Бонев: ДБ, ПП и СС трябва да намерят общ път за местните избори

За 17 години нито един проблем не е решен от ГЕРБ, казва той
9 ное 2022 09:38, Нели Христова
90
Бонев: ДБ, ПП и СС трябва да намерят общ път за местните избори
Снимка: БГНЕС

"Спаси София" става партия, за да участва в местните избори. Няма как да се регистрират граждански листи за общински съветници. Няма да участваме на национални избори. Натрупахме административен и политически опит, имаме страхотен екип от експерти и една от целите ни е да управляваме София качествено след това, което направи ГЕРБ в последните 17 години, заяви Борис Бонев пред Нова тв. Според него ДБ, ПП и "Спаси София" трябва да намерят общ път за явяване на местните избори.

"За 17 г. управление на ГЕРБ в София нито един от проблемите не беше решен. Парите на софиянци трябва да се управляват правилно. Важно е как живеят хората - чисти квартали, санирани блокове, осветление, паркинги, удобен градски тарнсопрт. Сега сме опозиция, но даваме идеи и се борим да ги реализираме", каза Бонев. Неговата цел е за два мандата София да влезе в топ 5 на европейските столици, в които се живее най-добре. Посочи, че има предложение за евтиви монтажни паркинги в кварталите, както в Скопие, но от ГЕРБ са го отхвърлили.

"Искахме намаляване на служебните абонаменти и така се освободиха места в центъра. Подготвяме проект за подземен паркинг в район "Възраждане". Трябват повече пешеходни зони. В този мандат единствените 150 метра бяха по наша инициатива. Жалко е, че около най-красивите сгради в софия има паркинги", каза Бо

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
8
 
! Отговори
До Коко преди 1 година
Моят квартал е в края на столицата и искам паркирането да е платено. Омръзна ми от брички и димящи дизели...
24
8
 
6
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Моят квартал е центърът на столицата и съм много доволен, че паркирането е платено.Омръзна ми от брички и димящи дизели.
23
6
 
5
 
! Отговори
mazen преди 1 година
Тоя ***, довтаса на да защитава смешния герперски шеф на Градска мобилност, по време на едно обществено обсъждане за ЗЗ в Слатина преди 2 години.Пипат се с ГЕРП в едно легло, ама за пред хората го играе опозиция.Тоя същия, искаше да се направи ЗЗ в Панчарево и Витоша.Сега целта е да се отнемат гласове на тия, които са против селянката от Самоков...
22
5
 
6
 
! Отговори
перко преди 1 година
Време е България да има нова столица! Много *** планктон се навъди там който исмуква ресурсите на България!
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо трябва ДБ да ви подкрепят, след като ВИЕ не само че не ги подкрепихте на предните избори, ами правите всичко възможно да "отлюспвате" от тях гласове. Подкрепете ги вие. Трябвало да не е парашутист....прекрасно подкрепете Трайчо Трайков -министър и впоследствие регионален кмат на София.
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЙорданЙордане - не четеш - за София говори ,не за страната. Виж откога ББ е кмет - тамън 17г са си.А Бонев само си лае , тъй като е сам . Реално трябва да завърти партия покрай него , за да има общински съветници. Една птичка пролет не прави
19
31
 
3
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Браво на Борис! Мене много ме кефи и наистина ръчка в добра насока.
18
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всеки друг, но не и ГЕРБаджия
17
4
 
20
 
! Отговори
Йордан преди 1 година
Г-н Бонев лъже повече даже и от ПП. Какви 17 години го друсат :)) Всъщност ГЕРБ управляваха 9 години 10 месеца и 15 дена. Всъщност ГЕРБ никога не са били в коалиция с ДПС, а БСП и ДПС управляваха като коалиция 2 правителства. Всъщност от май 2021 година, вече година и половина, не ни управлява ГЕРБ, а ни управляват Безгрешния Радев & Протежетата Му. Аман от лъжи и аман от ***, дето им вярват.
16
1
 
16
 
! Отговори
Ганьо преди 1 година
До 5. И какво точно открадна "крадлата"? Нещо доказаха ли? Или да си плюем така просто от завист и злоба.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последната акция на тия "спасители" беше да чистят паметника на Людмила Живкова на някакъв съботник. Абсолютни комсомолци.
14
2
 
14
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Тоя сладур беше пратил приятелчето си на общественото обсъждане за въвеждане на Зона в стрелбище, с цел да ни убеди колко яко е да ни намалят паркоместата наполовина. И за малко не отнесе боя! А той може би се надяваше на малко насилие и садоо-мазоо, но щеше да си е обикновен бой.
13
2
 
25
 
! Отговори
корупция преди 1 година
На Бонев Ролекса е колкото годишната заплата на учителка в София
12
3
 
24
 
! Отговори
лява ръка десен джоб преди 1 година
Тоя открадна милиони с НПО-то си и едноименната фондация, сега се гласи за държавна софра и субсидийки.
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партията на левите резби
10
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този господин е гей и не трябва да се вярва на никаква негова дума.
9
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се случи такова обединение, ще се наложи да гласувам за ГЕРБ за пръв път в живота си.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо мислех да гласувам за Спаси София на следващите избори, но ако се обвържат с ДБ и ПП - определено ме губят като гласоподавател!!!
7
5
 
4
 
! Отговори
От народа преди 1 година
Стига вече продажни партии. И вие ли ще превите партия?!?!? То ПП, ДБ, ДПС, Герб-сдс ще изчезнат, защото смятаме, че са безполезни. Тдб. Те се надпреварват кой повече да се подмаже на амер. Посолство. И същевременно вредни за България. Вие с какво сте по-различни? С нищо! Красива и уредена София, парите на хората се ограбват от такива като вас. Ако вие не крадяхте, бъл щеше да има пари, София щеше да бъде уредена. А не да се строи безразборно и провинциалисти да живеят и те в София. Най-
6
5
 
23
 
! Отговори
Име преди 1 година
Поредният повярвал си. Ще видим колко са умни "столичаните", добър тест им се задава. Пореден, който нямаше да прави партия и разбира се излъга, само и само да се добере до кацата. Ще клъвнете ли на пенделсон? Като знаем нивото на бУлгаристанеца, нищо чудно.