Сърбия ни удари пред родна публика

България сложи край на успешната си серия в ерата "Лотар Матеус"
Обновена: 19 ное 2010 14:33 | 17 ное 2010 21:14,
188
Сърбия ни удари пред родна публика
Снимка: БГНЕС

България сложи край на успешната си серия в ерата "Лотар Матеус", след като "лъвовете" загубиха с 0:1 от Сърбия в контрола на стадион "Васил Левски".

Националите ни бяха с две победи със селекционера Матеус, но сърбите за пореден път ни победиха, свалиха ни на земята и не успяхме да си върнем за онова срамно 1:6 преди две години.

Единственото попадение в мача заби Жигич в 80-ата минута, след безобразна грешка в защитата ни.

Като цяло проверката разочарова, тъй като и двата отбора заложиха на сигурната игра, без излишни рискове.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: футболЛотар Матеус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
4
 
! Отговори
Dios преди 13 години
В този мач резултата нищо не означава. Важна е проверката,която направи Матеус.Той трябваше да види кой какво може и на какъв етап се намира...По-добре ли щеше да бъде да хвърли всички сили на най-добрите,да победят,да се контузят и да почиват по 6 месеца след това ???
170
10
 
4
 
! Отговори
Ох преди 13 години
България е източна съседка на Сърбия, не знам за какви западни комшии пишеш.
169
2
 
1
 
! Отговори
aaaaa преди 13 години
pak 6te gledam ras9no kat minavam kalotina,ama te ve4e sp9ha da ni bazikat.
168
0
 
22
 
! Отговори
gaco преди 13 години
ааа, ударили са ни... прах в очите само, той Благой вчера поне 3-4 нови бройки удари, а беше контузен... истинските мачове се играят в Sin city и Night flight тия разгрявки на стадиона са за кибици само...:)))
167
5
 
6
 
! Отговори
КОЕ Е ВИНОВЕН преди 13 години
КОСТОВ Е ВИНОВЕН
166
1
 
5
 
! Отговори
беги,ако шъ растеш преди 13 години
КИТ БАСНЯВ рекичката рибка растялас други рибки еднакви на вид.Но с времето тя осъзнала,че зла я съдба сполетялав реката родила се кит.Нарушила се речната скуказа реда в обществото гарант.Как великите сомове, щукище изглеждат до този гигант!?В парламента от щуки избранис гласовете на плахите мрянистрог закон бил веднага издаден:от свирепите риби пирании послушните риби шараникита да бъде изяден!...... в речни легенди и митовепоуката само остана:Майки, щом раждате китове-Раждайте в океана!
165
1
 
3
 
! Отговори
big deal преди 13 години
priatelski mach...
164
0
 
21
 
! Отговори
! преди 13 години
Това е защото в Сърбия не позволяват на футболистите да бъдат мачкани по главите от силиконови дупета преди мачове.
163
0
 
8
 
! Отговори
Разказвача на приказ преди 13 години
В началото преди мача когато футболерите на двата *** се ръкуваха забелязах че србските футболери бяха поне с по една глава по-високи от нашите и с тези бели екипи изглеждаха огромни. Нашите пък до тях изглеждаха като червено-зелени мутирали джуджета ...
162
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За каква "Ера" Матеус пишете господин ***. Три-четири мача покриват ли определението за ера?!
161
1
 
22
 
! Отговори
.... преди 13 години
Статия от сръбски новинарски сайт: Разходка в София - Победа за националите ни в приятелски мач съc западните ни комшии. Безинтересен мач. Cлед първото полувреме екипа ни се разходи из София. Хубав град, по-спокоен от Белград но доста неподреден с учудващо много дупки. Хигиената също не бе съвсем на ниво. Не-лоша бира обаче.
160
5
 
20
 
! Отговори
BG преди 13 години
Аз бях за Сърбия.
159
0
 
10
 
! Отговори
мишок преди 13 години
Не бе пич. Просто в мрежата на Булсата дават порно канали по 24 часа. Друг оператор не излъчва такива хард-*** неща :)
158
1
 
11
 
! Отговори
Перука преди 13 години
Късмета ни излъга. Какво се оплаквате, палячовци ?! Вземат по 1500 евро на седмица и манекенки ми духат. БФС е непобедим ! axaxaxaa!
157
1
 
16
 
! Отговори
отговарям преди 13 години
Отговарям под ред:1. Защото от смешния псевдо-национален оБор по футбол никой вече няма интерес2. На тоя въпрос, виж коментар 1663. Защото никой нищо не показва на терена. Те го удрят на разходка в парка всеки мач.4. Докато има балъци, дето ходят по стадионите и ***, които отдават толкова внимание на тоя смешен спорт.Аз лично се чудя как още има "фенове" на тоя спорт в БГ? След всичко, което излезна наяве. Чий го дървите да ходите да им давате пари по стадионите?Какво гледате? Театър?
156
2
 
22
 
! Отговори
бЕдНяК преди 13 години
Още веднъж поздравявам Бербатов, че се отказа да играе в театъра наречен "национален отбор по футбол". От 20 години насам и в другите сфери на живота в България се оттеглят един по един добрите професионалисти.
155
0
 
15
 
! Отговори
буахахахаха преди 13 години
Има пропуск в заглавието. Трябва да бъде така:Сърбия ни удари една *** пред родна публикаОтносно подзаглавието - България сложи край на успешната си серия в ерата "Лотар Матеус"Ква успешна серия бе? :D :D :D :D :D Наш'те успяха ли поне 2 мача да бият подред ??? Ама иначе за "Успееееешна сееееерия" говорим, раз'ираш ли :D :D :D кви сте смешни просто...
154
0
 
16
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 13 години
Защо се лютите толкова бре хора? Занимавайте се с нещо друго и не ги гледайте тези ритнитопковци!!!!!!!!!!!!!
153
4
 
7
 
! Отговори
cska forewer преди 13 години
Нека за следващия мач Цанко и Сираков да препоръчат на Матеус и "голмайстора" Иво Иванов и бижутера Йовов и Сърмов,а защо не и Топчо и Ил.Стоянов,Г.5етков и други сини инвалиди като тези,които сега играха.Тогава с тях и със слепите им фенове ще сгазим Лихтеншайн и Андора ама др.път.
152
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Неслучайно българският футбол има два феноменални успеха непостижими за повечето европейски държави - Moonspell събраха повече публика от Литекс-ЦСКА, Hypocrisy събраха повече публика от Литекс-Левски. Браво за правилната посока на развитие към елитарен ъндърграунд а не масов спорт. Дано и националния отбор стане елитарен само за ценители и познавачи с не повече от 600-700-800 зрители на стадиона.