Как сте стигна до убийството в София и кой е убиецът?

Подобни шумни празненства в района са рядкост, твърдят съседите
Обновена: 10 яну 2022 14:16 | 10 яну 2022 14:16, Анисия Иванова
125

Млад мъж бе убит късно снощи в столичния квартал Люлин. Жертвата била намушкана многократно с нож по време на празненство за раждането на бебе. Засега задържан няма.

Няколко мъже са празнували в междублоково пространство в столичния квартал "Люлин". Един от тях е бил убият 32-годишен Илиян Илиев, който е бивш боксьор. Мъжът се отказва от спорта, след като му предлагат да продаде мач. Участвал е в множество благотворителни каузи.

Още по темата

"Снощи имаше заря и изведнъж стана свада. Тъмно е, нищо не се виждаше, просто се чуха някакви викове, някакви разправии. И след това едно момче каза, че е наръгано", разказа пред камерата на Bulgaria ON AIR човек от квартала.

"Всичко стана много бързо. Празнуваха раждане на детенце и в следващия момент изтича някакъв човек, стана някаква разбория, наръга го и избяга", посочи друг съсед.

Линейката е пристигнала за четири минути, но мъжът е починал на път за болницата. Според съседи подобни шумни празненства в района са рядкост. Затова те са изненадани, че са подразнили някого.

Според различни източници убиецът му е психично болен мъж.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
24
 
! Отговори
Петьо преди 2 години
Някой е взел правосъдието в свои ръце. Браво. Не може постоянно разни пияници да тормозят хората. Боксьор бил, не знам къв бил. Най-обикновен квартален безделник.
72
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безбожници! Обладани от злоба! Омразата извира от телевизия! Народно събрание! ПРЕЗИДЕНТ СЪСКА 5 ГОДИНИ!СОЦИАЛНИ МРЕЖИ ПРОСТОТИЯ!ЦИНИЗЪМ!ПОЛОВ НАГОН В КОМЕНТАРИТЕ!
71
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре сме ама вие нещо не сте добре
70
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашият народ полудя!ИМАЛО Е ВРЕМЕ НА ГЛАД!МОР!БЕЗПРОСВЕТНОСТ!ИМАЛО Е УБИЙСТВА!ВСЕ ПАК Е ИМАЛО РАЗЛИКА КАКВО Е РЕДНО И КАКВО НЕ Е !СЕГА СТАНАХМЕ СКОТОВЕ!НИКАКВО ЧУВСТВО ЗА МЯРА!
69
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Титанично и поголовно оскотя.ване. Всичко живо е полудяло, гледа лошо или върви и си говори само, вече само да подминава човек и да не поглежда трябва.
68
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Домошар - само специално тренирано куче се приближава и атакува без да лае. В момента в който те залае кучето вадиш спрея и когато си отвори устата да лае пръскаш по муцуната - в носа, очите и по възможност вътре в устата. Ако го напръскаш по гърба естествено ще те ухапе. Трябва да натискаш спрея силно и решително и да го държиш твърдо насочен към нападателя като пожарогасител. НЕ се пръска като парфюм или дезодорант. Виж клипчета в Ютуб.
67
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е хубаво,че са го убили.Но не е хубаво в 23:30 да пиеш между блоковете и да пускаш заря и пиратки и шумна музика.Хората ,които търсят на края намират майстора.
66
2
 
4
 
! Отговори
домошар преди 2 години
до До Домошар - Моя позната пръсна със такъв силен спрей, нападналия я ротвайлер. Пак я ухапа!
65
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ключовите фрази в статията са "късно снощи" и "имаше заря". Да беше почерпил вкъщи приятелите, сега щеше да си е жив баща на детето. Ако всеки, на който му се роди дете в Люлин, Надежда, Младост и т.н, прави заря "късно снощи", ще е нонстоп посрещане на новата година в София. Когато полицията не си върши работата, важи правото на по-силния, докато някой не реши да си вземе оръжие, за да изравни силите.
64
1
 
