Фандъкова: Няма платен и един лев за безобразното нареждане на жълтите павета

Новият ремонт ще започне след края на работата по ул. Оборище
26 юни 2023 18:13, Нели Христова
46
Фандъкова: Няма платен и един лев за безобразното нареждане на жълтите павета
Снимка: БГНЕС

Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви,че след като завърши ремонтът на улица "Оборище", ще започне пренареждането на жълтите павета пред сградата на парламента. По време на ремонта движението в района и ще бъде спряно, информира Фандъкова.

"Там няма платен нито един лев за това безобразно нареждане или разреждане на жълтите павета. Така че очакваме от изпълнителя, след като включихме цялата възможно най-висока експертиза на София, на университета, да може да се намери най-добрия начин. Очаквам да си свършат работата по най-добрия начин, да не се изложат втори път, защото санкциите са неминуеми".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези, които са редили безобразно, са черноработниците. Редят така, както им дойде наум. Няма кой да ги научи. Но над тях има технически ръководители със средно специално образование и шефове-инженери. Те къде са гледали???
20
0
 
8
 
! Отговори
Отдавна вече няма преди 10 месеца
онова, което някога се е наричало "Майсторско свидетелство". Който не знае, да се поинтересува, когато отиде в някой музей. Има запазени такива. За да станеш майстор и да те допуснат да практикуваш какъвто и да било занаят, първо чиракуваш, после си калфа и накрая държиш изпит. За всяко дадено майсторско свидетелство отговаря с целия си авторитет съответната гилдия. А сега? От периода на соца до днес, всеки, когото го е мързяло да учи, е работник-майстор в някакъв занаят и е със солидна надница!
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ха, платен лев ли???ТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ! А НЕ НА ТЯХ!
18
3
 
5
 
! Отговори
Брои си дните преди 10 месеца
Не остана много...споко
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Платен лев няма, всичко е откраднато.
16
0
 
8
 
! Отговори
Чаша кафе преди 10 месеца
В дни, в които термометрите показват близо 40 градуса, всеки търси начин да избяга от жегата. Разбира се най-доброто решение на проблема е да се цопнеш в морето, но за жалост не всеки има възможност да го направи. Една студена напитка, или супа връща желанието за живот в подобни моменти. Испанците си имат гаспачо, а ние си имаме таратор.
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 14 - Жълтите павета са били непоклатими. Разбили са ги руските танкове през септември 1944 г. Оттогава все нещо не е наред с тази настилка. Който има в рода си стари софиянци над 85 г., да ги пита, ще са запомнили какво са коментирали техните близки, когато те са били деца.
14
1
 
8
 
! Отговори
БезобразноПодреждане преди 10 месеца
на уникалната настилка от жълти павета - това е по модела, завещан ни от правешкия овчар. Напълни България с едни, които събра от съседните държави и им създаде отлични условия за развъждане. Те, ако не са на социал, работят така, както и учат - през куп за грош, както казва народът. След Освобождението, тогавашните управляващи, всячески обругавани през комунистическо време, са устройвали столицата по образец на Виена. Другарите направиха така, че всеки читав бяга от Бг. Тук останаха екзотичните
13
3
 
4
 
! Отговори
Излагате се вие преди 10 месеца
Студио задания за пясъчна възглавница, културно наследство и т.н. Егати културното наследство....павета. Това е технология за пешеходна зона
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Стига с тия павета. Стига с тая драма. Или спрете движението. Не може по цял ден да се преминава с автомобил пред Парламента. Е как да издържат тия павета, когато селяните от Люлин и Младост постоянно кръстосват. Който иска да си кара по околовръстното.
11
2
 
19
 
! Отговори
хюго капет преди 10 месеца
Все едно някой й вярва на лъжливата герберица. Няма едно нещо, за което да не са излъгани.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоест един лев е останал да им се плати разбирайте
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разкарайте паветата из София като за начало, ако хората наистина държат на жълтите може да останат но коли от там няма как да минават, затворете центъра з атаралясници!
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Върви да си четеш Господинов , ***, толкова разбираш от литература колкото и от управление на София.
7
3
 
13
 
! Отговори
Съвет преди 10 месеца
Безплатното нареждане на паветата води до безобразни размествания и фуги.Паветата трябва да бъдат наредени върху бетонова замазка и са вечни.Най добре е турска фирма. Те са специалисти по паветата.
6
8
 
4
 
! Отговори
Пфуууу преди 10 месеца
Аман от жълтите ви павета!Аман!Да се закрие това софе в покрайнините на България и за столица да се направи някой нормален град в центъра на България с нормални хора а не андрешковци шопета!Този тyмop заслужава първата путинова ракета пратена насам!
5
2
 
8
 
! Отговори
Амаааа преди 10 месеца
Леф нема платено а целото стадо колко време се бутахме по задръстванията и пак ше се бутаме щото пак ще е затворено, а?
4
2
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
най-после видях истинския,сбръчкан фейс на Държанката от БокоХарема !..Угаснала е и нейната ..усмивка не,УХИЛЕНОСТ ..
3
3
 
15
 
! Отговори
Провинциалист преди 10 месеца
Споко, Данче, паветата са наредени така , че да можем лесно да ги вадим като дойдем скоро при вас ! Скоро! Очаквайте ни, шопи !
2
5
 
18
 
! Отговори
смях преди 10 месеца
тая мумия още ли е кмет. бях я забравил.