По-скъпо парно и природен газ от днес

Цената на синьото гориво се увеличава с 6,67%
Обновена: 1 окт 2011 08:33 | 1 окт 2011 08:32,
78
По-скъпо парно и природен газ от днес
Снимка: Булфото

От днес влизат в сила новите по-високи цени на природния газ и топлинната енергия.

Синьото гориво поскъпва с 6,67 % и до края на годината 1000 куб. метра ще струват за 594,37 лв. без ДДС.

Заради одобрената от ДКЕВР по-висока цена на газа се увеличава и цената на парното и топлата вода.

Почти всички топлофикации в страната вдигат цените като увеличението е най-високо в Плевен – с почти 5 на сто.

Още по темата

Абонатите на "Топлофикация София" ще плащат с 3,35 % повече, в Пловдив поскъпването е с 3,75 на сто, във Враца – 2,97% и в Бургас – 2,12%.

Увеличението през зимния сезон обаче ще се почувства като по-високо, защото цената на топлинната енергия беше повишена в различна степен и от 1 юли.

Намаление на крайната цена на топлоенергията от днес ще има само във Велико Търново – с 1,38%, но парното там остава най-скъпо. Непроменена остава цената в Габрово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
2
 
! Отговори
оли боже преди 12 години
ДО 30.-И КАКВО МИСЛИШ ЩЕ ПОСЛЕДВА? СЛЕД КАТО ВСИЧКО СЕ НАПРАВЕ ЩЕ СЕ ИЗРЪСЯТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ОПИСАНИ НЕГОДНИЦИ И ЩЕ ГО ОПОСКАТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ. ЗАТОВА ПОЧАКАЙ С ПРЕКРАСНАТА ИДЕЯ ДА МИНЕМ ПРЕЗ АПОКАЛИПСИСА И ДАНО УЦЕЛЕЯТ САМО ЧЕСТНИТЕ И КАДЪРНИТЕ, НО ТОВА НЕ Е ГАРАНЦИЯ.ОНЕЗИ СА С ПО СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА И ТЕ ЩЕ УЦЕЛЕЯТ А НЕ РАБОТЛИВИЯТ НАРОД.ЗАЩОТО ВСИЧКИ БЛАГА И ПРИОРИТЕТИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ СА ЗА ТЯХ И ПРИ ТЯХ.ЧЕ ТОВА Е ИСТИНАТА ГОСПОДИН 30. НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ТРЕПЕМ ПАК И ТОВА ЩЕ УПЛЮСКАТ,ТЕ САМО ТОВА
35
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бокооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!! Пролетта обещаваше, че през есента газта ще поевтинееееееее!!!!! Безочлив измамник си ти!
34
2
 
23
 
! Отговори
darcas_real преди 12 години
Още ли мислите, че няма смисъл да се протестира?
33
2
 
20
 
! Отговори
ггг преди 12 години
Браво.Човекът ,режещ лентички по магистрали, не знае ли, че народа иска работа,хляб и спокойствие.22 години ни съсипаха живота и продължават.То и Хитлер построи аутобаните в Германия,но хората го помнят с друго.
32
2
 
18
 
! Отговори
оли боже преди 12 години
ЧАКАЙТЕ,ТОВА Е САМО ВЪРХЪТ НА АЙСБЕРГА. КЪДЕ Е ЧАК ДЪНОТО МУ? ХЛЯБ,ТОПЛО И СИГУРНОСТ ТРЯБВА НА ХОРАТА, А ТЕ НИ ЗАЛЪГВАТ С МАГИСТРАЛИ,ШЕНГЕНИ И ОЩЕ КУП БЕЗСМИСЛИЦИ.ОПРАВЕТЕ ПЪТИЩАТА,НО МЕЖДУ СЕЛИЩНИТЕ И ВЪТРЕ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА.МАГИСТРАЛИ ДА ХОДИМ БЪРЗО НА МОРЕ,ЧЕ ПРИ ТАЗИ СКЪПОТИЯ И СИРОМАШИЯ ОТ 25 ГОД. НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ХОДИ ОБИКНОВЕННИЯТ ЧОВЕК ТАМ.БОСИ И ГЛАДНИ ПО АСФАЛТА И С ПРИБЕЖКИ ДО МОРЕТО-,А Б.Б. ТОВА ЛИ ТИ БЕШЕ ГОЛЯМАТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА ВЕЛИКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ.*** ИЗЕДНИЦИ. И УРАААА
31
0
 
