Почина Кано Коцев

Легендата на Славия си отиде на 67-годишна възраст
Обновена: 22 авг 2012 15:06 | 22 авг 2012 11:24,
32
Почина Кано Коцев
Стоян Коцев. Снимка: Wikipedia

Рано тази сутрин около 3.30 часа е починал легендата на Славия Стоян Коцев.

Бившият футболист и треньор на "белите" си отиде на 67-годишна възраст след дълго боледуване.

Най-големият успех на Кано като треньор бе дубъла със Славия през 1996 година.

Като футболист Коцев е бронзов медалист със Славия през 1970 година, а през 1977 и 1978 година става голмайстор на "Б" група с екипа на Балкан (Ботевград) съответно с 20 и 21 гола. Играл е за Балкан, Славия и Етър (Велико Търново).

В треньорската си кариера освен Славия е водил и младежкия национален отбор на България, Балкан (Ботевград), Академик (Свищов), Чумерна (Елена), Червено Знаме (Павликени), Хемус (Троян), Марек (Дупница), а освен това е работил и в Китай.

Опелото ще се извърши на 24 август (петък) от 13.00 часа в софийската църква "Свети Седмочисленици".

Всичко от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да го прости !!!
27
0
 
6
 
! Отговори
5552 преди 11 години
Няма да го забравя никога. Името му наистина е свързано със Славия и не само, когато станаха шампиони през 1996, но и след това. Имах честта да наблюдавам отбора му, личеше си желанието за работа, сплотеността между играчите и неговият професионализъм.Жалко! Да почива в мир!Само *** останаха, не е честно!!!
26
0
 
7
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Поклон пред светлата памет на човека който заедно с отдавна покойния Петър Величков е писал футболната слава на ,,Славия" и българския футбол!
25
0
 
5
 
! Отговори
8791 преди 11 години
Дълбок поклон,Кано!Помня времето,когато изведе Славия,на която съм привърженик, до шампионската титла и купата на страната.Помня и какъв скромен човек беше. Благодаря ти за всичко!Почивай в мир!
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко. Помня го като добър специалист и винаги е бил обективен и реалист към играта и към отбора си. Не беше от тези, които говорят небивалици на всяка цена.
23
1
 
10
 
! Отговори
Тъжно ... преди 11 години
Кано Коцев беше скромен и добър човек. Такива като него са на изчезване ...Бог да го прости ! Един истински човек и славист си отиде ... :(
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на душата му!
21
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Буфер нещастен, естествено, че не можеш да кажеш НИЩО хубаво за Кано, защото по-далеч от Надежда не виждаш! Стоян Коцев беше прекрасен човек, велик футболист и треньор имал нещастието да живее във времена, в които талантът и уменията не бяха определящи за признанието. Човек като него е явление в нашия смешен футбол, което за жалост скоро няма да се повтори...Поклон!
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко . Поклон !!!
19
3
 
4
 
! Отговори
петър преди 11 години
До УлтраЛокомотивСф Ти си един заблуден и ограничен човек с червено/черни очила.Кано беше мъжкар.Вечна му памет.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един достоен Човек си отиде.Поклон пред паметта му.Всичко останало е вятър
17
13
 
6
 
! Отговори
УлтраЛокомотивСф преди 11 години
Бог да го прости Кано Коцев!!!.... За починалите или добро.... или нищо! За него.... по добре.... НИЩО!!!!!.... Моите съболезнования към близките му и към приятелите му!!! Но не е бил великан в Българският футбол.... ВЕЛИКАНИ БЯХА И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ КОТЕТО И БАТЕ НАЧКО!!!!! Може да е бил мъжкар и добър треньор но НЕ Е БИЛ ВЕЛИКАН,както чета по надолу! Ако не се лъжа дори Кано беше един от малкото който НЕ СЕ РАДВАХА ОСОБЕНО НА ТИТЛАТА И КУПАТА ПРЕЗ 1996,защото много добре знаеха как ги взеха!!!:(
16
0
 
14
 
! Отговори
дедо рак преди 11 години
Аман от *** и ***!!! Mоже ли един път света, да не се върти около вас! проста *** сте всичките и ако дружно се метнете от Витиня - света ще е една идея по-добър! Отиде си един прекрасен човек, а вие пак го обърнахте на селянията ви!Почивай в мир КАНО!
15
4
 
2
 
! Отговори
До 16 преди 11 години
Обясни го на вдовицата на Котков!
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да почива в мир ! Добър специалист беше и истински професионалист !
13
0
 
9
 
! Отговори
до болен мозък преди 11 години
Ти бил ли си там, в колата ли беше? Истинските българи знаят кой е Гунди, а прасетата мурски като теб, остават със завистта. Достоен човек, човек за пример на редица поколения. Човек , който си плаща данъците и не е казвал, че България нищо не му е дала, като потния кюрд стоичков.
12
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма никаква злоба! Просто не мога да боготворя джигит който уж бил футболист а реално е бил само милиционер! Гунди е убиец! Убил е Никола Котков! Двете вдовици не си говорят защото вдовицата на Котков до ден днешен обвинява Гунди за смъртта на съпруга си! Никакво уважение за убийците на пътя! Как Гунди се е сдобил с италианска кола!? Само ще ти кажа че Алфата е била конфискувана от граничните власти! останалото е служба и чин в редиците на ДС!
11
0
 
12
 
! Отговори
от 9 до 8 преди 11 години
Ти си болен мозък бе. Типичен просто прасе. След стихчето , което публикува, доказа колко ти е мозъка в главата. Заразен си пич, зарезен си от злоба.
10
15
 
0
 
! Отговори
От 8 до 9 преди 11 години
И как точно реши че майора от ДС е бил най-великия на миналото "столетие"!? И в какво точно е бил велик!? Предполагам че не е бил велик шофьор но и като футболист не помня кой знае какво от него! Най-известният му гол е в приятелска среща :))) Баси звездата честно!
9
6
 
14
 
! Отговори
От 8 до 9 преди 11 години
Именно майор Аспарухов е бил верен на комунизма и за това е отказал трансфера в Милан! А и всъщност няма нищо лошо в социалистическият режим! За мен това не е обида! Децата имаха възпитание и уважение към възрастните! Имаше нормални човешки отношения между хората! Слънчев бряг беше 5 звезден курорт а не септична яма както сега! Всички искаме безплатно здравеопазване но това беше възможно само преди 1989г.! В ония години имаше ценности! Нямаше детски убийства за 30ст. както се случи в Шумен!

Спонсорирани публикации