Херо в най-тежката си битка

Димитър Димитров призна, че е болен от рак на стомаха
Обновена: 13 окт 2011 14:14 | 13 окт 2011 14:11,
60
Херо в най-тежката си битка
Димитър Димитров-Херо. Снимка: Булфото

Шокираща новина разтресе футболните фенове в Бургас. Треньорът на ПСФК „Черноморец“ Димитър Димитров – Херо призна, че страда от тежко заболяване.

На пресконференция в Бургас той заяви, че е правил изследвания в София, които са показали, че страда от злокачествени образувания в стомаха.

Тежката диагноза е потвърдена миналата седмица и от специалисти във Виена.

„Знам, че болестта е сериозна, но съм готов да проявя характер и да се справя. Не ми е лесно да говоря за това, но го правя, защото напоследък чух толкова много лъжи и спекулации по мой адрес“, обясни Димитров.

Той допълни, че според лекарите във Виена е трябвало да остане за изследвания до края на тази седмица. Това не се е случило, тъй като лекуващият професор е имал ангажимент и го е посъветвал да се прибере в България. Така Херо ще си бъде в Бургас за предстоящия двубой с „Левски“.

Това ще е последният му мач засега, тъй като лечението ще започне следващия вторник в Австрия. Там в специализирана клиника Димитров ще се подложи на химиотерапия, която ще е първата стъпка от лечението му.

52-годишният специалист заяви, че навярно ще се наложи да му бъде направена и операция. 

В борбата му с рака го подкрепя и цялото ръководство на футболния клуб. Мениджърът Пламен Киряков видимо развълнуван заяви пред медиите, че Херо ще получи и финансова помощ за лечението си, ако това се наложи.

Въпреки болестта си Димитър Димитров е дал 100% от себе си при тренировката на отбора и е оптимист за предстоящия мач с „Левски“.

„Непременно искам да победим. Това ще е чест не само за мен, но и за целия Бургас, заяви единственият треньор в България, който е постигнал до момента четири победи над сините с различни отбори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Димитър Димитров - Херо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
67
 
! Отговори
Един преди 12 години
Това вече е много лошо. Чорбарче съм, всички знаете за закачката на червената част от България с Херо, обаче тая новина прехвърля рамката на всякакви закачки и дрязги. Тука сега трябва дядо Боже и късмета да помогнат на Херо да се оправи, защото болестта е много коварна и болките са страшни.
17
1
 
55
 
! Отговори
Веска преди 12 години
Кураж и дано се оправи!
16
3
 
45
 
! Отговори
На 4 преди 12 години
Няма обикновени и необикновени!Всички се раждаме и умираме.Важното е какво става в този период.Нямам причина да мисля, че Херо не е като нас.Съпругът ми почина от рак на 58 - там всички сме равни.Херо е млад и направи за всички , запалени по спорта, голямо удоволствие.Той също е човек и страда.Има много хора, с много пари..., но и те умират от рак.Примерът с Джобс!Който се е излекувал от рак, за мен, не е бил болен от това.За всеки има кой да страда.Ако вие не сте между тях, млъкни!
15
1
 
70
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Сега е момента да забравим клубните пристрастия и да подкрепим Херо в битката с тази коварна болест. И без това футбола ни е достигнал дъното. Но феновете не сме. Именно затова трябва да дадем кураж на този човек.
14
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Херо, късмет!С много добри чувства - бори се и ВЯРВАЙ, че ще се справиш!
13
1
 
61
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
....Попътен вятър Херо в битката със най коварната болест!!! Аз поне смятам че ти си мъжко момче... не си страхливец... и ще се справиш !!!!! КЪСМЕТ !.....
12
3
 
70
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Слушай бе, шефче... Явно е направил нещо в този живот, за да не е анонимка като тебе. А след като е направил нещо в този живот, си е създал възможността да има повече шансове от теб. Логично. Дано се оправи човека, тъкмо си мислех скоро Херо не скача като луд като едно време, а то за какво било...
11
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
успех!
10
1
 
59
 
! Отговори
nomer2 преди 12 години
Кураж и късмет, Херо!
9
1
 
66
 
! Отговори
CSKA-r преди 12 години
Дано се оправи!
8
1
 
70
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Ау на никой не пожелавам такава диагноза, пожелавам му много късмет.....
7
1
 
81
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
Успех Херо
6
1
 
102
 
! Отговори
левскар преди 12 години
на пръстите на едната ръка се броят кадърните български треньори, Херо е един от тях, успех с лечението
5
7
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
4 ти той не е виновен че е по-кадърен и можещ от теб *** нещастна
4
1
 
127
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като прочета такава лоша новина за някой болен човек,и се сещам че по-хубаво от здравето няма...пожелавам му късмет в борбата с коварната болест
3
1
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Херо кураж!С теб сме!
2
2
 
112
 
! Отговори
бургазлия преди 12 години
Горкия. Дано Господ се смили и му даде сили да преодолее това коварно заболяване. Ще се моля за оздравяването му.И аз имам за боляване , но то е зад гърба ми. Херо мисли само позитивно. ние сме с теб.
1
47
 
12
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Никой не е вечен...