25
 
! Отговори
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa преди 2 години
Вчера един тинейджър с пъпки слиза от автобуса, прави някакви движения с ръка и вика на пътниците "Бог да ви прости всичките" Аз слизам на същата спирка и спокойно му обяснявам, че така се казва за починал човек и да не го прави повече, защото някой може да скочи да го набие. Той ми вика - и аз мога да се бия. Дано да си вземе поука, защото някой път ще попадне на някой като тоя с ножа и му е спукана работата.
63
0
 
13
 
! Отговори
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa преди 2 години
До Домошар излизам много рядко, но ако имам електрошок, ще ме спаси ли от нападение - с твоето мислене и страх дори не си и помисляй за електрошок, ще ти го вземат и ще ти го наврат отзад и на теб ще ти пуснат електричество :) Вземи си 1 лютив спрей от оръжеен магазин и си го носи в джоба. Ако те нападне човек или куче, вадиш бързо спрея и пръскаш в очите и после БЪРЗО бягаш надалеч.
62
1
 
32
 
! Отговори
Случаят в Люлин преди 2 години
не е изключение,а правило!В почти всички по-големи градове с панелни квартали,отделни междублокови пространства са превърнати в импровизирани "кръчми" на кварталните алкохолици-пиянки,където те на воля,денонощно пиянстват,понеже собствениците на квартални магазини и гаражи не ги допускат до обектите си,за да нямат проблеми със закона!Елате в гр.Ловеч,ж.к."Младост",цяло лято е същият кошмар-чалга и алкохол на макс,ведно с дежурните пияндурски скандали,кавги,побоища и други такива,и няма оправия!
61
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да се очаква след две години ВСЯВАНЕ НА ОМРАЗА! ЛАБИЛНИТЕ ПСИХИКИ СЕ ОБОСТРЯТ!ВЧЕРА НА СПИРКАТА ЕДИН ПОПИТА ЗАЩО ИЗРЕЖДАТ НОМЕРАТА НА АВТОБУСИ, ТРОЛЕЙ И ТРАМВАЙ КОЙТО НЕ СПИРАТ НА ТАЗИ СПИРКА И СЕ ЗАПОЧНА ЕДНО ВИКАНЕ И КАВГА!СТИГНА СЕ ДО СОФИЯ ПРЕЗ ТУРСКО БИЛА СЕЛО,НЕ ,НЕ НЕ Е БИЛА СЕЛО...ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ТРАМВАЙ ...ПОДВИЖНА ЛУДНИЦА Е ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!
60
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пачо"Първо е направил забележка човека, убитият го е напсувал и нападнал и така е станала драмата." - едно е да се самозащитиш - друго е да наръгаш някой 30 пъти. Такава самозащита няма, още повече че е отишъл да се разправя с нож. Чисто убийство.
59
6
 
3
 
! Отговори
домошар преди 2 години
Излизам много рядко, но ако имам електрошок, ще ме спаси ли от нападение?!
58
0
 
13
 
! Отговори
Мой съсед се скара с преди 2 години
таксиджия за сметката за превоза, единия извадил нож, накрая съседа ми умря наpъган.
57
1
 
32
 
! Отговори
до 55 преди 2 години
Нищо не оправдава убиеца - прав си! Жалко за убитото момче, може да е било по-буйно момче, но да го убиеш ?! Що за злоба, що за тъпота.. Младите стават все по-агресивни. Няма възпитание, няма култура. Едно време и ние се биехме, но всички знаеха - паднал човек не се удря, като тръгне да бяга го оставяш. Сега са като озверели. И всеки се плаши от големите здрави момчета, но най-големите проблеми ги правят разни шушляци с по едно ножче в джоба. Наркоманчета
56
4
 
3
 
! Отговори
до Пачо преди 2 години
Голяма поука - сега директно при бай Ставри той ще му скрие ножа
55
2
 
11
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 2 години
Не ми се струва че нормален човек ще иде сам по тъмно да се разправя с група подпиинали празнуващи. Ако ще става сбиване ще идат друга група, а за да е отишъл сам е с нож явно или не е добре или е тръгнал да убива.
54
1
 
7
 
! Отговори
Ъ преди 2 години
Убитият да не е оня дето би тримата рекетьори в магазина?