да има, но това за Тиквун и зомбитата му не е важно.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"съобщи комисар Борислав Муеров началник сектор Охранителна полиция СДВР.Той допълни, че спецоперацията се е провела на три етапа"1-ви етап предопреждават техните хора2-ри етап обикалят цивилни да саберат рушвети3-ти етап дпс и дост пускат терористите
2
1
 
34
 
! Отговори
БХК де е? преди 7 години
БХК де е? Всички са чужди граждани гостуващи тука норвежци от Афганистан, шведи от Ирак и датчани от Буркина Фасо. Дошли са тука да научат българските гражданки как да се обличат. Благотворителна акция тоест.
1
0
 
42
 
! Отговори
Добре де преди 7 години
проверени са,и после какво?