Временно спират водоснабдяването в столичния кв. "Стрелбище"

От дружеството съобщават, че ще е утре от 10.00 до 17.00 часа
13 сеп 2020 15:00, Петя Славова
4
Временно спират водоснабдяването в столичния кв. "Стрелбище"
Снимка: БГНЕС


На 14 септември 2020 г., във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Роженски проход" жк. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Роженски проход" от ул. "Дедеагач" до ул. "Твърдишки проход", бл. 91 и бл. 93 (висока зона).
    
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Дедеагач" ъгъла с ул. "Твърдишки проход".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


4
Още от София
Мост над р. Боянска бара ще има до края на годината
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Заради протестите ли?
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 1

Каква водна криза бе, гений - една улица няма да има вода за няколко часа, защото свързват нова сграда.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Започва се, това е началото на водната криза, пригответе бурканите и капачките.