Смях: Кафу си остава в Разград, никой не даде ?10 млн.

Лестър, Брайтън, Стоик Сити, Лацио, Лион даваха "едва" по 6 млн.
1 фев 2017 08:42,
49
Смях: Кафу си остава в Разград, никой не даде ?10 млн.
Снимка: Булфото, архив

Звездата на Лудогорец Кафу ще продължи да е играч на разградчани и през пролетта. Това стана ясно, след като не се стигна до негов трансфер в Англия, от където имаше оферти.

Според "Dailystar" Лестър, Брайтън и Стоук Сити са били готови да вземат Кафу, но най-много срещу 6 000 000 евро, докато Кирил Домусчиев иска твърдо 10 000 000 за перлата си.

Това автоматично е отказало англичаните от сделка и така Кафу ще продължи да рита по родните терени. През последните дни се появиха информации, че Лацио и Лион също са депозирали оферти за Кафу, но и те са предлагали подобни суми.

Както е известно, 25-годишният Кафу се присъедини към Лудогорец през 2015-а година от Сау Пауло и направи отлични мачове за тима в тазгодишното издание на Шампионската лига.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Чичо ти Пешо преди 7 години
Кой измисли заглавието и какво общо има "смеха" с информацията от статията?
43
0
 
4
 
! Отговори
успех на Лудогорец преди 7 години
страхотен играч и си струва парите дори може да си вдигне още цената с някой друг милион всичко зависи от представянето на отбора в Европа
42
1
 
10
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ПО-ГЛУПАВО ЗАГЛАВИЕ СКОРО НЕ БЯХМЕ ЧЕЛИ! ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ - ДОМУСЧИЕВ НЕ СЕ ОГЪНА ПРЕД ОПИТИТЕ НА ЗАПАДНИ КЛУБОВЕ ДА ВЗЕМАТ ЕВТИНО ЕДИН ЧУДЕСЕН ФУТБОЛИСТ И НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ АКО ПРЕЗ ЛЯТОТО ПРИБЕРЕ ОТ ПРОДАЖБАТА МУ ПОНЕ 10 МЛН.
41
2
 
16
 
! Отговори
РККА преди 7 години
СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ едва ли можеше да започне по неуместно тази статия,посредствени драскачи......вие сте жалък смях а Кафу ще ни радва още един полусезон поне,да е здраво момчето и на лято 20 милиона...
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марийка добр се е справила със статията. Имам само 1 забележка. Трябваше на конкретното "смешно" място в нея изрично да напише, че трябва да се смея, че хумора и е малко необичаен и не схванах къде трябваше да се смея.
39
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
В интерес на истината, ако не бяха съдийските балтии и донякъде малшанса, при повечко спечелени точки от отбора и поне една-две победи, цената му щеше да е поне двойна на тези 6.
38
4
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Евала на Кирил че не го продаде за под искана та от него сума.Ако бяха от Левски или ЦСКА да са приели първата подхвърлена им оферта.Кафу има много какво още да покаже и смятам че Лятото ще му вземат поне 15 млн Евра!
37
4
 
17
 
! Отговори
_ преди 7 години
Що за пубертетско самодоволно заглавие?Всеки път като реши човек, че няма как да станете по-жалки, успявате да го опровергаете...
36
4
 
12
 
! Отговори
Голем Смех преди 7 години
Смешно ли ви е, ж***лки журн***листчета?
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А да продаваш на *** и Пульо за по 5 ст. де що имаш и после на лято да купуваш поредния камион с маймуни, които ще играят по 2 мача и ще ги гониш, плащайки им неустойки, по-сериозно ли е?
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марийке, ти последно на какви теми ще пишеш?Теми от сорта "Сблъсък: Къде да харчим на Великден - у нас или в Гърция?" или на спортни теми? Ако щеше да пишеш спортни теми, поне оценка по физическо от гимназита да имаше?Иначе все едно да седна пиша за ядрена физика, малко не върви.
33
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еххеееее голем ви казвам, направо се напиках от смях. хахахаха Някакви си "смешници" там отказали 6 млн евра, понеже искали да градят отбор. Хахахаха
32
1
 
12
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Голям смях, че английски клубове давали 6 милиона за футболист от българското първенство. Айде да се посмеем малко хахаххаххаааааа...
31
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами извинявайте, ама при настоящите пазарни условия 6 млн евро са нищо. Пазара с всеки ден става по-ликвиден особено с китайците, които наливат пари като луди. Вече дори дълбоките резерви в Англия почват от 10 млн.
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да ама за бербо дават и повече а той все мисли
29
1
 
7
 
! Отговори
Антрополог преди 7 години
Ами 6 милиона са най-голямата сума предлагана на бългърски клуб за играч в цялата история.Стоичков го взеха за 4 милиона $ от ЦСКА.А Бербатов вдигна цена в други клубове.
28
1
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 7 години
А колко от тях, девто ги ринеш с лопата са в бг първенство?
27
13
 
9
 
! Отговори
1357 преди 7 години
ТАКИВА КАТО КАФУ ПО СВЕТА С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ
26
4
 
18
 
! Отговори
Умен ход преди 7 години
Е какво му е смешното? Домусчиев доста добре си беше направил сметката - ако някой даде 10млн, ще продаде Кафу. Ако ли не - Кафу ще играе в Лига Европа, ще вкара няколко гола и ако Лудогорец продължат по-напред, в касата им ще влезнат далеч повече от 10млн.
25
3
 
22
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Къде да се смея не ми стана ясно?

Спонсорирани публикации