Сериозна охрана заради Луковмарш

Планира се протест
25 фев 2023 18:02, Росен Стойчев
117

Засилени мерки за безопасност в столицата заради провеждането на "Луковмарш", въпреки призивите той да бъде отменен. Започна и протест в защита на мероприятието, съобщи Bulgaria ON AIR Организаторите твърдят, че шествието се спира незаконно, тъй като има решение на Административния съд, което отменя заповедта на Столичната община.
Още по темата


Те заявиха, че въпреки недоволството се очаква хиляди да участват в събитието. Контрапротест е организиран пред Съдебната палата в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: охранаочаквамарш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
Трябва ни преди 1 година
Сериозна охрана от САЩ И ЕС! ЗАТРИВАТ ВСИЧКО ТУК ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАС!ГЕЙ ПАРАД МОЖЕ НО ЛУКОВ МАРШ НИ,ВИЕ СТЕ ИЗТРЕСКАЛИ БУСТЕРИЗИРАНИ МОЗЪЦИ,ЩЕ УМРЕТЕ!
84
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом има парад на меките китки, нормално е да има Луков марш
83
2
 
3
 
! Отговори
До Странджата /77/ преди 1 година
Разбрахме, че не са ти известни важни исторически факти. Седни си, слаб (2). Но недей да плачеш, на "Позитано" 20 ще ти дадат захарно петле!
82
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 70 преди 1 година
Ген. Луков според теб бил "нескрит фашист"? По-долу съвсем на място ти отговаря някой с ник "От 4-и км" /N79/ - Бягай там, веднага ще те приемат.
81
1
 
2
 
! Отговори
България над всичко! преди 1 година
До До Сашо /87/ Защитавали сме националните си интереси! Точка!
80
2
 
2
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Българин.Корени от Етрополе българско семейство напуска града бягат от турчин искал мома от рода.Сменява фамилията продължават за гр.Лом откриват 2 магазина за бой и прежда така спасява рода.Майчина страна.Поркрайнини баба жилюша днешна Сърбия дядо с.Гойндол днешна Сърбия бягат от Сърбия в товарен влак за София.Дядо жандармерия в Сърбия не можел да гледа издевателства над Българите напуска и бяга те са Българи.Аз Българин гр.София спортист военна сп.школа Локомотив.Воръжена охрана в Германия.
79
5
 
5
 
! Отговори
ДядоНиколай преди 1 година
Има комунизъм,и той цъфти из цял свят.Защо да няма фашизъм и националсоциализъм следователно?Ако боравим с цифри и статистика нацистите са направо деца от детската градина в сравнение с комунистите.На комунистическата сметка висят 5 млн. украинци избити без война и куршум.Убити от глад и мизерия.За другите малцинства в Русия дори няма да говоря.А ако залитнем из Китай и другите азиатски държави комунистическата сметка ще набъбне много жестоко.
78
4
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Че тя България точно сега подкрепя нацизма. Европа се оказа люлка на нацизма и той още живее благоприятно.
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
от Уикипедия, свободната енциклопедияИмето Христо Луков може да се отнася за:Христо Николов Луков (1888 1943) български военен деец (генерал-лейтенант) и политик, основател на Съюза на българските национални легиониХристо Цонев Луков (1855 1923) български военен деец (генерал-майор)Христо Луков е роден на 6 януари 1888 г. във Варна, в семейството на габровеца Никола (Кольо) Цонев Луков и търновката Пенка Ракаджиева. Негов чичо е висшият офицер Христо Цонев Луков.
76
7
 
2
 
! Отговори
До Сашо преди 1 година
Въпрос на историческа интерпретация е, дали е имало фашизъм у нас или не. От една страна сме запазили българските евреи, от друга страна сме помогнали на фашистите да депортират македонските и сме охранявали влаковете от Гърция с техните евреи. Заигравали сме се и с Хитлер и с Мусолини. А самият факт, че сме на страната на победените, показва, че и според победителите у нас е имало фашизъм.
75
1
 
2
 
! Отговори
До А Х преди 1 година
Да са те баннали от Уикипедия случайно? Я прочети статията за Христо Николов Луков и виж как се казва чичо му бе, ***! И за него има отделна статия, където пише кога и къде е воювал. А ако не вярваш на Уикипедия, под всяка от двете статии има източниците, които са ползвани. Има едни сгради с книги, наричат се "библиотеки", може да отидеш на място и да ги потърсиш. Ако само такива ходите на луков марш хич не ми го хвалете, по-добре идете на мач и се бийте с другата агитка.
74
1
 
7
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
В България не е имало фашиски режим. Изключения са поне четири други европейски държави най близка до нас Унгария.
73
3
 
9
 
! Отговори
НарКом преди 1 година
Щом всяка година срещу Луковмарш се надигат дружно обратни,комунисти,*** и рашисти,значи трябва да го има.Щом дават да се провежда онова наркосборище на Копринка,значи и Луковмарш може.
72
2
 
3
 
! Отговори
А Х преди 1 година
До 82 Шшшшш,ти измисли нови исторически личности!100% си македонец.Тска умело измисляш истории и личности...ах!
71
6
 
3
 
! Отговори
До Сашо преди 1 година
Абе вземете да научите най-накрая, че има ДВАМА генерали с името Христо Луков - този, който е воювал със сърбите е Христо ЦОНЕВ Луков и е чичо на този, когото коментираме, който пък се казва Христо НИКОЛОВ Луков и е известен като нацист и поддръжник на третия райх. Почнете от укипедия, интересни материали има. Както например писмо, според което въпросния Христо Н. Луков е взимал милиони комисионни от оръжието за армията. Поне ще научите на кого се кланяте.
70
2
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Ако не беше от нищото възродил Българската армия Генерал Луков и победата ни над сърбите край Кюстендил то със сигурност бутуша им щеше да се разходи в България.
69
2
 
8
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Оставете ги да си маршируват. В края на краищата сме демокрация, поне по Конституция. Щом не чупят и не трошат (няма вандалски прояви) да си маршируват хората! Аз лично няма да се включа в Луковмарш, не смятам, че генерал Луков е бил толкова значима личност. Може да не е фашист, но пък не е и национален герой.
68
0
 
3
 
! Отговори
от 4-ти км преди 1 година
До Анонимен 70 Абсолютно си точен,само ела да подпишеш протокола,и те прибираме веднага!
67
1
 
15
 
! Отговори
Forever преди 1 година
Истината е, че на някои политици не им харесват подобни шествия, защото подобни шествия обединяват хората, а това за тях е плашещо. Виж с гей парадите нямат никакъв проблем, едни объркани хора не са заплаха.
66
2
 
13
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Ок, да се забрани Луков марш, но тогава и всички прояви на Бузлуджа + преклонението пред паметниците на съветският поробител + всички хомопаради! Като ще е за едни, ще е за всички! Комунизма е осъден като човеконенавистен, най много избити хора в човешката история са все комунисти! Ако общината забрани Луков марш, значи и на сборището на Бузлуджа трябва да пратят спец частите и да смажат всичко национални предатели и фенове на робството! Нали уж демокрация?