С бомбички и факли протестират срещу мигрантите в "Овча купел"

Към този час повечето семейства с деца се разотидоха
12 мар 2024 20:42, Нели Христова
244
С бомбички и факли протестират срещу мигрантите в "Овча купел"
Снимка: БГНЕС

Представители на т. нар. младежки организации и футболни агитки хвърлиха няколко бомбички и запалиха факли на иначе протичащия мирно протест на жителите на кв. "Овча купел" в София, предаде репортер на "Фокус".

След като протестът беше официално прекратен от пусналия уведомлението в общината организатор Борислав Тодоров, заради желание на част от протестиращите протестното шествие продължи по бул. "Монтевидео" и стигна до дюнерджийница.

Част от младежите, които са само малка част от протестиращите, започнаха да хвърлят бомбички и запалиха факли, но до по-сериозно напрежение не се стигна и към този момент продължават по пътя си в обиколката на квартала.

Към този час повечето семейства с деца, които в началото се присъстваха на протеста, се разотидоха.

В този момент шествието продължава по бул. "Линкълн", а автобусите 102, 60, 73 и 11 в посока "Младост", "Гео Милев" и други квартали не се движат. Градският транспорт в района е напълно спрян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мракобесни мутрички на амфетаминозни слабоумни социопатчета скрити под качулки, който говорят български като чужд език, не прочели ред българска литература. Насъскани ПатрИдиотчета, които използват, за да истеризират това поробено от опростачване общество. Да сте видели тези т.н. организации на инфантилни нехранимайковци едно общество полезно начинание да са предприели? Дори само кочинЯта от отпадъци, които сами създават, да са си почистили?..Ботев ги е познавал още преди 150 години тези "и..оти
171
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Луковчетата маршируват
170
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цирк Буш
169
4
 
16
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 месеца
Ако нещо не са доволни или не им харесва никой не ги задължава да са тук. Да ходят на майната си. Имат си родини, има и други страни по белия свят, ако не искат да се връщат в черния.
168
1
 
33
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 месеца
Протеста беше мирен. По добре е да има изразяване на мнението отколкото да ги бием всеки ден. Защото всеки си взима карта или билет за метрото бежанците прескачат като кози. Да не им е бащиния? Държат се нагло с момичета. Трябва да са наясно че тая няма да я бъде.
167
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом сме в ЕС, каквото за Европа, такова и за България. Всички страни приемат мигранти от всякакъв етнос. Швеция, Великобритания, Франция, Италия, Германия ...там е препълнено. Има и много инциденти, но това е неизбежен риск. Престъпността не признава раси и националности. Друг е въпросът, ако се търси повод във всичко, само да се компрометира и свали правителството!
166
2
 
7
 
! Отговори
До Помня преди 2 месеца
И аз участвувах в протестите срещу Виденов,но защото беше наложително,а не защото някой ме е стимулирал. И защо мутрите да дават пари?Те имаха други начини за убеждаване
165
5
 
37
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Прадедите ни се биеха с огън и меч за за земята ни,а ние допускаме нашествениците доброволно.Срам и позор.
164
3
 
3
 
! Отговори
Модито нарочно преди 2 месеца
размества коментарите така, че да не можеш да разбереш кого цитира или с кого спори някой, който е написал само номерата на коментарите, които има предвид. Тук това е направено заради коментар N147, който е много на място.
163
3
 
28
 
! Отговори
До това е преди 2 месеца
Говориш глупости и го знаеш. В чужбина българите масово работят и се вписват.Тарам.буките виж не се вписват никъде - много различен манталитет от европейския, масово са слабо грамотни, мързеливи, правят проблеми, налагат техните си разбирания. Да си ходят в техните си страни.
162
22
 
5
 
! Отговори
Това е преди 2 месеца
Все едно жителите на Мюнстер да направят протест с искане "Не искаме българи!".
161
2
 
15
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Тия в белгия са много луди бяха изнасилили някаква посред бял ден на улицата - чак кака меркел им се расьрди за малко
160
4
 
24
 
! Отговори
Ужас преди 2 месеца
Скача тока от лятото - ще се пиша украинец избягал от зеленкоДа ме настаняват на сльнака поне от непосилните сметки да си отдьхна в тая дьржава
159
1
 
36
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Абе незнам нещо не е както трябваЗа болни деца сьбираме капачки а приемаме мигранти сякакви -че даже и по хотелите стоят на сльнчака
158
2
 
23
 
! Отговори
до Гербераста преди 2 месеца
Точно Боко ти казваше, че дюнерджийниците ни пазят и агитираше за мигранти по заповед на стрина му Меркел, около която подскачаше като пуделче.
157
1
 
3
 
! Отговори
до 169 преди 2 месеца
За 700 милиона
156
19
 
4
 
! Отговори
Дребни хора преди 2 месеца
Дребни проблеми. Вижте Украйна, от 52 милиона днес са под 25 милиона, с един милион инвалиди. Демокрацията ще унищожи и България. Мигрантите са ви виновни? Народният съд ще ви вкара в нов, чист свят. Е, няма да е без да страдате. Много.
155
14
 
5
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Да идват хората дадоха своят глас за сглобката - щом тя е решила да издьржат бежанци , значи това е правилно
154
5
 
23
 
! Отговори
Мандо преди 2 месеца
Радвайте се ,че не е с ножове и брадви. Бомбичките и факлите си е новогодишно пранзество , нищо страшно или смущаващо . Мигарите да си знаят мястото , ако не им харесва тук да се връщат в кревата на Меркел , да я топлят
153
13
 
24
 
! Отговори
Бедна ви е фантазият преди 2 месеца
Това е само началото на това което ви готви така наречената демократична европа! Следва мобилизация за вас и ислямските терористи ще заемат вашето място като глава на семейството! Ще се борят с демографската криза!