Фандъкова за ремонта на "Дондуков": Търпение, работи се още!

1 декември е новият срок за приключване на ремонта по "Дондуков"
13 ное 2017 13:30,
74
Фандъкова за ремонта на "Дондуков": Търпение, работи се още!
Снимка: Facebook

Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. "Дондуков", че ги контролират не само надзорът и общината, но и всички граждани, коментира кметът на София Йорданка Фандъкова.

Още по темата

"Дондуков" е в строителство. Продължава да се работи. Има да се довършва. Нека да имаме малко търпение - 20 ноември е скоро, когато ще пуснем движението. До 1 декември им е срокът за завършване по новите уточнени срокове. Надзорът ще си свърши работа. Ако не е направено нещо както трябва, ще си го направят отново.

Наистина мисля, че непрекъснатият ежедневен коментар е важен, контролът от страна на цялото общество - също. Аз съм заявила на изпълнителите, че тях ги контролират не само надзорът и общината, но ги контролират всички граждани, които минават. Очаквам да си свършат работата както трябва, но в момента не мога да коментирам качество, защото то все още не е готово", заяви Фандъкова.

По думите й, на бул. "Монтевидео" копаят в участъка, чийто срок е до 7 декември.

"Там продължава работата. Пуснахме движението само в участъка, който е готов до университета. Третият лъч на метрото се изгражда в срок и предстои до края на следващата година тунелопробивната машина да излезе на Малък градски театър "Зад канала". Много е трудна задачата, не става толкова лесно, но за наша радост метрото се движи в съответните срокове и очакваме да бъде завършено в срок", допълни кметът на София и уточни, че машината в момента излиза от станцията на бул. "България" и бул. "Иван Ев. Гешов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конкурсите се печелят от фирми на ГЕРБ. Парите са с пъти по-високи от реалните, за да се платят рушветите на ГЕРБ. Качеството е ниско поради малкото пари които остават след разплащането с управляващите. Какви хи ги говори учителката по руски, да не сме в пети клас.
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вкъщи като ти влезе майсто, който не е добър и какво? После или сам дооправяш или викаш друг да дооправи. Общо взето позната история. Каквито са ни майсторите такова ни е и всичко. Всичко си е по комунистически.Гледайте "Башмайсторът". Или и това е капиталистическа измислица?
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие сте големи наивници.Кой в България доброволно си подава оставката?Трябва с паветата да ги изгоним,а не да им се молим да си отидат.
45
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
**-илните общинари да отидат в Нови сад за да видят как се правят площади и как се полага асфалт ! Нови сад по-богат ли е от София ? Не е , но управниците му са европейци !
44
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Бул. ,,Дондуков" е огромен резил и гаф , заради който Фандъкова направо трябва да подаде оставка!!!
43
1
 
16
 
! Отговори
САс преди 6 години
OСТАВКА е най-малкото в случая
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното безобразно строителство.Докога ще търпим???
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
контрол на контрола ? да сложи на себе си контрол .
40
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Когато в къщата ти влезе ,,майстор" и след него видиш , че не е свършил нищо не му налагаш малки глоби , а му теглиш един шут и НЕ ПЛАЩАШ НИЩО !!!
39
2
 
17
 
! Отговори
ТЪРПЕНИЕ КАЗВАШ преди 6 години
Да не стане като преди 100 години, когато селяните и войниците грабнали накрая пушките и станала революцията, известна като ОКТОМВРИЙСКА
38
1
 
24
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Такава корупция в столична община не е имало никога до сега. Гарантирано от ГЕРБ!
37
0
 
14
 
! Отговори
НЕ ЧУЛА, НЕ ВИДЯЛА преди 6 години
и НЕ РАЗБРАЛА е пак госпожа другарката ФАНДТКОВА
36
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Самите общинари са от ,,ония'' 80 процента и не мислят с главите си! В Борово правят тотоари , където никой не минава и слагат колчета на разбити тротоари. Като дойде време за ремонт , плочкаджиите ще трябва да обикалят всяко колче . Ало , правете места за паркиране , защото колите вече ни затрупват !!!
35
0
 
13
 
! Отговори
ХАЙДЕ БЕ БОЙКО преди 6 години
Режи лентата
34
0
 
13
 
! Отговори
НАШИ ХОРА преди 6 години
Кво искате бе ***. ГЕРБЕР В ЗАТВОРА. Може , ама друг път. Тая власт дето МУТРОСИКАДЖИЯТА я е взел с кръв НЕ СЕ ДАВА така
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сложете най-сетне едно славно българско име на този булевард бе !
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тези срокове? Пак ли петилетката ще я свършиме за 4 години? Не искаме срокове искаме качествено строителство и евтино. Бул. Дондуков заприлича като след бомбардировка. По добре да си беше останал в предишният вид само там където бяха се накъдрили и пропаднили паветата да бяха се ремонтирали и нещата щяха да изглеждат идеално. Но в селянжъри акъл?? Те имат акъл само в айдушките работи! Все едно от прасе да искаш да не се въргаля в локвата.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво коментирате едни и същи. Почнали от червено чавдарчета и комсомолчета, а сега пребоядисани в какъв ли не цвят и им дадохте власт!Държава и общини вече от 10 години е с престъпно поведение!
30
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
В Софийският Бизнеспарк всичко е направено ПЕРФЕКТНО ! Асфалт , теотоари , алеи , тревни площи .....!Направо да не повярва човек , че са го правили български фирми ! А защо е станало така ?!?! Защото е частен обект с чужди инвеститори , които осъществяват СТРОГ КОНТРОЛ и от тях не може да се КРАДЕ !!!
29
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите са ми много смешни. Надъхват се в интернет преди всеки избори и все си мислят, че народът е на 100 % с тях, а след изборите са увесили нос. Отделно ЕГН-то ги мори и те всяка година стават все по-малко и по-малко. Младите не вярват на глупости. Тези искат да се върне младостта им. Ами няма да се върне. Ще пукясяте и ще изгниете в гроба. И в Бога не вярвате. На какво се надявате? Нямате надежда, нямате вяра, за любов да не говорим, пълни сте с всяка злоба и завист. В душите ви е ад.