Блъснаха 2 деца на столичен булевард, едното почина

Булевард "Никола Вапцаров" в посока телевизионната кула е затворен
Обновена: 13 дек 2019 21:53 | 13 дек 2019 20:41, Красимир Ангелов
132
Блъснаха 2 деца на столичен булевард, едното почина
Снимка: Bulgaria ON AIR

Две момичета са били блъснати тази вечер на столичния булевард "Никола Вапцаров" срещу бившия увеселителен парк "София ленд".

Едното дете за съжаление е починало. Другото е откарано в болница, като състоянието му се уточнява.

Още по темата
Инцидентът е станал на бул."Никола Вапцаров" в столицата около 19.40 часа. Децата са били откарани за оказване на медицинска помощ, но на път към болницата едното е починало.

На място на инцидента има от екип криминалисти. По предварителна информация децата са пресичали неправилно. Те са на възраст между 14 и 16 години.

Шофьорът, участвал в произшествието, е останал на мястото на инцидента.

В момента булевард "Никола Вапцаров" в посока телевизионната кула е затворен.

Тежкият инцидент става само ден, след като кола на НСО удари 14-годишно момче. Детето е настанено в болница "Света Анна" в тежко, но за момента стабилно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как при град който може да поеме без задръствания и прескачания 100 000 автомобила да поеме над милион автомобила. Тези деца къде са пресичали като виждат че няма място къде да хвърлят игла. Дано поне другите две оцелеят едното е ударено вчера от кола на УБО с 50 км в час но предното стъкло е на салата. Едвали БМВ-то е пълзяло с 50 км. При 50 км нямаше да го удари с такава сила че да го качи на капака и да пръсне стъклото.
8
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там има огради и светофари с копчета!!!! Преди месеци по-нагоре снимаха жена с малко дете как полага луди усилия в час пик да преодолее оградите и да се "самоубие"с детето. Вместо да пресече на 100 метра през светофара??!! Ами, естествен подбор!
7
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано на никой не се случва. Това е трагедия и за родители, и за водачи...
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Под другата статия за катастрофа на Цар Борис съм коментирал че КАТ живеят още в НРБ когато в София се движеха 10 000 коли. Бойко бре, Борисов бре, прати шефовете от КАТ в Европа (няма да ти струва повече от 10 000?) да видят как се организира движение. Пешеходни пътеки на четирите страни (дори на малки, да наистина) кръстовища. Твърди разделителен на всички булеварди БЕЗ леви завои (не като Симеоновско шосе). Пешеходни пресичане на всеки 500-1000 м в урбанизирана среда (подлез или надлез).
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас!! Очите ми винаги са на 16, когато карам в този участък.
4
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички други са виновни освен родителите? Убитото момче на Княз Борис преди няколко месеца също е пресичало на червено. Гледах светофара от репортажа за протеста на жителите там. Светофара си свети повече от достатъчно зелено! След като първите пресякоха булеварда, навлезе друг пешеходец и той спокойно мина на зелено! Колко по-дълъг да е зеления светофар? Какъв Бог да прости, какви пет лева? Не сме ли 21 -ви век? Докога ще чакаме месии и сили свише? Вместо да се държим адекватно и отговорно?
3
1
 
29
 
! Отговори
sled преди 4 години
След като самозапалванията,самоубийствата от балкона и масовата арогантност и простотия и оглупяване ,не трогват никого в нашата татковина ,идва ред на най-страшното!!!!!Не знам дали на някой ще му запука ,освен на потърпевшите?!!!!!!
2
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма спиране!Кошмар
1
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас! Бог да прости детенцето и помогне на родителите!