Дрогиран младеж убил Милен Цветков?

Тв водещият чакал на червен светофар
Обновена: 19 апр 2020 21:51 | 19 апр 2020 21:40, Александър Попов
243
Дрогиран младеж убил Милен Цветков?
Снимка: Нова тв

Млад дрогиран шофьор е налетял на автомобила на Милен Цветков.

Телевизионният водещ е чакал на червен светофар, когато бил пометен.

Още по темата

Водачът, който е ударил лекия автомобил, в който е бил загиналият, е на 22 години. При проба от страна на полицията той е дал положителен резултат за канабис и амфетамини, съобщава БНР. Мъжът е арестуван още на място.

На мястото на инцидента има освен линейки и екипи на СДВР. Изясняват се причините за тежкия инцидент. Вероятно става дума за несъобразена скорост от страна на 22-годишния водач. 

"В 18.18 ч. сме получили сигнала за катастрофата на бул. "Черни връх", сблъсъкът е между две коли", каза още Сунгарска. Тя поясни, че при инцидента човекът е изхвръкнал на платното. Екипът е пристигнал за 6 минути. Взели са го веднага. Закарали са го към "Пирогов", за съжаление почти до болницата, буквално пред нея, човекът е издъхнал", посочи пред "Фокус" говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска.

Няма други пострадали в катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
17
 
! Отговори
ноби преди 4 години
кажете името на келемето
140
0
 
19
 
! Отговори
Атеншън преди 4 години
Щом е карал така и си позволява това значи че е на някого което се и разбра.Когато някой се разправя в тая държава с теб е ясно че е на някого и си мисли че ще го измъкнат при всякаква ситуация.
139
0
 
9
 
! Отговори
м преди 4 години
До АнонименАко изобщо попадне в затвора, нали ;)
138
0
 
32
 
! Отговори
Шумен преди 4 години
Наркоманът, който тази вечер уби Милен Цветков в катастрофа е син на изпълнителния директор на винпром Карнобат Десислава Николова.
137
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
... "Тя поясни, че при инцидента човекът е изхвръкнал на платното."Последно трябва ли да се поставят предпазните колани?Как може с колан да изхвъкнеш на платното!? Възможно ли е? Бог да го прости Милен Цветков! Много нелепа смърт,много!
136
0
 
8
 
! Отговори
Отнесен от вихъра преди 4 години
Бог да го прости. Не беше лош човек, навремето беше залитнал по Костов, но всеки бърка. На моменти дразнеше много, тролваше, но си беше автентичен. Можеше да поживее още, ама ето какво му било писано. При днешната истерия чак да не повярваш, че е умрял от друго, а не от коронавирус.
135
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ексклузивно! Дрогираният с джипа-убец на Милен Цветков е син на изп. директор на винпром Карнобат
134
1
 
15
 
! Отговори
HMLF преди 4 години
Проблема с корона вируса е сериозен и трябва отговорно поведение! Но като премине това , трябва много ясно да се заяви на управляващите, че тия безобразия по пътища, корупция, правосъдие, *игани и какво ли не искат незабавни и строги мерки! Иначе си заминаваме
133
0
 
22
 
! Отговори
Az преди 4 години
И накрая новина, че тоя коронавирус ни изпи мозъците... Сигурно ако не е това положение доста повече шум щеше да има... Дано виновника не се измъкне... 22 години з кола за над 100 000......ВЕй коронавирус няма да ни умори, ние ще го изпреварим
132
1
 
53
 
! Отговори
до 150 преди 4 години
Както се и очакваше, мpъсно мутpенско ! От все сърце им пожелавам да стигнат до просешка тояга всички тези герои на прехода, които вгорчиха живота ни и съсипаха България! Амин!
131
0
 
23
 
! Отговори
Az преди 4 години
Е Айде да си кажем кой е а....
130
0
 
39
 
! Отговори
Случаен Минувач преди 4 години
СА2772 ХА има го и заснет как януари месец преминава на червен светофар.
129
8
 
25
 
! Отговори
Дарина преди 4 години
До Един от Северозападавижда се номера на колата - СА2772 ХА - не просто тарикат. Това е човек, който има връзки. Такива номера не се получават от обикновени граждани шофьори. Защо ли ми прилича на покушение ? А не катастрофа. Сега няма много коли по пътищата
128
0
 
30
 
! Отговори
Do 152 преди 4 години
Кой пусна и финансира мутрите през 9о-те бе?Бума на наркодилърите и престъпните схеми!Кво ми ги разправяш врели-некипели
127
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До CA2772xAАми да, то застраховката в БулИнс си е като без застраховка.
126
2
 
33
 
! Отговори
До до мнение преди 4 години
Не съм против извънредното положение. НО защо не се предприемат адекватни действия срещу дилърите? Те убиват повече! Не се правя на интересен...
125
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментиращите тук много бързо забравиха, как в уредени и богати държави при атентати загиваха десетки невинни хора.Газени от камиони, стреляни в театри и какво ли не .Ама чак днес разбрали, че има и наркомани.
124
4
 
35
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Погълнати в приемане на декларации по КПП-та полицаите проспаха, как търговията с дрога процъфтява, а джигитите карат с по сто километра в градовете. Нищо, важното е да сме живи и здрави и да няма коронавирус.
123
1
 
41
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Бог да го прости човека! И да не ми казвате, че това е някой провинциалист с избушен голф или опел за 1000 лева? Софийско тарикатче е, сигурно, мислещо се за недосегаемо, заради парите или длъжността на баща си....
122
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До MnenieАко бяхме само ние въвели извънредно положение да се правиш на интересен.Ама когато милиони испанци и италианци не са излизали от вкъщи от 2 месеца , не се прави на интересен.