Петев за загубата от "Астана": Вината е в нас

На реванша трябва да покажем друго лице
8 авг 2023 21:50, Стела Стоянова
11
Петев за загубата от "Астана": Вината е в нас
Снимка БГНЕС, архив

Старши треньорът на "Лудогорец" Ивайло Петев говори след поражението на неговия отбор с 1:2 от "Астана" (Казахстан) в първата среща от третия кръг на турнира Лига Европа.

Реваншът е на 17-и август (четвъртък), а Петев обясни какви проблеми са имали неговите футболисти.

"Напълно съм съгласен, че имаше ситуации в двете посоки. Мисля, че успяхме да отбележим първи в мача, макар срещата да беше двуостра. Очаквахме когато отборът на "Астана" е под преса да играе с дълги топки. Лошото в този мач е, че допуснахме много брак в чистите разигравания, когато трябваше да владеем топката. "Астана" се възползва и направи изключително много контри и полу-контраатаки от наши грешки".

"Ако искаш да играеш футбол на високо ниво, ти трябва да покажеш, че можеш да играеш и под напрежение. Явно ние малко се огънахме днес. Може би и теренът допринесе за тия непредизвикани грешки, но това не е оправдание. Мисля, че имаше ситуация да се отсъди дузпа в наша полза. След което ние допускаме – нека да избера по-мека дума, наивни два гола. При положение, че всички сме там. 10 човека сме в наказателното поле. Но това е ситуацията и трябва да се приспособим за нашето първенство в неделя. И на реванша да покажем друго лице, да се опитаме да отстраним отбора на "Астана", коментира специалистът.

"Защо се случват тези наивни грешки? Пак казвам, целият отбор е като един. Всеки си има своя определена задача. И всеки един трябва да поеме отговорност за това, което се случва на терена. За жалост, за трети път се повтаря. Вината е в нас", пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Събличай!
6
0
 
5
 
! Отговори
Майора преди 8 месеца
Така се получава когато в Бългсрия си купуат всяка година титлата и съдиите гиподкрепят! Крайно време е това да спре и футболс наистина да бъде такъв какъвто е !
5
0
 
7
 
! Отговори
тоз преди 8 месеца
тоз някога печелил е мач??не, някога печелил ли е нещо в живота? 2 статии за него през години и всеза тва че е загубил, ми къде си тръгнял бе? стани програмист направо!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Изпуснаха питомното и ще гонят дивото сега.
3
0
 
4
 
! Отговори
Не преди 8 месеца
Не мисля наркомани
2
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
"Мисля, че успяхме да отбележим първи в мача." Петев, т.е. не си напълно сигурен или вече не помниш дали първият гол беше ваш. Какво да очакваш от хора, които на майчиния език не могат да се изразяват.
1
0
 
3
 
! Отговори
Ямболския преди 8 месеца
Пророк ще направи така щото оедерите да станат хетеро