Ремонт ли бе, да го изпълни "Трейс"... Локви по бул. "Васил Левски"

Първият дъжд показа и качеството на ремонтираната отсечка
4 сеп 2018 17:00,
92

Това лято серията редовни ремонти по улиците на София засегнаха и бул. "Васил Левски". За почти месец общината преасфалтира част от булеварда, че дори и обособи бус лента.

И така, гладък асфалт, бус лента, какво повече да искат софиянци?

Един пост на "Спаси София" може да ни напомни какво повече може да искат столичани, и особено този изчезващ вид - пешеходците. А именно: По-малко локви!

Още по темата

Първият септемврийски дъжд донесе и първите локви по булеварда, ремонтиран преди по-малко от месец.

"Обектът, който беше възложен на фирма "Трейс" без провеждане на търг, бе преасфалтиран преди по-малко от месец, като Столичната община хвърли немалко усилия в ПР, целящ да ни убеди, колко бързо и качествено е свършена работата", пишат от "Спаси София".

Резултатът е обаче видим и от организацията питат столичния кмет Йорданка Фандъкова дали и този път ще бъде използвано оправданието, че обектът е още в гаранция и кръпки ще покриват... нов асфалт.

"Спаси София" пита и зам.-кмета по транспорта Евгени Крусев каква сума е платена на фирмата, извършила ремонта.

"Г-н Крусев приключва своя трети строителен сезон, но проблемите с качеството и неспазването на сроковете остават. Важни обекти като ул. "Граф Игнатиев" или бул. "Константин Величков" сериозно се бавят, а с това хаосът за трафика и неудобствата за пешеходци и бизнес продължават", посочват от "Спаси София".

Уви, проблемите не свършват с това. Бул. "Васил Левски" след ремонта стана поредният, който се сдоби с бус лента. Тя обаче така и не се уважава от шофьорите.

Затова "Спаси София" призовава и СДВР да упражни контрол в отсечката, за да може поне един булевард да бъде в добро състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Предлагам"Три четири обекта със закон да бъдат дадени на германска френска и израелска фирма."ИЗРАЕЛСКА ФИРМА ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ ЛУД. ДА НИ ГИ ТЕСТВАТ С АТОМНА БОМБА БУЛЕВАРДИ И УЛИЦИ!!!
79
3
 
8
 
! Отговори
Предлагам преди 5 години
Три четири обекта със закон да бъдат дадени на германска френска и израелска фирма. Да ги направят те и те да служат като образец за нашите мър лячи. А пред всеки баш обект табела със снимки кой строил за колко и режещият лентите. Да вижда и знае народа да знае кой да псува..и пред избори да гласува трезво Бб.. срам си. Харчите милиарди крадете а онази несретница от Младост я сготвихте
78
2
 
9
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Поредното престъпление с/у бг.данъкоплатец протекирано и осъществено с помоща на държавата.Да живее абсурдистан.
77
0
 
6
 
! Отговори
Гвендор преди 5 години
Кучетата си лаят, керванът си върви!
76
2
 
26
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Ако някой си въобразява ,че нещо зависи от Фандъкова много се заблуждава.Тя е просто един гръмоотвод,за некачествени ремонти.Ремонтите се разрешават на друго място ,там се определят и цените,и коя фирма ще ги извършва и колко трябва да внесе в съответната банкова сметка.Освен това тези ремонти дават възможност за едно циклично ремонтиране ,нещо от типа ремонт,на ремонта ,а и на него пак ремонт.Една автоматична хранилка на правилните фирми свързани с правилните политически лица и структури
75
39
 
5
 
! Отговори
Браво Фандъкова!!! преди 5 години
Възхищавам се на г-жа Фандъкова!Нека си плюят разните твари, но това не пречи София да става все по-хубав и модерен град.Огромното строителство е факт и се чудя как издържа тази жена на това напрежение.Детски градини и училища (нови и всички се ремонтират), водопроводи, канализации, метро, спортни зали и площадки, метро, релсови пътища, улици, ново строителство и саниране.Строежите нямат край, така, че всичко се вижда и е пред очите ни.Не сме имали по-добър кмет и мащабно строителство
74
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ремонтът на "Левски" е изпълнен много мърляво. Седмица след приключването маркировката вече е избледняла. Тази фирма трябва да се постави в черен списък и да не и се възлагат повече никакви обществени поръчки!
73
6
 
