С бомбички и факли протестират срещу мигрантите в "Овча купел"

Към този час повечето семейства с деца се разотидоха
12 мар 2024 20:42, Нели Христова
244
С бомбички и факли протестират срещу мигрантите в "Овча купел"
Снимка: БГНЕС

Представители на т. нар. младежки организации и футболни агитки хвърлиха няколко бомбички и запалиха факли на иначе протичащия мирно протест на жителите на кв. "Овча купел" в София, предаде репортер на "Фокус".

След като протестът беше официално прекратен от пусналия уведомлението в общината организатор Борислав Тодоров, заради желание на част от протестиращите протестното шествие продължи по бул. "Монтевидео" и стигна до дюнерджийница.

Част от младежите, които са само малка част от протестиращите, започнаха да хвърлят бомбички и запалиха факли, но до по-сериозно напрежение не се стигна и към този момент продължават по пътя си в обиколката на квартала.

Към този час повечето семейства с деца, които в началото се присъстваха на протеста, се разотидоха.

В този момент шествието продължава по бул. "Линкълн", а автобусите 102, 60, 73 и 11 в посока "Младост", "Гео Милев" и други квартали не се движат. Градският транспорт в района е напълно спрян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
8
 
16
 
! Отговори
Избирател Пп преди 2 месеца
Всички почитатели на пп и денков сме за бежанци
151
5
 
18
 
! Отговори
Народната милиция преди 2 месеца
Пазеше народа. Преди светлата демокрация аз не съм виждал бронирани врати и решетки по прозорците. Когато ходех да играя мач, а брат ми го нямаше, оставях под изтривалката ключа и слагах лист на вратата "Брат ми, ключът е под изтривалката"
150
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До питащият Ами то и никой от нас не е подписвал... Защо си мислиш, че нашият случай е различен? Много професори, малко акъл...
149
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гия деца защо не са си у тях, а са по центъра вечер да се задяват с чуждестранните студенти и да им крадат телефоните? Къде са им родителите? Или са доволни, че Копейкин плаща цигарите на децата тая седмица??
148
3
 
16
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Някой знае ли за колко мигранти става вьпрос - сто двесфа хиляди милион общоОт сглобната мьлчьт не чух една дума колко са договорили като общ брой да бьдат депортирани в бьлгария
147
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами да сте мислили като гласувате. Герб нямаше да се съгласи на това, Бойко има топчета за разлика от другия
146
4
 
16
 
! Отговори
моето мнение преди 2 месеца
Гласувайте пак за отровната НЕкоалиция, за да напълнят България с ислямски терористи, а те след това ще се измесат с чекмеджетата по островите!
145
1
 
14
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Четох , че след -края на месеца започва големият наплив от имигранти които е договорила сглобката с австрия
144
17
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 2 месеца
Мракобесни мутрички на амфетаминозни слабоумни социопатчета скрити под качулки, който говорят български като чужд език, не прочели ред българска литература. Насъскани ПатрИдиотчета, които използват, за да истеризират това поробено от опростачване общество. Да сте видели тези т.н. организации на инфантилни нехранимайковци едно общество полезно начинание да са предприели? Дори само кочинЯта от отпадъци, които сами създават, да са си почистили?..Ботев ги е познавал още преди 150 години тези "и..оти
143
5
 
15
 
! Отговори
Преди година преди 2 месеца
Във Великобритания една баба бе нападната от двама мигранти. Но тя имала под леглото нож, сабя и тояга и ...един мигрант паднал в неравностойната борба. Да вземем пример от нея и демокрацията в Европа. Макар че не обвинявам мигрантите, те също са хора. Защо при НРБ не е имало проблеми с тях? Само виетнамците бяха десетина хиляди, от Африка и Азия също толкова. Но имаше комунисти на власт, а те не се шегуваха.
142
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Възраждане уж в защита на Палестина, но реват срещу мюсюлманите от години. Ми избери си едно Копейкин, не може хем да си за Левски, хем да си за ЦСКА. Това се казва круволящина
141
1
 
12
 
! Отговори
До питащият преди 2 месеца
И румьния и унгария са в ес никой от тяхният кабинет не е подписвал да изпращат насила мигранти при тях
140
0
 
12
 
! Отговори
само предлагам преди 2 месеца
Нека така наречените евроатлантици да приберат в дома си по един мигрант! Те нали са богати! Европа им плаща! Няма да обеднеят много ако се грижат за един мигрант (ислямски терорист)!
139
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Искате ЕС, но не искате имигранти? Е как да стане.... някой може ли да обясни такова чудо?
138
2
 
2
 
! Отговори
до 153 преди 2 месеца
Ми то в България кой работи? Само изкуствения интелект и онли фенс
137
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не съм чул някоя държава в света да е доволна от присъствието на тези мигранти.Навсякъде те не се интегрират, създават проблеми, повечето не искат да работят и т.н. Манталитет и културата им е тотално различна от европейската.Това е безспорен факт и всеки го знае.Нямат място в България тези - да си вървят в държава със сходен на техния манталитет.
136
4
 
2
 
! Отговори
Помня преди 2 месеца
Хубаво зачекна темата с виденовПомня едни яки батки от сик даваха по -100 кинта за участие на протест срещу виденов , на място имаше безплатна бира и кебапчетаКато при протестите срещу борисов на пп
135
3
 
8
 
! Отговори
само питам преди 2 месеца
Нека така наречените евроатлантици да кажат колко са получили за всеки доставен в България ислямски терорист?
134
0
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 2 месеца
Дано денков и габриел нд са подписвали и с други дьржави освен австрия и техните мигранти да вьрнат насилственно тук
133
1
 
10
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 месеца
Денков е осигурил още мигранти не бойте се - жалко заради един -*** , да връщат насилственно толкова хора в бьлгария