Как сте стигна до убийството в София и кой е убиецът?

Подобни шумни празненства в района са рядкост, твърдят съседите
Обновена: 10 яну 2022 14:16 | 10 яну 2022 14:16, Анисия Иванова
125

Млад мъж бе убит късно снощи в столичния квартал Люлин. Жертвата била намушкана многократно с нож по време на празненство за раждането на бебе. Засега задържан няма.

Няколко мъже са празнували в междублоково пространство в столичния квартал "Люлин". Един от тях е бил убият 32-годишен Илиян Илиев, който е бивш боксьор. Мъжът се отказва от спорта, след като му предлагат да продаде мач. Участвал е в множество благотворителни каузи.

Още по темата

"Снощи имаше заря и изведнъж стана свада. Тъмно е, нищо не се виждаше, просто се чуха някакви викове, някакви разправии. И след това едно момче каза, че е наръгано", разказа пред камерата на Bulgaria ON AIR човек от квартала.

"Всичко стана много бързо. Празнуваха раждане на детенце и в следващия момент изтича някакъв човек, стана някаква разбория, наръга го и избяга", посочи друг съсед.

Линейката е пристигнала за четири минути, но мъжът е починал на път за болницата. Според съседи подобни шумни празненства в района са рядкост. Затова те са изненадани, че са подразнили някого.

Според различни източници убиецът му е психично болен мъж.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова е установено че един човек за да се развива интелектуално, умствено и да развива творческата си страна му трябва пространство. Тук се прави точно обратното. Градовете умишлено се пренаселват.
52
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе нищо не оправдава убиеца. Само мишкитe вадят нож.
51
3
 
5
 
! Отговори
Ромите преди 2 години
Не са критерий за морална деградация.
50
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама не става дума само за убийство, става дума за това в какво ге то се превръщат кварталите като следствие от чутовното опростачване на населението!
49
5
 
42
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами като се замисли човек жалко за младия мъж, но от друга страна на хората им писна от пиромани, чалгари и алкохолици които превръщат в кошмар нощите на много граждани като им дойде музата за нещо ... Случаят може и да не е такъв, но явно търпимостта на много граждани е напълно изчерпана от подобни прояви, които никак не са рядкост по нашите географски ширини и виновни за това са не само ромите, но и много деградирали субекти от останалите етноси ... !!!
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
49 Може би си прав !
47
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе става въпрос за убийство, май повечето от пишещите тук не сте наред с главата.
46
2
 
20
 
! Отговори
Тук нямаш шанс... преди 2 години
за нормална държава. Цивилизованост е чужда на нас, диващина продължава.
45
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Попаднали на психично болен и отнесли бияча! А ние здравите търпим кючеците, защото саморазправата е незаконна! Кючеците в панелите нямат край! Те имат само начало!
44
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От нож и пистолет се бега далеч забравете за Джеки Чан и другите глупости.Да не говорим за брадви и тн.
43
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безобразие е това! Трябва да се спре да се пие и да се крещи по панелите или между панелите! Да поканиш гости на вечеря като белите хора, да! Да отидеш на заведение, да! Ама какво е това кючеци да играят по нощите и да се крещи?
42
0
 
34
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
това са целогодишни празненства чалга песни викове пиратки няма денем няманощем тормоз до краи алкохол и наркотици
41
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
8 милиарда свят все се е родил! Ако за всеки се зяеше и пиеше между блоковете, какво щеше да е? Това е мизерия българска и селска да се зяе и пие, когато се роди дете! Фойерверките изобщо няма да ги коментирам!
40
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убийството на друг човек е най-големия познат грях от както света ни съществува, който очевидно вече масово хората одобряват. Ще се моля за душата на момчето, ще се помоля и за вашите, дано се събудят.Не съдете без да знаете какво се е случило и без да познавате човека. Не става въпрос за ситация в която някой е напсувал друг, а за умишлено, съзнателно, нарочно отнет живот от един човек на друг в битова житейска ситуация. Момчето вероятно има близки които се надявам никога да не попаднат тук.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва ли на агресора с ножа ще му се размине. Изненадал го е в гръб.
38
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Празнуват раждане на дете в градинката пред блока? Какви образцови граждани. Сигурно е имало и чеверме на варел, люлински специалитет. Може и трябзисторче с българска народна музика. Изобщо много е било хубаво до фазата с пиратките.
37
1
 
15
 
! Отговори
Либерален съдия преди 2 години
Убиецът сигурно вече се е разкаял и поправил. Ще го пуснем.
36
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На нож единственият възможен отговор е пищов или автомат и то ако си на поне 10 метра с лице към нападателя. А утрепаният явно си го е заслужил. Вземал се за безсмъртен и е решил, че Люлин е негов и ще прави квот си сака.
35
2
 
35
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Известно време няма да има гьобеци и гърмежи наоколо! Трябва ли да умира по един на месец за да има мир?!
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И каквото и да е било имаме убийство. Не ми прилича на самоотбрана.