БФС реши: Любо Пенев остава!

Бил с последно предупреждение да класира тима поне трети в глупата
Обновена: 28 окт 2014 16:15 | 28 окт 2014 16:15,
30
БФС реши: Любо Пенев остава!
Снимка: архив Булфото

Любослав Пенев остава селекционер на футболните ни национали. Новината съобщи Наско Сираков, който е член на Изпълкома на БФС.

Днес имаше редовно заседание на футболните ни управници, които дискутираха бъдещето на Пенев.

В крайна сметка БФС реши да остави Любо начело на "лъвовете", поне до края на тези евроквалификации.

Както е известно, част от управлението на футболната ни централа се обяви против оставането на Пенев след двете поредни загуби от Хърватия и Норвегия.

Тогава Венци Стефанов, Кирил Домусчиев и Емил Костадинов поискаха обяснение от Любо за пораженията и намекнаха за смяна.

Дори се заговори, че Красимир Балъков и Петър Хубчев са варианти за мястото на Пенев.

В крайна сметка "чичовото" остава национален селекционер, но с последно предупреждение да класира тима поне на третото място в глупата. Първите две позиции изглежат като химера.

Именно третата позиция дава право на бараж и евентуално класиране за еврофиналите във Франция след две години.
 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
мао дзе дун преди 9 години
ама нали това беше целта...да вземем поне третото място като се смени Пенев,а с него и концепцията за подбор в националния отбор и играта му въобще....ами ще поживеем,ще видим....какво ще се случи....според мен беше пропуснат последния шанс да се класираме с оставането на Пенев като треньор и възможността да се промени нещо в отбора за по-добро
24
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Въпросът е съвсем друг. Какъвто и треньор да дойде, даже и да докара със себе си Роналдо и Месси, на вратата с малката перука отбора е обречен. Какво значение има какво правят напред когато отзад пускат, - и двата гола с Норвегия бяха вратарски - особено онова пропускане на топката покрай себе си и безсмисленото й подгонване като някой детски вратар!! Ако Ники дойде в България, при това жалко първенство никой отбор няма да го вземе, и ще го натресат на Левски чрез баща му.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ПЕРУКАТА И СУПАТА, ДА ХВАШАТ ПЪТЯ И ДА ДУХАТ СУПАТА
22
2
 
5
 
! Отговори
niki преди 9 години
ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ!!! БФС излезе със смислено решение! :) :) :)Не можах да се стърпя просто, досега не съм присъствал на такова чудо!
21
0
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Да бяха го предупредили да класира отбора поне четвърти в гЛупата (както е написано в заглавието), за да не се наложи да му дават после 2-ро последно предупреждение ;)
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Треньора не е важен. Отбор трябва. За победа трябва отборна игра. А то няма отбор. Едни манекенчета на терена гледат да се изяват самостоятелно, не мислят за отбора. Нямаме отбор. А с треньор като Пенев няма и да имаме отбор. Не виждам как той ще сплоти футболистите да заиграят заедно като отбор на България и за България.
19
1
 
2
 
! Отговори
FUTBOLNI HORA преди 9 години
A BE HORA A BE VUBITELI NA FUTBOLA NE RAZBIRATE LI 4E SAMO 6OPITE SI BARTYT IGRITE I DALAVERITE LUBO E KUKLA NA KONCI ILI NIKOI PERUKATA E ALKOHOLIK I DALAVERADJIA VAN I DA *** SUPATA TRENIOR CTOI4KOV ILI KATO NEGO DA NE MU PUKA ILI DA IGRAE 6AMARA
18
2
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
На нас ни тряабва екип от треньори - Овчата Глава, Преводача и Мъри. И за консултанти Венци Стефанов, Емо, Лечков, Домуса.
17
2
 
6
 
! Отговори
Феодална демокрация преди 9 години
Тоя докога ще го крепите! Е*ахти феодалния строй! На чичо чичовото, на леля баджанака. Феодална демокрация!
16
0
 
9
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Всички печелят с оставането на Пенев треньор .БФС няма да харчи пари за бараж , Л Пенев ще си получава заплата до края на срока си ,футболисти ще си почиват по курортите през 2016 ,а ние няма да изпитвам срам от унижението на България на ЕП.Имаме слаб ,слаб треньор ,слаб шеф на БФС и продажен изпълком и слаба държава с слаби президент -е как ще се класираме за Евро 2016
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Бил с последно предупреждение да класира *** поне трети в глупата"оправете подзаглавието, че с тази гЛупа кво ще правим :)
14
4
 
4
 
! Отговори
многоБГ преди 9 години
абе фак в чофката вместо да се надяваме на класиране с пената вий пак плюете еми марш у съседите
13
2
 
13
 
! Отговори
uu преди 9 години
БФС реши : Българският национален отбор няма да е сред участниците на финалите на Европейското първенство във Франция през 2016 г.Решението е дадено за изпълнение на Любослав Пенев.Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.Насочваме цялото си внимание към квалификациите за Световното първенство в Русия през 2018 г.Живота продължава, гледаме оптимистично напред!!!!
12
1
 
20
 
! Отговори
БГ преди 9 години
A ЧЕСТИТ ДА ВИ Е МАЛКАТА ПЕРУКА НА ВРАТАТА
11
0
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
С тези резултати и игра срещу Хървария (която откровено не игра) и особено Норвегия мисля че ни класира не на трато, а на прво място в гЛупата. Виж в гРупата ще видим къде ще сме.Въпреки всичкио "Напред БЪЛГАРИ!!!"
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОНЕ КУЦИЯ КАПИТАН НЕ ИЗГОНЕХА ЛИ ? ТАМ БОДУРОВЦИ И ДРУГИ БОТУШАРИ?
9
0
 
4
 
! Отговори
трети??? преди 9 години
Изглежда ми непостижимо! По-добре пети !!!
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей, ами супата ... сега кой ...
7
2
 
26
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Вън Перуките от БФС!
6
3
 
16
 
! Отговори
пинко преди 9 години
България ще духа супата!

Спонсорирани публикации