Блъснаха 2 деца на столичен булевард, едното почина

Булевард "Никола Вапцаров" в посока телевизионната кула е затворен
Обновена: 13 дек 2019 21:53 | 13 дек 2019 20:41, Красимир Ангелов
132
Блъснаха 2 деца на столичен булевард, едното почина
Снимка: Bulgaria ON AIR

Две момичета са били блъснати тази вечер на столичния булевард "Никола Вапцаров" срещу бившия увеселителен парк "София ленд".

Едното дете за съжаление е починало. Другото е откарано в болница, като състоянието му се уточнява.

Още по темата
Инцидентът е станал на бул."Никола Вапцаров" в столицата около 19.40 часа. Децата са били откарани за оказване на медицинска помощ, но на път към болницата едното е починало.

На място на инцидента има от екип криминалисти. По предварителна информация децата са пресичали неправилно. Те са на възраст между 14 и 16 години.

Шофьорът, участвал в произшествието, е останал на мястото на инцидента.

В момента булевард "Никола Вапцаров" в посока телевизионната кула е затворен.

Тежкият инцидент става само ден, след като кола на НСО удари 14-годишно момче. Детето е настанено в болница "Света Анна" в тежко, но за момента стабилно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
10
 
! Отговори
до Ястреб О©манлията преди 4 години
Няма брате, в тази коччинна властва подлостта, лъжата и еффтинията, всички са страхливци и нямат топки за нищо, такива ситуации като днешната се подминават със снимка с телефона или просто "правя се че не съм видял"
88
8
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Не че нещо ама човека нито се е скрил нито се крие.Казва си истината.
87
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече няма нужда от коментари,обиди и псувни. Сами сме си виновни. Избихме се.
86
2
 
36
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Преди две седмици велосипедист се блъсна в автомобила ми,на ПЕШЕХОДНА пътека.Секунди преди сблъсъка в другата посока пътеката пресече колоездач,който буташе велосипеда си,когото изчаках да пресече.Уважаеми,пресичайте там,където е позволено,а дори и да не е,първо се огледайте,за да не вкарате някого в беля.
85
1
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 4 години
До 88964 Днес точно бях в училището (НПМГ) да се видим с хората там - завърших миналата година, с съученика ми пресякохме това кръстовище - бях забравил колко е отвратително. Светна ни зелено и един ТИРЪ дето се ебше засилил не спря щото и нямаше как да спре от 40 пред светофара. Като стоях на мантинелата гледах и в двете посоки някоя таратайка БМВ да не ме отнесе. Странно е да се замисля че на някое от децата са му оставяли 3 часа живот.
84
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чий го избивате та натискате газта до дупка... малко ви са глобите, затвор за тея *** кадето карат така в града. Жалко за дечицата. Дано господ е с едното и да се оправи...."Ами пич, Господ няма, или поне за нас българите няма и никога няма да има, защото сме бoклyци. Господ помага на смелите и достойните, а не на страхливите и пoдлитe.
83
10
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Вижте го само как си крие лицето, ясна е работата то не *** и Пульо карат джипове.
82
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чий го избивате та натискате газта до дупка... малко ви са глобите, затвор за тея *** кадето карат така в града. Жалко за дечицата. Дано господ е с едното и да се оправи....
81
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Незащитавам шофьора, ама нека да направят експертизата и да видим кой е виновен.
80
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой няма да пострада, ако при пресичане се огледа внимателно и едва тогава премине... За мен това е липса на навици и внимание на тези деца за съжаление ...
79
4
 
12
 
! Отговори
ан преди 4 години
направиха големи офиси ,но не и училищаучат на 2 смени и последния час свършва в 7 и половина,когато на село вече спятами нашето е първа смяна и в 7 и петнадесет трявма да е там в училищеуморени ,гладни са бързали да се приберат ,а тази тиква от екрана и тя бързалаужас ме обхвана и не заспивам
78
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори някой на тротоара да има трябва да го маркираш със страничното си зрение и да имаш едно на ум с десния с крак евентуално ако човека изскочи да набиеш спирачките.. имам близка която загина по същия начин - на пешеходна пътека, без спирачен път... за шофьора наказанието беше някаква глоба няколкостотин лева - това е цената на човешкия живот в България. Поне да бяхме войнствена държава като Русия или Сърбия и да губим хората във войни, а не по такъв дeбилен начин
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПсихоложкаОтдалече си личи, че психологията ти е много далечно понятие. Написаното се отнася по-скоро за журналистите.
76
5
 
16
 
! Отговори
Ghh преди 4 години
Какво ви става бре, хора? Това са деца, и да са били в края на пешеходната пътека тоз къде е блял? Толкова е уверен и спокоен, че чак плаши. Все едно са някакви предмети на пътя му. Гледайте в нета колко клипчета има ако блъснем пешеходец с 50, 60 и т. н. Просто си е карал поне с около 70-80. Жалко за нас като нация.
75
0
 
12
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Шофьорите сме, като пешеходците. Лошото, е че инстинкта за самосъхранение е отишъл на заден план. Господи помилуй.
74
2
 
3
 
! Отговори
! преди 4 години
До ПсихоложкаИзвинявай ама си много проста да се радваш на човешкото нещастие, че ще изкараш жълти стотинки..
73
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На какви се правим?!? Смешни сме. Това че ЕС ни тупа по рамото само говори колко жалки и изпълнителни сме. Ако утре ни кажат да се самоубием ритуално сигурно ще го приемем като комплимент и с кеф ще го изпълним. Супер смешни сме. Има 5% хора със средноевропейски стандарт на живот и всичко друго е на трагично ниво.
72
1
 
15
 
! Отговори
Опс преди 4 години
До 75 АнонименНЕ,България е едно голямо село и задния двор на ЕС!
71
8
 
8
 
! Отговори
вампиrite преди 4 години
Вземайте им книжките и доживотно в затвора какво е това това на нищо не прилича!!!!!
70
2
 
20
 
! Отговори
Ужас! преди 4 години
Хора,говорете с децата си, сега преди ваканцията са като обезумели!