Без наказание за полицейския шеф, играл канадска с арестант

"Когато плуваш в едно блато, не може да бъдеш с бели ръкавици”, смята Георгиев
Обновена: 21 апр 2012 20:51 | 21 апр 2012 20:50,
260
Без наказание за полицейския шеф, играл канадска с арестант
Главният секертар на МВР Калин Георгиев не оправда обаче грубия език. Снимка: архив, Булфото

Началникът на Областната дирекция на МВР в София комисар Николай Николов няма да бъде наказан заради скандалния видеоклип, разпространен в интернет, заяви в Пловдив главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Според него наказание би могло да бъде предвидено само за извършено дисциплинарно нарушение или за нарушение на Етичния кодекс на МВР.

Във вътрешното министерство имало и срокове, в които би могло да бъде разпоредена проверка за извършване на нередности, които вече били изтекли.

Калин Георгиев обаче е категоричен, че няма основания за проверка на Инспектората по случая, тъй като от психологически-оперативна гледна точка комисар Николов не е извършил нещо, което да се тълкува като нередно.

По думите му за работещите в други сфери такова поведение би изглеждало грубо.

Още по темата
  „Но когато работиш с хора, подозирани в тежки криминални престъпления, понякога се налага да приемеш друга форма на общуване, защото някои разбират само от това”, смята главният секретар на МВР.

„Не оправдавам използването на грубия език, на използването на нецензурни думи в общуването. Но тогава, когато плуваш в едно блато, не може да бъдеш с бели ръкавици", добави той.

Скандалният видеоклип с шефа на областната дирекция на полицията в София комисар Николай Николов беше пуснат в интернет. Във видеото Николов играе канадска борба със задържан и го обсипва с цветисти обиди и псувни.

Самият Николов не се смути от поведението си в клипа и потвърди, че на кадрите е самият той.

Полицейският шеф каза, че не си спомня точно конкретния случай, но предположи, че записът е от преди 6-7 години. Тогава той е бил началник на групата за разследване на тежки престъпления в столичното Първо районно управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
parodia na vishia sastav nachalnici ,alchni i korympirani .jalko za redovite serjanti koito opavat kaisha.
210
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vie shte prosto otrepki bez dostoinstvo i chest .palni mizernici.
209
0
 
1
 
! Отговори
Демон преди 12 години
Прав е човека. Полицая трябва да е престъпник, за да контактува правилно с другите престъпници. Ами защо тогава не вземем да назначим всички затворници за полицаи и да приключим въпроса. По евтино на бюджета ще излезе, няма да храни затворници поне.
208
0
 
1
 
! Отговори
Колю от грХХЛ преди 12 години
Абе главни комисарю напразно за щяло и не щяло се кичиш с ген. униформата /незая дали взвод можеш да командваш /.За този 4 звезден пагон нещо не си воучил!!!!Ами знаеш ли повреме на война за пагона който носиш какво трябва да можеш -ще ти кажа ФРОНТ да командваш за честа на пагона.Да имало е кадърни генерали и те с бели ръкавици са комндвали воиските и битки са печелели -но за това се иска яко учене а не перчене !!!!
207
1
 
5
 
! Отговори
Gen преди 12 години
Тъй-като порядките в България са водени от върховенството на шуро-баджанащината и в държавната администрация правилото гарван гарвану око не вади е по-силен отвсякъде другаде нямам какво да се учудвам. Една от основните причини да си бия камшика от БГ. Дано поне някой от ЕС да ги нарита, че в БГ няма кой - те сами са си шефове...
206
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каква грозна ***
205
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не оправдавам използването на грубия език, на използването на нецензурни думи в общуването. Но тогава, когато плуваш в едно блато, не може да бъдеш с бели ръкавици"С други думи ГС на МВР си призна:Ние се борим срещу престъпниците. Те не са "чисти". Че тогава защо ние от МВР да сме чисти? Те бият - и ние ще бием.Те крадат - и ние ще крадем.Те убиват - и ние ще убиваме. и т.н.Така се спира престъпност според МВР секретаря.
204
0
 
9
 
! Отговори
МЕЕРЕ преди 12 години
няма основания за проверка на Инспектората по случая, тъй като от психологически-оперативна гледна точка комисар Николов не е извършил нещо, което да се тълкува като нередно.РАЗБИРА СЕ, ИНСПЕКТОРАТА СЕ ЗАНИМАВА ОСНОВНО СЪС СЕРЖАНТСКИЯ СЪСТАВА НАЧАЛНИЦИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА ЗАЩОТО ДА НЕ СТАНЕ ТАКА, ЧЕ ИНСПЕКТОРАТА ДА СИ ТЪРСИ НОВА РАБОТА. ЗА ДА СИ НАЧАЛНИК НА МВР ТРЯБВА ДА СИ ЧОВЕК НА БОЙКО, ПОЛОВИНАТА ОТ БИВШАТА МУ ФИРМА И КАРАТИСТИ И ФИЗКУЛТУРНИЦИ СЕ ИЗДИГНАХА ОТ НЕГО, ОТ БИЯЧ ДО НАЧАЛНИК
203
0
 
