Състоянието на Стефчо е по-добро, но е рано за прогнози

Операциите, които детето е претърпяло, са успешни
Обновена: 23 авг 2013 14:20 | 23 авг 2013 09:48,
26
Състоянието на Стефчо е по-добро, но е рано за прогнози
Мястото, откъдето падна малкия Стефан. Снимка: Impact Press Group

Трите операции, които претърпя тежко пострадалият Стефан от Варна, са преминали успешно, съобщиха от болницата „Света Анна” лекуващи медици.

Още по темата
Извършени са интервенции на счупените бедро, предмишница и мишница на детето, което след дни ще навърши 4 години.

Предстои консервативно лечение на трите фрактури на таза, уточниха докторите.

Състоянието на малкото момченце е малко по-добро, но все още е твърде рано да се дават прогнози. Кръвното налягане и пулсът му са с добри показатели, но детето все още е в медикаментозна кома.

Не са напълно овладени проблемите с мозъка, корема и белия дроб на Стефан, уточниха още от здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Варнапострадало дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
5
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 10 години
Дано се оправи детенцето *** и тая овца да си остави детето за да се шляе по магазините. Чалгаджийско мутреска история. Аз имам дете на 2 години за нищо на света не бих го оставил на когото и да е било някъде ако има и най-малка възможност да е с мен. И това да обикаляш по магазините не е ни най-малко липса на възможност. Тая заслужава бой с кожен по ***...*** женски парчета.
20
0
 
8
 
! Отговори
il_cho преди 10 години
Стискаме му палци на детето да оцелее с Божията помощ и да има още много дни пред себе си! А кой в случая е виновен, прав и кой крив си има институции, които трябва да направят едно наистина обстойно разследване и никога повече това да не случва!
19
2
 
0
 
! Отговори
До 19 преди 10 години
Само ако родителите му тръгнат да съдят евреина тук или в Америка ще имат шанс за успех, но ако чакат някои да го направи вместо тях няма как да стане!
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този евреин собственика на мола и руските му дружки къде държат детския кът да бъдат осъдени и да платят солено обезщетение за безотговорността си, за да лекуват хората детето си. В Америка щяха да ги осъдят поне на 1 мил. долара за подобно нехайство спрямо обществото.НО защо този еврейн инвестира в България щото икономиката ни е много хай ли или щото пере пари на БСП и ДПС? Сещайте се, колко ще понесе отговорност.За това бойкот на този мол и както вече писах в него само да се краде и да се чупи. Ще си върна думите назад само, ако помогнат на хората да лекуват детето си, но не вярвам
17
7
 
5
 
! Отговори
Ledenata_ преди 10 години
Предов, хайде обяснете сега защо мислите така - от проста човешка форумна злоба на нереализиран в живота човек или защото имате идея как функционират невроните, алвеолоцитите 2 или пък каква е физиологията на далака. Щом не сте съгласен с колегата, който има познанията да оцени, значи самонадеяният *** сте Вие! Как можете да сте толкова низки - по форумите да давате присъди на едно невинно 4 годишно детенце, което още се бори за живота си! А правото да обиждате се санкционира - от модератори!
16
4
 
9
 
! Отговори
Предов преди 10 години
До "MD до 14"Какво толкова е казал човека че го нападаш така бе-казва,че детето ще остане в известна степен инвалид и това е вярно "докторе"-така ще бъде колкото и да се правиш на отворен а ти си вземи записките за субклетъчните нива и се избърши отзад с тях,не ти каресва какво казах ли-ами и ние имаме форумно право да обиждаме-нали,самонадеян ***? Съгласен съм със всяка дума казана от Сократис-абсолютно прав е човека!
15
9
 
4
 
! Отговори
Ledenata_ преди 10 години
Явно тук сте някаква самоподдържаща се групичка, която одобрява, без да мисли и най - циничното и глупаво мнение. Това доста добре показва солидарността на българина с простотията, но не и с обоснованата позиция на колегата, когото поддържам напълно!!!
14
9
 
8
 
! Отговори
MD до 14 преди 10 години
Не се съмнявайте, господине, лекар ли съм или не! Отлично знам как функционирате дори и на субклетъчно ниво, така че мое е правото да опонирам и да изказвам становище, когато става дума за медицина! Понеже масово хората "разбират" от медицина и то по същия начин, по който от футбол и от политика, няма как да не се чуствам длъжен да опонирам, когато чета глупости. Освен това - дали ще Ви отговоря и как ще квалифицирам откровенните глупости е мое форумно право, което не зависи от Вашата воля!!!!!
13
3
 
