Демонстрация пред НДК в подкрепа на палестинския народ

Шествието бе забранено по-рано днес от столичния кмет
Обновена: 13 окт 2023 19:30 | 13 окт 2023 18:49, Красимир Ангелов
183

Снимка: БГНЕС

Няколко десетки граждани се събраха пред НДК в София в петък следобед в знак на солидарност с палестинския народ.

Първоначалните намерения бяха да се проведе шествие до президентството, но столичният кмет Йорданка Фандъкова издаде заповед за забрана на шествието въз основа на становища на ДАНС и СДВР.

"Българска гражданка съм и съм тук да подкрепя палестинската кауза, тъй като Израел не за първи път напада Газа и постоянно разрушават абсолютно всичко. В момента е ситуацията в Газа става много опасна.

Там масово остават без храна, без вода, без ток, което, според мен, е нечовешко", каза участничка в митинга в подкрепа на палестинския народ пред БНР.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: НДКПалестинаBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
5
 
0
 
! Отговори
Щом няма други преди 7 месеца
Проблеми в България, всичко е наред! Дерзайте! Да живее баба Яга!
121
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тия всичките ги снимайте и регистрирайте, че ще има да ги търсите трудно, когато много скоро под обща команда за глобален джихад, нападнат домовете ни и почнат да ни избиват кой как може. Ни полиция, ни армия няма да може да ни помогне в хаоса, който ще създадат. Нападението над Израел на 6ти е само тренировка за по-обширни атаки. Поне сега е ясно как ще започнат и защо толкова млади мъже мигранти ислямисти се нанесоха в Европа. Това е част от голям план, който още Ориана Фалачи ни предупреди.
120
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Нетралитет тук не е възможен!" Дръж ми кепето !
119
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Логиката е елементарна рушафилите от Украйна сега същите са за главорезите от Газа . Раша избудалка бедните хорица за петминутната им слава а сега гледа пак насрана отстрани .Чакаме следващата ГАДОСТ която са замислили.
118
4
 
10
 
! Отговори
До 122 преди 7 месеца
Не виждаш ли, че сега Украйна и Израел са част от обща коалиция заедно с НАТО, Косово, Япония, Южна Корея, т.н.??? От другата страна са Русия, Сърбия, Иран, ислямистите, Китай... Определихте ли се най-после към кой лагер сте? Нетралитет тук не е възможен!
117
9
 
15
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
Египет затвори границата си с Палестина, не иска палестинци на територията си, защо ли ? А в България, Възраждане и БСП остана да им изпратят самолет да ги приюти в България ! Малии какви хуманни шайки, е вкарал в НС българинът, какъв хуманист е станал, защитник на терористи и главорези, явно Путин има добри последователи на Балканите ?
116
14
 
5
 
! Отговори
До 116 преди 7 месеца
Значи, че едното няма нищо общо с другото, това да подкрепяш псевдо държава като Украйна, и нейните нацисти, на които им пляскат в разни парламенти и я използват за перачница на пари и това да подкрепяш Израел, която е с история подобна на нашата не знам как не го разбирате. Възраждане са хора, които не ги е страх от това да питат хората, за разлика от ППДБ, които от едно референдумче ще се напикаят
115
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А кой нападна Израел? Нещо да ви е позната ситуацията? Путин напада Украйна и реве че Украйна е агресор. Същата работа. Жал ми е за обикновените палестинци, но да неутрализират терористичните организации сред тях, които започват войни, и никой няма да ги закача.
114
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Христов, ти как се казваше преди Възродителния процес? :)))
113
12
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Браво! Има надежда за България!
112
2
 
9
 
! Отговори
До 117 преди 7 месеца
Щото работата на нашата полиция е да бие и тормози нормалните българи. Другите могат да си правят, каквото си искат.
111
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Добре де, а защо хрантутим толкова полицейски апарат, като няма кой да им начупи канчетата, и да ги напълни по арестите?!? Провеждат забранен протест, в подкрепа на ислямски терористи!!! Какво повече ви трябва, за да ги смажете???
110
5
 
11
 
! Отговори
До 114 преди 7 месеца
Значи седиш на два стола. Възраждане е "За" Русия, а ислямистите са съюзници на Путин.
109
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ся не защитавам евреите ча да измаш излаз на море и да са ти спряни коридори за храна ала бала.. да вземеш няколко хиляди за заложници инда избиваш цивилни пак сирия йордания който завзели и те територии от палестина няма пробшем.
108
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 111, ето нещо, с което ще ти гръмне главата, аз подкрепям и Израел, и Възраждане. Ае ся отивай се хвърляш от моста
107
4
 
2
 
! Отговори
Антисемит преди 7 месеца
Аз лично съм доволен от постигнатите резултати и от двете страни на конфликта. Старанието, което полагат заслужава адмирации.
106
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То повече полиция от протестиращите. И с тия шалчета.. Мислех си, че са някакви фенове на Зенит Казань. На воня и визия го докарват.
105
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма нищо странно в това, че русофилите подкрепят башибозуците. Все пак бабите им навремето са били клатени от агаряните, а кръвта вода не става.
104
3
 
0
 
! Отговори
vale_karo преди 7 месеца
До ХИЧО Не си познал .Осведоми се по подробно , белким научиш нещо.
103
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ислямистите разбират само от бомбене.