2
 
! Отговори
Наглия Началник преди 12 години
Ако другия беше спечелил какво щеше да стане - да го пуснат ли ?!Аз се чудя защо всички престъпници ги пускат след 24 часа и къде отиват доказателствата а то Канадската борба е от решаващо значение !!
202
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за хилядите интелигентни и стриктно изпълняващи задълженията си служители на МВР. С това си изявление Главният секретар ги сложи под един знаменател с човек, чието място не е в системата.
201
0
 
2
 
! Отговори
Granitov преди 12 години
blagorodnia razgovor, blagorodno povedenie , blagoroden vodach..... ili za prilikite i razlikite mejdu strajarite i apachite.....ili koi kogo i kak vodi.......vse vi kazvam na darjavnite slujiteli da slagate na glavite po edna kamera /te sami da si finansirat kamerite i da si gi pazyat/ i vseki den s kamerata da pokazvat kakvo i kak,kolko sa rabotili - taka da se otchitat na BG narod za rabotata si - hem ot BG darjavnite medii - TV , Radia da ima polza za demokratziata na BG narod...
200
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предлагам на боко и цвък да организират състезания по канадска борба в мвр и които спечелят да стават началници, като тоя на клипа.Псуването, уличния език и любовта към чалгата да са предимство при назначенията.
199
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тАКА СМЕ НИЕ,ТУК ПО бАЛКАНИТЕ-УМНИТЕ НИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА СЪС ЗАВЪРШИЛИ НАЙ МАЛКО ЕДНО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ-ЩЕ БАЧКАТ ЗА 500 ЛВ. В ПОЛИЦИЯТА,А НЕГРАМОТНИТЕ НИ БОРЦИ ЩЕ БЪДАТ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ.чОВЕК С ДВА ПРЪСТА ЧЕЛО И КУПЕНА ДИПЛОМА ПО ДАЛЕКО ОТ РАЗРУХА В ИКОНОМИКАТА НЕ МОЖА ДА НИ ДОКАРА.
198
2
 
14
 
! Отговори
pepi преди 12 години
Само ако знаете тоя от клипа колко е *** ?Това са физкултурниците в МВР!!!
197
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не Ви държи насила в полицията. Като не можете да служите - рапорт и навън. От такива гагаузи обществото няма нужда. Тоззи от клипа как не го е срам да яде народни пари.
196
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
в една измислена демокрация като българската, полицаят може да си прави всичко и накрая винацг е прав.
195
0
 
6
 
! Отговори
а де преди 12 години
Абе, че не е лека, не е...Ама като превалят половината служба и започват да се услушват при изпълнението на задълженията си-да не вземат да изцакат пенсийката. Други пък стават богове-с тях не се комуникира-те комуникират само. Да не говорим за забежките към сенчестата страна...Кой може да каже къде е границата?!?!
194
1
 
15
 
! Отговори
Мировойска преди 12 години
Успяхте да ме изненадате, г-н главен секретар. Предполагах, че когато се покаже нещо толкова грозно, ще постъпите коректно и ще наложите наказание. Нагло е проверката на Инспектората да смята, че "няма нищо не редно", тогава какво ли е "редно"? Ужас! Нали всеки е невинен до доказване на противното? Какво ще си кажат сега за нас в чужбина?
193
4
 
14
 
! Отговори
ДРЪН-ДРЪН преди 12 години
НИКОЙ НЕ Е КАРАЛ НАСИЛА КОМИСАРЯ ДА СТАВА ПОЛИЦАЙ.АКО НЕ МУ Е БИЛО ИЗВЕСТНО С КАКВА РАБОТА СЕ ЗАХВАЩА,ХИЧ ДА НЕ Я Е ЗАПОЧВАЛ.ТЕЗИ ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ ПОЛЗВАТ ДОСТА ПРИВИЛЕГИИ.НЕ МОЖЕ САМО НА БАНИЦАТА МЕКОТО.ПРОСТИЯТ ШЕФ НА МВР ВНУШАВА НА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ ЧУВСТВО НА БЕЗНАКАЗАНОСТ И НЕДОСЕГАЕМОСТ.ВЪОБЩЕ ПРОСТОТИЯТА Е ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПОЛИТИКА.С ИДВАНЕТО НА ЦВЕТИСТИЯ НА ВЛАСТ,ОТ МВР ИЗЧЕЗНА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ДЕЙСТВИЕТО В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА.ПОЛИЦИЯТА Е БРУТАЛНА И КОРУМПИРАНА.ДРУГОТО Е -
192
1
 
11
 
! Отговори
Metodii преди 12 години
Сега разбирам какво е имал предвид с фразата "Много като тебе вече плакаха". Аре стига толкова, -1 от мене на следващите избори - разочароваха ме напълно, както ме разочарова Царя и всички други :((