12
 
! Отговори
Сократис преди 10 години
до 11Моля прочетете правилно какво съм написал-"тези травми които е понесло и отстраняването на далака му в тази ранна възраст неминуемо ще се отразят и ще оставят отпечатък до края на живота му".Във тези травми влиза и черепно-мозъчната и всички останали...Съмнявам се,че сте лекар защото лекарите не вярват на чудеса а на знанията си и науката а интелигентните хора никога не окачествяват чуждото мнение като "глупост".Моля не влизайте повече в диалог с мен-времето ще покаже кой е бил прав...
12
10
 
4
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До СократисНе те ли е срам да пишеш глупости????Напълно подкрепям N11!!!!
11
2
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
да се чете "...какТо и след липсата на далак" :)
10
10
 
17
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
Господине, пишете глупости! След тези травми (на крайниците), които обаче са лекувани, детето би могло да има нормален живот, какво и след липсата на далак, който е важен, но не жизненоважен :) Проблемът с травма на белия дроб и черепно - мозъчната са най - заплашващите, но все пак в медицината се случват чудеса всеки ден, понеже повечето (за жалост не всички!) лекари си гледаме работата, както трябва. Тия Ваши пророчества за бъдещото му състояние са пълна глупост!!!
9
14
 
15
 
! Отговори
Сократис преди 10 години
За огромно съжаление това дете никога няма да бъде абсолютно здраво и родителите му ще отглеждат в голяма степен инвалид...тези травми които е понесло и отстраняването на далака му в тази ранна възраст неминуемо ще се отразят и ще оставят отпечатък до края на живота му...Сигурен съм,че това го знаят всички реално мислещи хора,но не смеят да го кажат открито...А защо се допусна да се случи това?!Майка му излъгала в детския център,че е навършило 4г само и само да го остави там-Защо?! Немърливост!
8
3
 
12
 
! Отговори
rositsa.stanimirova преди 10 години
Дано детенцето се оправи. Кураж на родителите и съд до дупка на виновниците. До кога ще се назначавт некомпетентни, неопитни и безотговорни хора за тази позиция? Детето ми е на тази възраст и никога не съм го оставяла в такъв център - страх ме е като виждам по на колко години са аниматорите отговорни за него - та те са все още деца...и все още не знаят какво значи да имаш дете и колко е ценно това. Не обвинявам майката, не искам да мисля какво и е на нея. Кураж, кураж, кураж...
7
6
 
2
 
! Отговори
DonkaKAziska преди 10 години
До sttekataТо па един свят за опознаване, с индивиди като тебе...
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно новината е само за запознатите с трагедията на детето - висш пилотаж в представянето на новина е демонстриран. Дано се оправи детето.
5
1
 
12
 
! Отговори
sttekata преди 10 години
Аз също силно искам да се оправи детенцето, което е напълно невинно и още не е опознало света, има още много да преживее и дано това се случи!То не е виновно, че има хора без капка хуманизъм и без отговорно отношения към поверената им работа, но безотговорността трябва да се заплати и то скъпо! До кога ще в България ще се гледа с пренебрежение към ВСИЧКО? Едва ли присъдата ще върне преживяното и страданията на детето+това на родителите му, но ще въздейства на съзнанието на другите!
4
11
 
9
 
! Отговори
... преди 10 години
Това дете (както и много други) са жертва на постояннот натякване, че като направят нещо се се пребият, повредят и т.н. Слушам една баба в градинката как вика на внучето си, което се е качило на метър височина на една катерушка: "Ще паднеш, ще си спукаш главата и ще ти изтече мозъка". Е, това нормално ли е? Ти залагаш на това дете нещастието в мозъка и с постоянно натякване, някога през живота му то го настига. Страхът е най-големия ни враг. Който много се страхува - страхът му го настига.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Детето ще се оправи, трябва да вярваме и да имаме надежда, наречете го сапунка или както искате..
2
5
 
33
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
А дано се оправи детенцето! КЪСМЕТ на него и родителите му! Съд до дупка за фирмата-аниматор,която е поела ангажимента да пази детето в МОЛ-а! Ако трябва да се стигне и до Страсбург! До гуша да ти дойде от "фирми",които единствено "отчитат дейност" и в същото време ти взимат парите за правене на....... НИЩО!!!! Или и да "направят НЕЩО" после ще се хванеш за главата! :((( Бай Ганьовска работа ........... :(((((