Анелка става съотборник на Благо Георгиев

Французинът почти сигурно напуска Челси, Терек готви оферта за него
Обновена: 7 окт 2011 13:08 | 7 окт 2011 13:08, Красимир Ангелов
2
Анелка става съотборник на Благо Георгиев
Снимка: Reuters

Нападателят на лондонския Челси Никола Анелка почти сигурно ще си тръгне от клуба през лятото, когато изтича неговият договор с тима от стадион "Стамфорд бридж".

Според английското издание "Дейли мейл" много голям интерес към френския стрелец на английския вицешампион проявява Терек Грозни. Там играе националът на България Благо Георгиев.

32-годишният французин има и други опции пред себе си за новия сезон, като към него интерес не липсва. Турски и американски отбори вече сондират възможността да прилапат техничния французин.

В момента Терек Грозни готви апетитна оферта към Никола Анелка, като тъмнокожият французин ще има право да преговаря с представители на клуба от Русия през януарския трансферен прозорец.

Преди време в медийното пространство се бе появила информация, че нашумелият в последно време Анжи Махачкала е готов веднага да вземе Анелка, за да го превърне в поредната звезда в селекцията си.

Амбициозните шефове на Анжи вече взеха в тима си Самуел Ето'о, Балаш Джуджак и Юрий Жирков, като по всяка вероятност през новия трансферен прозорец тимът ще се подсили с нова суперзвезда.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Gigo Mahachkalata преди 12 години
Aide Andji ,taz godina SHAMPIONI dogodina Shampionska liga.
1
0
 
4
 
! Отговори
Принцеса преди 12 години
Челси не са ми любимият отбор, но ще ми е мъчно, че няма да го виждам да играе в Англия.