С бомбички и факли протестират срещу мигрантите в "Овча купел"

Към този час повечето семейства с деца се разотидоха
12 мар 2024 20:42, Нели Христова
244
С бомбички и факли протестират срещу мигрантите в "Овча купел"
Снимка: БГНЕС

Представители на т. нар. младежки организации и футболни агитки хвърлиха няколко бомбички и запалиха факли на иначе протичащия мирно протест на жителите на кв. "Овча купел" в София, предаде репортер на "Фокус".

След като протестът беше официално прекратен от пусналия уведомлението в общината организатор Борислав Тодоров, заради желание на част от протестиращите протестното шествие продължи по бул. "Монтевидео" и стигна до дюнерджийница.

Част от младежите, които са само малка част от протестиращите, започнаха да хвърлят бомбички и запалиха факли, но до по-сериозно напрежение не се стигна и към този момент продължават по пътя си в обиколката на квартала.

Към този час повечето семейства с деца, които в началото се присъстваха на протеста, се разотидоха.

В този момент шествието продължава по бул. "Линкълн", а автобусите 102, 60, 73 и 11 в посока "Младост", "Гео Милев" и други квартали не се движат. Градският транспорт в района е напълно спрян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
4
 
14
 
! Отговори
според мен преди 2 месеца
Ако си мислите, че само с мигранти ще се разминете, значи много сте збъркали! Чака ви мобилизация, а тези мигранти ще утешават вдовиците и дъщерите ви!
131
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ЗАБРАНЯВА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖИ ДА ШЕСТВАТ ПО УЛИЦИТЕ НА РОДНИЯ СИ ГРАД, НОСЕЙКИ БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА!
130
9
 
3
 
! Отговори
Софийски наркоман преди 2 месеца
Изкарах 100 кинта за 2 часа и пакетче дрога. Кой ти ги дава.
129
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хората помнят кой доведе копейките в парламента. Вашите протести заедно с маяма, отровното трио и други аниме герои дето искаха да влезнат в схемите ама гербавите не ги пускаха. Напълниха гушите и се покриха, така и с тези след някоя година. А тук наистина може да ескалира с тая злоба и противопоставяне. До 2019 г не беше чак така. Дано не се стига до крайности, само това и липсва на тая бедна държава.
128
10
 
1
 
! Отговори
Жендрфлуид програмис преди 2 месеца
Минах с Тесла-та покрай протеста да видя каква е тази шумотевица и да подам сигнал за неправомерно изхвърляне на отпадъци (български знаменца по улицата), когато група силно пигментирани и видимо подсилени от стероидни вещества младежи започнаха да удрят по колата ми. Явно единствената тесла, за която са чували, е инструмента тесла. Стана ми тъжно за тези озверели и оскотели младежи и се прибрах вкъщи, без да подавам сигнал.
127
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко договори с Меркел мираните още през 2016-та година.
126
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Смелите клавиатурни защитници на арабелите да заповядат пред мигрантския център в Овча купел да се разберем!
125
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато протеста започна минах оттам. Най-отпред бяха активистките на Лелки-Герб в Овча купел. Всички държаха чисто нови напечатани плакати с образа на кмета Терзиев. Все едно, че той отговаря за мигрантите в Овча купел. Имате си районен кмет и той е от крадливата ви партия. Обърнете се към него. Или към министъра на милиционерите, който също е от ГЕРБ.
124
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като цяло веселба си е - отидохме, викахме 1 час, взехме 200 лв за пиене, ядене и цигарки. Мерси Кирчу, пак да звъннеш
123
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не знам защо някой хора пишат тука за Русия, Украйна и т.н.Аз лично обичам и се интересувам от България, а не от други страни.За България е вредно това, което става с тези мигранти - истината е, че те са с друга култура и манталитет. В огромната си част са почти неграмотни, диви и мързеливи хора. Не трябва да се допускат тука. От Цум до Лъвов мост е като Бейрут.Преди да се усетите целия център ще стане така.
122
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бежанците ще заменят българските мъже в леглата на жените и дъщерите им ,когато ги мобилизират за фронта.Та ,от тази гледна точка е добре да се опознаят предварително и да се харесат по някакъв начин.Все пак,баджанаци ще стават.
121
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Потвърждавам, че Про100 кирчу н плаща кеш за протеста. Младежкото пп дб дава по 50 лв на съучениците да идат да викат. Сина ми ме пита дали може да иде днес
120
2
 
9
 
! Отговори
запознат преди 2 месеца
Офшорките на Кирчо и Кокорчо пазаруват можно имоти от руски олигарси в Лондон с пари получени от докараните в БГ престъпни арабски елементи! За всеки доставен в БГ терорист страната депортирала го у нас, плаща добра сума която евроатлантиците присвояват! Гласувайте пак за тях, за да заприлича държавата на Афганистан!
119
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Овчекъпещите като дойде другаря им Путин да ни освободи, ще им гледаме сеира как се тъпчат и препъват един в друг да бягат в дегенериралия запад и да видят какво е наистина да живееш сред бежанци.
118
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като цяло веселба си е - отидохме, викахме 1 час, взехме 200 лв за пиене, ядене и цигарки. Мерси Коста, пак да звъннеш
117
1
 
15
 
! Отговори
Кой откъдето е преди 2 месеца
При арабите война в момента има само в Йемен и Палестина. Всичката останала пасмина да се прибира по родните места! Потребители на социални помощи не са ни нужни - имаме си индийци!
116
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Потвърждавам, че Копейкин плаща кеш за протеста. Младежкото възраждане дава по 50 лв на съучениците да идат да викат. Сина ми ме пита дали може да иде днес
115
1
 
1
 
! Отговори
Със сигурност преди 2 месеца
122 Неможеш да дадеш отговор на въпроса защо.
114
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До до 112. При тия умни с фенер да дириш не можеш намери.
113
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Протеста е организаран от пп дб. Видях доста активисти на крадливата партия между качулките и знамената.