Автобус се блъсна в къща в София, засякла го кола

Рейсът се е движел по линия 77, няма пострадали при инцидента
29 дек 2018 18:09,
9
Автобус се блъсна в къща в София, засякла го кола
Снимка: Архив, Булфото

Автобус на градския транспорт се е блъснал в къща между ул. "Суходолска" и "Кубан", няма данни за пострадали, съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ) за "Фокус".

Катастрофата е регистрирана към 15.10 ч.

Катастрофиралият автобус се е движел по линия 77, като по данни на водача, е бил засечен от лек автомобил.

Имало е един пътник. Регистрирани са материални щети, изпратен е екип на КАТ.

Към момента автобусът се измества с кран от местопроизшествието. За преместването му е въведена временна организация на движението.
Затворено е движението по улиците "Суходолска" и "Кубан". Автобусните линии 72 и 77 временно ще въртят на "Кубан" и "Ришки проход".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щях да кажа:Един грамотен журналист.Прави разлика между автобус и рейс.Но в подзаглавието прочетох че "рейсът се движи". Нещо не е наред с нашите журналисти. Наистина!
5
2
 
0
 
! Отговори
стрнджата преди 5 години
Само като прочетете името на улицата е ясно руска работа затова е станала катастрофата като дменитв името на улицата това няма да се случва.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръгнатли неделните шофьори с колите. Искайм се всичко да спира и да неработи. Това автобуси, камиони ТИР. Само те на пътя.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе да го беше ударил тоя да се научи да чака колите с предимството. Сега автобуса пак е удрен и е повредена къщата на невинни хора.
2
8
 
3
 
! Отговори
Истина преди 5 години
Масово шофьорите на автомусите не спазват правилата за движение. Не знам кой е прав в този случай, но те превозват хора и въпреки това нарушават съзнателно правилник за движение по пътищата.
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тоя периметър там са само интергиращи се. С купени книжки или въобще без книжки, незаконни постройки почти до самата улица, щъкат дечурлига, кучета, коне, текат някакви миризливи води по улицата. Страшно е!