Тракторите идват в София, но в понеделник

Протестите на зърнопроизводителите продължават
2 дек 2011 22:11,
203
Тракторите идват в София, но в понеделник
Снимка: Булфото

Протестите на зърнопроизводителите ще продължат в София.

На 6 декември 170 трактора ще ществат из столицата, "разходката" им ще завърши с митинг на площад "Александър Невски".

Още по темата

Това решение бе прието на състоялата се в Арбанаси среща на Националния протестен комитет в сектор "Земеделие".

В обръщение до гражданите, прието от участниците в срещата се посочва, че зърнопроизводителите ще бъдат с машините си в София, защото от две години водят с управляващите безрезултатен диалог за правила и прозрачност в бранша.

"Единственият работещ сектор в България е наказан с държавния бюджет за 2012 г. Наказани сме и от природата с незапомнена суша в резултат на която са компрометирани 10 милиона дка с пшеница, 3 милиона дка с ечемик и 2.5 млн.дка с рапица. Очертават се загуби за стотици милиони и всичко това втвърдява нашите позиции.

Ние не сме терористи и гражданите на столицата не трябва да се притесняват, защото както през изминалите девет дни от началото  на протеста, така и следващата седмица организацията ще бъде на ниво", твърдят в заключение фермерите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
1
 
! Отговори
adinyan преди 12 години
Тракторите идват в София, но в понеделник..........Протестите на зърнопроизводителите ще продължат в София.На 5 декември 170 трактора ще ществат из столицата, "разходката" им ще завърши с митинг на площад "Александър Невски"*****************************************************************************Съгласен съм с първата година от Лондон. Разбирам, че протестиращите, и защото правителството ги приветстват красиви и друга поверителна и частни планове е мулти-цел в ръцете на нашите хора са съгласни. хората, които го знаят, и тази криза като извинение, всеки го знае, г-н Президент Борисов. се превърне в страната съвпадна с войната вече. Никой гражданин на тази криза, в съответствие с политиката на това правителство не може да остане горчив моята скъпа красиви хора от Лондон до почтително добре дошли на първия. сайт функция
196
1
 
3
 
! Отговори
Ивайло преди 12 години
Да отговори Октопод холдинг - под закрилата на *** по колко пъти източват ДДС при износ с кораби от Лесопорт Варна ?
195
7
 
6
 
! Отговори
гъзи софиянче преди 12 години
Да им затворим пътищата с нашите коли на тези селски ненаяли се пуяци.Милиони субсидии отиват при тях, а хората се гърчат, и те видите ли били обидени ,защото ни изкарвали хляба и не получили още 200 мл.лвЕ това ако не е станишевско дебелоочие и наглост червена.
194
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички трябва да разберат, че тези субсидии, които получават дребните зърнопроизводители/обработващи около 1000декара/ едва им стигат да покрият рентите! А к ак да си покрият разходите? Цените на хлебните изделия се "вдигат" ог прекупвачите, от търговците на зърно, а не от зърнопроизводителите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
193
0
 
0
 
! Отговори
traba преди 12 години
Горещо ви препоръчвам френският документален филм "Solutions Local"! Точно по темата.
192
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички бяха излъгани от ГЕРБ на изборите и земеделците имат право да протестират докато ГЕРБ паднат от власт. Който е против земеделците, да не яде и да гласува пак за ГЕРБ.
191
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия *** т.нар. "фермери" и "зърнопроизводители" не разбраха ли с тъпите си *** мозъци ,че никой не ги подкрепя.Напротив, на всички взе да им писва от тяхи нищо чудно да има израз на открито недоволство към тях.Аз с удоволствие бих счупил кратуната на някой мазен зърнопроизводител
190
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чак сега тия престъпни милионери с трактори ше ядат бой.Тъй ше уплашат гражданите на София че няма да могат да се настигнат от бяг към въшливите си коптори
189
5
 
