Спират водата в столичния ж.к. "Славия" на 1 октомври, петък

Причината са строително-монтажни работи
30 сеп 2021 10:03, Елка Василева
2
Спират водата в столичния ж.к. "Славия" на 1 октомври, петък
Снимка: "Софийска вода"

На 1 октомври 2021 г. (петък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по бул. „Цар Борис III“, ж.к. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Цар Борис III“ № 126 и № 128, бл. 1, бл. 2, бл. 3, бл. 4, „Трамкар“ и сградата на Община Красно село.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ № 126 пред бл. 4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от Страната
В четвъртък - значителна облачност, но с малко валежи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ste spem i toka na sofia. ;)
1
0
 
1
 
! Отговори
еБассси преди 3 седмици
Ще има ли поне един ден тази година в който ЦЯЛА София да има вода ?