Дрогиран младеж убил Милен Цветков?

Тв водещият чакал на червен светофар
Обновена: 19 апр 2020 21:51 | 19 апр 2020 21:40, Александър Попов
243
Дрогиран младеж убил Милен Цветков?
Снимка: Нова тв

Млад дрогиран шофьор е налетял на автомобила на Милен Цветков.

Телевизионният водещ е чакал на червен светофар, когато бил пометен.

Още по темата

Водачът, който е ударил лекия автомобил, в който е бил загиналият, е на 22 години. При проба от страна на полицията той е дал положителен резултат за канабис и амфетамини, съобщава БНР. Мъжът е арестуван още на място.

На мястото на инцидента има освен линейки и екипи на СДВР. Изясняват се причините за тежкия инцидент. Вероятно става дума за несъобразена скорост от страна на 22-годишния водач. 

"В 18.18 ч. сме получили сигнала за катастрофата на бул. "Черни връх", сблъсъкът е между две коли", каза още Сунгарска. Тя поясни, че при инцидента човекът е изхвръкнал на платното. Екипът е пристигнал за 6 минути. Взели са го веднага. Закарали са го към "Пирогов", за съжаление почти до болницата, буквално пред нея, човекът е издъхнал", посочи пред "Фокус" говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска.

Няма други пострадали в катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България за съжаление е така безотговорни мамини синчета и момичета нарко звисими с маркови коли и джипове - даже известни на полицията / на само това/ газят. Ако не те ударят такива ще те удари Ковид , ако не това безработицата , безпаричието и мутрите.Демокрация в действие.
160
8
 
6
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Случайно?
159
1
 
23
 
! Отговори
минчо преди 4 години
ако искате да трепете някой в БГ -качвате се в колата и газите -ако ви е за първи път условна-ако в за втори 2-3 гподинки-пак си заслужава
158
2
 
29
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Кретенска държава!//Ами това е неолиберална демокрация.За богатите е повече от демокрация,те са над закона,а за бедните е повече от робство,за тях е борба за ежедневно оцеляване,а не за живот.Ще перефразирам израз от романа на Хашек "Приключенията на храбрият войник щвейк по време на световната война",а именно: богатите са необходими същества ,а бедните са случайни същества"
157
3
 
50
 
! Отговори
убийци преди 4 години
Каква е разликата между масовия убиец, който взема пистолет и застрелва нищо неподозиращи хора от улицато и този ***, който се дрогира, качва се на мощната кола на тати и с висока скорост се забива в колата преди него. Потенциалните жертви на този *** са най-малко 5, а може и 7, ако има 2 деца. И в двата случая е умишлено убийство и така трябва да се третира. Доживотен затвор без право на замяна.
156
3
 
42
 
! Отговори
Кретенска държава! преди 4 години
Доказано е, че този к.елеш с джипа е бил дрогиран, каква друга причина търсите. Сега ще изкарат джипа му за виновен, защото е по як от бричката на Цветков. Това е днешната "демокрация", к.ретените изплуваха на върха. Наркоман не може да си купи джип с пари от честен труд, или е пласьор на дрога, или е от ГЕРБ!? На 20 години джип кара, не го ли виждат властите? Вируса виждат, но наркоманите не виждат.
155
0
 
54
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Човек кара внимателно,спазва правилата,спазва ЗДП и винаги се намира някой ке-леш,който смята ,че се намира над всичко.Винаги съм смятал и защитавал тезата,че ако някой употребил алкохол или наркотични вещества ,причинил автопроизшествие със смъртен случай,то трябва да се разглежда като предумишлено убийство.Защото той съзнателно се е "отрязал" като талпа, или съвсем съзнателно се насмърквал,на боцкал,нагълтал.Такива заслужават присъда като за предумишлено убийство Нещо от порядъка 20-30 години
154
3
 
8
 
! Отговори
КАТ Сунгурларе преди 4 години
"с несъобразена скорост" значи да е карал с 30 (примерно), но пак да е било много... което както и да го гледаш си е пълна глупост.
153
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българския т.нар. "съд" вече е обявил присъдата - 6 месеца условна. Убиецът няма дори да успее да види затвора, само веднъж в съдебната зала пред циркаджията наречен "съдия". И ще се разкае че дори и ще обещае повече да не прави така.
152
8
 
4
 
! Отговори
инфо преди 4 години
прочетете бавно и добре написаното от новината.Много информация липсва ..Дрогиран бил , ама защо пишете това не разбирам.Аз да седна да напиша статията ви гарантирам че 10 пъти в повече ще бъде посещавана и коментирана отколкото вас !!Абе тоз народ да не живее в *** ???
151
3
 
0
 
! Отговори
Инфо преди 4 години
С над 150 kmh е карал . Та ти не си н0рмален !!Ако четеш коментара да ти кажа че залагаш на карта цялото си семейство .
150
21
 
9
 
! Отговори
инфо преди 4 години
Гледам снимката и ми се вижда позната. !!Гледам пътното платно същото . Абе на село сам си !!! На това път ли му казвате? та вие в софия сте СЕЛО .Маркировка НЯМъъъ !!Пълна мизериъъъ!!Депутати Миззернййй !! б0клуциАко умре човек от мойто семейство така . С ножа ще ви режаа пар4е по пар4е ...
149
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрогиран, разглезен, презадоволен.Не за първи път прави тежки нарушения, карайки същия джип, който му е бил подарен за абитуриентския бал от родителите му крупните бизнесмени Асен и Десислава Николови.
148
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-вероятно става въпрос за държавна поръчка.
147
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Амфетки, трева и се качил да кара. Браво....Навремето като пуших никога не си позволявах да се качвам да карам, ама младите днес им е през *** за живота на другите.
146
1
 
46
 
! Отговори
никой преди 4 години
Ми напишете името на убиеца, де? Баси новинарския сайт! От мен искрени съболезнования на семейството му...май...Жалко за Милен, да почива в мир.
145
2
 
55
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Не искам да спамя темата, само едно ще ви кажа, през 2016г. с Божията помощ преживях катастрофа, същия сценарий- възрастна шофьорка ме удари отзад, докато чаках на червено на кръстовище. В полицейския репорт след катастрофата пишеше, че се е движила с минимум 80 км/ч, защото и се бяха отворили въздушните възглавници. Аз карах Пасат, а тя Тойота Сиена. Сравнявайки ситуацията, щетите и гледайки снимките с колата на Милен Цветков съм УБЕДЕН, че убиецът е карал минимум със 120км/ч, а вероятно и 150.
144
0
 
47
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Бог да го прости Милен Цветков! Защо няма име и снимка на убиецът, а само на жертвата?
143
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В навечерието на големите обвинения към празнуващите Великден, трябваше да премахнат нак-устатите...
142
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чие е синчето?