9
 
! Отговори
1234321 преди 12 години
Правителството на ГЕРБ да вземе да направи една тотална ревизия на тия бандити от ***,да им излови машинациите и кражбите и рекетите които са вършили и в тюрмето до живот,що души зачерниха тези престъпници,сега те стоят и зад тази стачка и клатят мирът в държавата.Бойко сменяй съдийският и прокурорският състав и заедно с *** и те в затворите.
188
3
 
7
 
! Отговори
за 189 преди 12 години
Ти май плашиш а ? - така се стреснаха хората,та чак забравиха за червената ***,никакви пари за тех,където искат там да си пласират продукцията а заедно с нея и теб да продадат някъде.
187
10
 
9
 
! Отговори
Абе , остави ги... преди 12 години
...да дрънкат!!!!!!!!!!!!!!РЕФОРМИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ----ОТ ГЕРБ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА!Нали за това гласувахме за тях?Боко,Симето и Трайче , са железарки----а, Фидоската е танка на ГЕРБ...бие в упор по ***!ОБИЧАМЕ ГИ ТИЯ , ГЕРБЕРИ!Страхотни са !*** ,реват от мъка....ха,ха,ха,хааааа.....стачкитте не фащат декиш!
186
5
 
12
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 12 години
Бойчо,като дойдат тракторите ти брато изкарай танковете.Какво са те заплашвали.
185
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По 186-тия ти пост разбрах, че си сополанко.Бегай при мама.Ще идат зян парите на ГЕРБ дето са ти ги дали да дращиш.
184
3
 
4
 
! Отговори
Фен от Село преди 12 години
do 144 добавен от: слаба ракия На такива като тебе и патици не бива да се поверяват да пасат !Излезте всички на масова конра демонстрация в подкрепа на ББ както правя в Севрна Корея и Куба !
183
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пацо, не се напъвай, да не ядосаш зърнопроизводителите, че да не останеш гладен или да не си изнесат зърното в чужбина както през 96-та навън и да повторят жан Виденовата зима.
182
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
184 а и според теб дай тоя дето бачка да му е..м мамата и да направим така, че да не му излязат сметките.Ега си и условията за бизнес:)))И на първо място по корупция в ЕС, та бизнесклимата е прекрасен...
181
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ да се махат, защото след тракторите ще дойдат и *** с каруци, овчарите с геги и свинарите с лопати и тогава ще си тръгнат само с Бойко Борисов и Фидосова в неизвестна посока за да правят народна любов.
180
8
 
6
 
! Отговори
ТИКВАТА СИ ТИ....183 преди 12 години
....ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ПАЗАР И ЦЕНА ......ТИ СЪЩО , АМА СИ *** И МЪРЗЕЛИВ *** И ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ....!АКО ПРИЛИЧАШ НА сърГ*Й.....мОЖЕ ДА ИЗКАРАШ НЯКОЙ ЛЕВ....!
179
7
 
9
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Да посрещнем тракторите с камъни.И да им пакажем пътя към полето.
178
3
 
3
 
! Отговори
ЗА 178........ преди 12 години
.....ХАЙДЕ ,НЕ СЕ ПЪНИ ДА МИ ПРАВИШ СМЕТКИ НА ПЕЧЕЛБАТА И ЕФЕКТИВНОСТТА ОТ РАБОТАТА В ЗЕМЕДЕЛИЕТО.КОЙТО ИМА СМЕТКА ..БАЧКА!КОЙТО ,НЯМА ....НЕ!ХАЙДЕ ГЛЕДАЙ СИ В ТВОЙТА ПАНИЧКА И ПЛАЧИ НА ТВОЕТО ГРОБИЩЕ....*** СМОТАНА!МОИТЕ ПРОБЛЕМИ .....НЕ ГИ РЕШАВАЙТЕ НА ПОЗИТАНО-20....МОГА И САМ ДА СИ ГИ РЕША!