Българите не представляват миграционна заплаха

Марин Райков се срещна с посланика на Великобритания Джонатан Алън
19
Българите не представляват миграционна заплаха
Премиерът Марин Райков. Снимка: БТА

Българските граждани не представляват миграционна заплаха и благодаря за изразената позиция на министъра на външните работи Уилям Хейг в писмо до него от миналата седмица, обяви премиерът и външен министър Марин Райков, който се срещна с посланика на Великобритания, съобщават от МВнР.

Посланик Джонатан Алън е отбелязал, че позицията на неговото правителство, която е обявена от премиера Дейвид Камерън през изминалата седмица, е, че няма да има дискриминация срещу българските граждани, когато отпаднат ограниченията за работа.

Той е изтъкнал, че живеещите в Обединеното кралство българи имат принос към икономическото развитие на страната.

"България и Великобритания могат да си сътрудничат тясно в реализацията на проекта НАБУКО, който е от ключово значение за енергийната сигурност на Европа", е заявил българският министър-председател.

Разработването на потенциални газови находища в българската акватория на Черно море и

взаимодействието в тази сфера, както и в други икономически области, също са били сред обсъдените теми на срещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
rmo преди 11 години
До НОСТАЛГИК a ve priatel ti na koi svqt jiveesh ni e nivoto na evropa mojhe da go dostignem sled dvadeset godini i pak ne e sigorno i daje da stane za tova trqbvat umni hora a ne psihari VARNETE BOIKO vahta koja
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямат средства да си платят, те са заложници на бедността..и алтернатива за българина.. няма мяста за паника......
11
0
 
3
 
! Отговори
НОСТАЛГИК преди 11 години
Нормално е българите вече да не представляват миграционна заплаха, защото след като АТАКА спечели изборите и изравни заплатите на българите с европейските заплати и минимални пенсии, българите на такъв патриотизъм и национализъм ще го ударят,че едва ли на някой ще му се иска да емигрира !
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"България и Великобритания могат да си сътрудничат тясно в реализацията на проекта НАБУКО, който е от ключово значение за енергийната сигурност на Европа"---4E TOI TOZ PROEKT NIAMA NIKAKVO BADESHTE OT KAKTO GO PRATIXA AZARBAIDJANTSITE PO DIAVOLITE JALKO ZA EVROPEISKO-MASONSKITE BIUROKRATI DANO IZPUKAT VSI4KI MIKROBI ZA SMETKA NA TOVA YUJEN POTOK NA GAZPROM SHTE GO BADE!!!!!!!!!
9
0
 
3
 
! Отговори
Предсказател преди 11 години
В най-тежкия за тях и съответно най-добър за нас сценарий на Албиона ще "кацнат" около 4-5 хиляди гаджала, които ще им изядат по някой и друг лебед от езерцата и ще ги попреджобват за дребни из двуетажните автобуси и на входовете на метрото. Социалната им система муха я ухапала, защото нашенския *** е свикнал да оцелява при всякакви условия и едновременно с това да се размножава безконтролно.
8
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Каква миграционна заплаха може да създаде държава с 5.5 милиона реално население от които 2.5 милиона пенсионери. Такива като Камерън и Фарадж се чудят как да си поддържат рейтинга като си плашат населението с кьор-фишеци. Скапаното им островче отдавна не се смята за имигрантски рай и те си го знаят много добре, ама нали някой трябва да ги преизбере за следващ мандат, че иначе мъкаааааа ... ще трябва даже да работят, че като няма имигранти, кой ще работи на нивата, то само с банкери не става.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"България и Великобритания могат да си сътрудничат тясно в реализацията на проекта НАБУКО, който е от ключово значение за енергийната сигурност на Европа", е заявил българският министър-председател.---VIJTE NAKADE BIE SLUJEBNOTO PRAVITELSTVO MAMA VI PROSTA SHTE VI DADAT OT LAINIANIAT MEDAL OT ANGLIA AKO SPAZVATE TEXNITE INTERESI TE NI DOKARAXA DO POLOENIETO V KOETO SE NAMIRA BALGARIA RUSKIII INVESTITSII NE TRIABVA DA VLIZAT V BALGARIA MOIA VAPROS E ZASHTO??????????????? MONOPOLISTI LAINIARI
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТА НИЕ НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ТРАНСПОРТ ДО ЕВРОПА КАК ДА ЕМИГРИРАМЕ?НЯМАМЕ ПАРИ ДА СТИГНЕМ ДО ЛЕТИЩЕТО ДАЖЕ!!!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
awe do v4era drugo b6e ama stane li vupros za izkopaemi i dogovor smenqt tona
4
0
 
11
 
! Отговори
Гацко преди 11 години
Така си е! То за да емигрира човек си трябва сериозна сума, като за българските стандарти а и не се знае, дали ще ти потръгне, за да има смисъл да рискуваш едни пари и да се върнеш гол, като пушка.
3
0
 
12
 
! Отговори
sert преди 11 години
Ми с тези СМЕШНИ заплати нямат пари за билет , КАК ДА ЕМИГРИРАТ.Какъв умствен капацитет требе да имаш , че да проумееш истината???????????Па уш си разведка!!!!!!!!!!!!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
Хъмммм преди 11 години
Уважаеми, министър-продедателят на която и да е уважаваща себе си държава не се "среща" с някакъв посланик, той го ПРИЕМА... Ако още не Ви е ясно за що иде реч, продължавайте да цепите дръвцата... Ама не всички стават за цепене...Колкото до и(е)ми(та)г)рациония въпрос - който разбира, просто го подминава... Но задължително без да се надупва...Особено ако е "дипломат от кариерата". Явно той не е. Пак да ни е честит... Мамка му...
1
4
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Ако БСП и ДПС и.... направят коалиция за да управляват съм сигурен,че ще бъдем по-сериозна миграционна заплаха за Европа и от Румъния.