22
 
! Отговори
Роден в София преди 5 години
Писна ми от фандупкова,а на вас? И в училище беше смешна даскалица по руски език,и в кметския стол е смешен подписвач на кражби! Затвор за фандупкова и цялата й рода, дъщеря й живее в къща в квартал Иван Вазов за 500 000 евро! От къде изкара тези пари ***,даскалице? Рано става ли,работи ли цял ден? Презирам те фандупкова!
72
4
 
12
 
! Отговори
Роден в София преди 5 години
Писна ми от фандупкова,а на вас? И в училище беше смешна даскалица по руски език,и в кметския стол е смешен подписвач на кражби! Затвор за фандупкова и цялата й рода, дъщеря й живее в къща в квартал Иван Вазов за 500 000 евро! От къде изкара тези пари ***,даскалице? Рано става ли,работи ли цял ден? Презирам те фандупкова!
71
2
 
12
 
! Отговори
Ломското и околовръс преди 5 години
Същите гьолове са на кръговото на Лоското и Околовръстното. Сигурно пак Трейс го е строило. Лилето и Борисов затова наддадоха на килограми
70
1
 
12
 
! Отговори
Шюкрю Чобан. преди 5 години
А сега като са толкова отворингяс, и без конкурс,да изстинат участъка и наново ,да им дойде акъла.Но за срок в който да работят на две смени,ако не се справят,плащат обекта в троен размер. Това може да се случи на запад от Калотина,а тука в най-добрия случай,да изкопаят шахта и чао. Изтрайте,само още 30-40 годинки,докато Бойко си купи каймановите острови,с вие се чешете по макарите и катериците. За протести сме заети, болни,на работа, или на рожден ден,нали една птичка пролет не прави.
69
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спомняте ли си кой лансира фирма "Трейс"? Когато Борисов стана кмет на София започна да прави едни детски градини за 30-40 деца за по 1 /един/ милион. Та фирмата бе "Трейс".
68
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така и така човека е в Израел ,нека да се запознае на место как и кога в Израел се правят ремонти и нови пътища ,и какви неустойки плащат фирмите неизпълнили в срок и качество обектите ,които са започнали!Ама много има какво да научи!Пиша го като човек ,който поне 5 пъти в годината пътува в тази посока!Само при строежа на най новата магистрала до Ерусалим ,няколко големи строителни фирми фалираха понеже не изпълниха в срок поставените по договор изисквания!
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Бул. "Васил Левски" след ремонта стана поредният, който се сдоби с бус лента. Тя обаче така и не се уважава от шофьорите."Велоалея, бус лента, синя зона - то не остана откъде да минеш с кола. Очаквам скоро и лента за тротинетки, лента за инвалиди и да се свършва с трафика в центъра... минаваме на варианта "бичи пеш".
66
1
 
17
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Не плюйте по най-милото ми.Аз за едните пътища и износа на оръжие за едни брадатите индианци живея.
65
3
 
27
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Трейс не е ли фирма на Борисов ?По времето на Бай Тошо само ДЪРЖАВНИ Фирми имаха право да строят Магистрали , Пътища , надзора също беше Държавен . Днес имаме един Куп зам.министри и министри Престъпници и един Куп Държавни Служители СЪС Задължения да прибират ПОДКУПИТЕ за Кървавите Пътища .
64
1
 
26
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Мафията си има държава,кво се чудите!
63
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля Ви лятото на 2019 да направите репортаж на тази отсечка за да видите за какво иде реч.
62
0
 
18
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 5 години
До Анонимен 62Оня е отскочил до Израел.
61
2
 
26
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
Докато царува Борко Велики и Цецо Шлифера е негов пророк,така ще е.