16
 
! Отговори
Nalivach преди 12 години
Гарантирано от ГЕРБ!
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурен съм ,че ако се примолим на австралийците да ни дадат част от Австралия където е пусто и няма хора, ще направим една много хубава и богата държава. Но трябва да отидем само обикновените трудолюбиви българи, без ***, без политиците,кметовете,държавните служители,общинарите ,ченгетата и комунистите-агенти. Ако почнем някъде отначало ще се проявят всички най хубави черти на българският народ. Тук вече всичко е много зависимо от миналото и няма как да преодолеем статуквото.
29
0
 
12
 
! Отговори
52 преди 12 години
Удобен ден избраха да вдигнат цената. Знаят че хората ще стачкуват днес и няма да могат да прочетат хубавата новина.
28
0
 
17
 
! Отговори
saki преди 12 години
Абе като погледна бележката за тока и не разбирам-зелена енергия и други ала бала работи и не разбирам за какво плащам. Любо Ганев подставеното лице на Маргините в веригата метан станции ще намаже от Бойковия жест на увеличение.Честито и на Сашко Дончев и другите ДС ченгета олигарси.Докога в България наемният труд ще е толкова евтин и мизерен. Това е робовладелство.Данъци,винетки,застраховки,такси,осигуровки,лекарства,глоби,удръжки,сметки, банкови лихви над 10% е не може с 500лв. заплата.Не може
27
1
 
12
 
! Отговори
коста преди 12 години
ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа,благодарим ти партиьо ,,любима.. за грижите
26
1
 
13
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
При старите комунисти се бяха поразмърдали нещата,но новите я оплескаха.
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ли начин мълния да ги порази тия мошеници?! Предлагам след решаването на проблемите с *** народа да се насочи към ТОплофикациите! ПИСНА НИ!!! Ако зимата естудена,парното е скъпо защото хабим много енергия, ако зимата е топла пак плащаме скъпо защото незнам-си-какво-си. И в двата случая все сме прецакани отвсякъде!!! Просто нне ми се мисли. Дограмата си смених,карам с по 1 радиатор и тия пак ми пращат сметки за 200 лева!
24
0
 
19
 
! Отговори
kолко още бе ,помяри преди 12 години
не съм в апартамента си и не съм включвал парното - но плащам всеки месец 80 лв. загуби ?????? как е ?????? никой не ни е виновен - просто държавата я няма и всеки ни краде както му дойде на ум !!!! а ние си седим и все се надяваме ????? докато не ги избием - няма управия !!!!! те са ясни кой са
23
0
 
14
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
Да изгоним мутрите и мутресите от политиката !!
22
0
 
19
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
не си прав,намаляха работещите ама с тва никой не се хвали
21
0
 
14
 
! Отговори
do 14 преди 12 години
Никакви усилия не е положил! На милиционерите това им идва от вътре!
20
0
 
30
 
! Отговори
! преди 12 години
Що санкции щяло да има, то беше лай Борисов, то бяха закани към монополистите, а междувременно всичко се вдигаше бавно, но вярно. Сега точно преди изборите пак се вдигат цените, защо? Ами защото управляващите са в една приятна комбинация с монополистите, а много време за крадене не остана- още малко и народа ще изгребе Герб с една голяма лопата на конски ***, та затова се краде като за последно- за това.
19
1
 
31
 
! Отговори
se преди 12 години
Хайде сега протестирайте де....Няма.Приспаха ни с европейската насоченост и с рязането на лентички и ни забиват още по дълбоко ножчето.*** протести бяха за отклоняване на вниманието ни.Живота си тече и става по скъп и по труден.Прокоратурата да се самосезира и да раследва всички тия башибозуци свързани с парно,ток, вода какво правят.Вальо топлото май ще излезе най чист........
18
1
 
32
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
А и друго, бате Бойче , днешния протест няма да е последен! Време е да те сменяме!
17
0
 
20
 
! Отговори
Ботйов преди 12 години
"Грабете го, неразбрани! Грабете го! Кой ви бърка? Скоро той не ще да стане: ний сме синца с чаша в ръка!"