Блъснаха 2 деца на столичен булевард, едното почина

Булевард "Никола Вапцаров" в посока телевизионната кула е затворен
Обновена: 13 дек 2019 21:53 | 13 дек 2019 20:41, Красимир Ангелов
132
Блъснаха 2 деца на столичен булевард, едното почина
Снимка: Bulgaria ON AIR

Две момичета са били блъснати тази вечер на столичния булевард "Никола Вапцаров" срещу бившия увеселителен парк "София ленд".

Едното дете за съжаление е починало. Другото е откарано в болница, като състоянието му се уточнява.

Още по темата
Инцидентът е станал на бул."Никола Вапцаров" в столицата около 19.40 часа. Децата са били откарани за оказване на медицинска помощ, но на път към болницата едното е починало.

На място на инцидента има от екип криминалисти. По предварителна информация децата са пресичали неправилно. Те са на възраст между 14 и 16 години.

Шофьорът, участвал в произшествието, е останал на мястото на инцидента.

В момента булевард "Никола Вапцаров" в посока телевизионната кула е затворен.

Тежкият инцидент става само ден, след като кола на НСО удари 14-годишно момче. Детето е настанено в болница "Света Анна" в тежко, но за момента стабилно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
10
 
6
 
! Отговори
Психоложка преди 4 години
Ееей супер новина сега ще има работа за нас психоложките, ще говорим с пострадалото дете и родителите му, ще окуражим родителите на загиналото дете, ще говорим с oлигoфpeнa-убиец, ето в такива моменти ни се отваря работа на нас психоложките, когато няма държава и правосъдие ние тогава печелим пари, добре че България не е държава иначе аз и колежките ми щяхме да сме гладни
68
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПитанкаДа ,България е държава,но с лошо управление и затова не са виновни гражданите.Правата на ВСЕКИ гражданин трябва да се спазват,без значение на позицията му в обществото,а не да се делят на ваши и наши,за първи път започнаха разделенията,когато ГЕРБ дойде на власт,преди партиите нямаха такива пререкания.
67
2
 
3
 
! Отговори
това нищо не е преди 4 години
До Анонимен 53Ти гледай да не задължат нашичките да осиновяват по един обратен за "спазване на правата му"!Тогава гледай кво става!:)
66
5
 
14
 
! Отговори
Питанка преди 4 години
България държава ли е?
65
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в БyлГЕЙpия и куче да не си камо ли детещото *** IT специалиста свършил работа и бързал да купи на Ганьовица вечеря от некое заведение щот Гaньoвица даже не може да готви а може и тя да е кариеристка със забързано ежедневие и ехее айде да го задраскаме 14-годишният живот голяма работа чудо голямо
64
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТи нормален ли си?Че ако скочи някой българин срещу неправдата нали ще го смачкат, може и да го убият,защо да скача,за да загубим още един човек ли?Има избори,там да ходят,ако не са съгласни.
63
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Българите са жертва,затова се разбягаха извън страната ,защото не искат да живеят в подобна система."Що не се разбягат сърбите, гърците или руснаците?? Щото са мъже и когато трябва палят, колят и бесят. Когато топките ти са малки, ти остава да се оправдаваш с някой друг - да БГ политиците са бoклyци, но тези които се осмеляваме да скочим срещу тях моментално биваме смачкани от "чорбаджиите", "силните на деня", както и от страхливците като теб!
62
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПрестани да обиждаш българите,материала бил "лош",а защо през соца материала беше много добър и на висота във всяко отношение?Тогава се спазваха и правилата,имаше действащи закони и нямаше корупция.Рибата се вмирисва откъм главата,не е виновно населението,че такова е управлението и тези, които ги командват!Българите са жертва,затова се разбягаха извън страната ,защото не искат да живеят в подобна система.
61
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма какво да се сърдите минуси и да му праската минуси. Истината боли, но това е положението. Българина не знае как да се движи като пешеходец, нито знае как да кара.Всеки ден се придвиждам пеша и редовно виждам хора бягащи на червено.Виждам и баби с децата които ги премъкват пак на червено.
60
0
 
14
 
! Отговори
88964 преди 4 години
На това място са ставали и други тежки катастрофи. Не е ли очевадно, че е нужен надлез за пешеходците? Толкова ли е трудно да се преценят рисковете за пресичащия на пешеходната пътека! Ако извън кръстовищата се направят надлези или подлези, трафикът ще бъде облекчен, а за пеходците няма да съществува опасност.
59
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това и вчера го казах след като другото дете беше ударено от НСО.Хората масово пресичат на червено. Дори пенсии които се дживат като охлюви! Някои даже ги мързи да вървят още 50 метра за да минат през подлеза там където няма светофари.Просто хората в България масово нямат каквата и да е култура, камо ли правилници за движение.Аз помня едно време това дори в училище се учеше.
58
9
 
16
 
! Отговори
добре че са poмитe преди 4 години
Във всяка една нормална държава (дори даже в някои държави извън Европа) ще ти скъсат г*за затова че си утрепал дете на пешеходна пътека и на зелен светофар за пешеходците. Но в най-странната държава в света - детето е виновно, шофьора/шофьорката "има човек" където трябва и нещата се изопачават за секунди. Да се оправим? Никога няма да стане, щото сме жалкарски народ, даже свидетелите съм сигурен че ще си сменят показанията, както винаги в тая "държава". Добре че изчезва тая "нация".
57
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами колкото и да го псуваме Бойко, човека каза истината преди време, а именно - "материала е лош". Без значение къде са пресичали децата, ако шофьора е карал с ограничението едва ли са щели да бъдат такива последиците. Жалко за родителите, не искам да си представя какво им е в момента, вместо да празнуват коледните празници ще трябва да организират погребение и помени.
56
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Детето е виновно! Айде закривайте я тая държава.. впрочем тя се самозакрива де, до 15 години poмитe ще командват. Няма по-големи жълкари от бyлгapoпитeците, жалко само за толерантността на турския народ и затова че ви съжали и не ви затри. Целия свят щеше да бъде доволен.
55
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя лъже,измерете спирачния път!Тоя ги е блъснал на пешеходната пътека и светофара,затвор за дълго му се полага.Слагйте камери на тези сфетофари и по подлезите!
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако карал с 60 км в час (по думите му), тоя танк трудно би спрял и след 20 метра!А най-вероятно е карал с над 70.
53
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбите казват "знаем че не сте искали тва и онова, че не сте искали да давате път на америте да ни бомбардират, че не сте искали да признате Косово, ама политиците ви са такива" ами такива са ама и ние сме си yбитaци като нapoд с нулево национално самочувствие, всяко нещо си има обяснение и всеки отива там където му е мястото и където е заслужил
52
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България последните 30 години изкопа дъното. От тва по-надолу няма накъде. Всички ни бъзикат, ни си мислим че сме ИМ партньори. Мyxxлясъл, кротък народ сме. Не може 10% от населението да определят съдбата на останалите 90%. Ако утре политиците ни решат че всеки български мъж трябва да се кастрира сигурно ще аплодираме с две ръце.
51
4
 
17
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Голяма трагедия, съболезнования на близките и дано другото дете остане сред нас. А на хората които намесват политика и хейтът джипове, политика или пък децата, без значение от обстоятелствата, мога само да кажа, че за вас ми е най-тъжно какви болни душици сте, срам нямате ! *** народ - слаба държава !
50
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наркоманки!