Евстатиев посягал и на други жени, но страхът...

Отправял заплахи, упражнявал психически тормоз над жертвите си
21 яну 2016 09:00,
148
Евстатиев посягал и на други жени, но страхът...
Снимка: Facebook

Зам.-кметът на Стрелча Димитър Кунчев обяви, че има подозрения, че арестантът Иван Евстатиев е посягал и на други жени, но хората се страхуват да споделят всичко, което се е случвало с тях.

"Вярвам, че след като той си получи заслужената присъда от съдебните органи много неща допълнително ще бъдат разкрити", коментира той пред bTV.

"Разкриването на едни такива факти е тежък процес. Между хората се говори, че това не е единичен случай", потвърди и Ангел Шопов, който е местният лидер на АБВ.

Още по темата

Той допълни, че Евстатиев е отправял физически заплахи, както и психически тормоз и затова хората се притесняват да кажат това, което се е случило.

"Той е почетен гражданин на Стрелча по същия начин - принудил е хората да съставят подписка, голяма част от подписите са на бели листа, хората не са знаели върху какво се подписват, излъгани са.

Що се касае до това, че екскметът Евстатиев поставя името си навсякъде – това е негово желание – няма чешма, улица, паметник, където да не е изписано името му, на т.нар. д-р по право, въпреки че никой не знае как точно е станал доктор по право.

В града почти нищо не е станало по време на неговото управление, случило се е в гората – там са направени едни екопътеки, които започват от никъде и свършват никъде", допълни Ангел Шопов.

Междувременно гневът на хората в Стрелча срещу Иван Евстатиев расте. Започна заличаването на имената на бившия кмет от паметниците и чешмите.

В същото време бившият кмет на Пазарджик и Стрелча не иска в ареста и ще обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража", която му бе наложена, след като бе обвинен, че е изнасилил 16-годишната Ире

Още по темата
на. Обжалването ще бъде на 26 януари в Пазарджишкия окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
43
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има порочна физиономия, даже гнусна.... но налие комунист, партиен и още повече почтен шеф..! България нямя скоро да се отърве от тези. Тези комунисти, бивши кметове и партийни секретари, никога не отиват да работят в чужбина, не отиват защото народа работи за тях а те упойват и изнасилват децата на България,В коя друга държава ще му стиска да направи това
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСЕКИ път като прочета за този и се сещам за "Маргарит и Маргарита". Дори физически наподобява героя от филма. Дано жертвите се възстановят и дано този човек се осъзнае... Това си е девиантно поведение, както и да го гледаш. Всичко един ден излиза наяве. Въпрос на време.
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека е педофил. да каже на кого още е направил услуга в този хотел
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖенаСпоко, теб вече никой няма да те покани в хотелска стая, дори и да се натискаш...
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До люндбергда точно така ! Този случай намирисва на демократична страна с комунистически закони, което се равнява на страна без закони. Като няма закони, на площада, вързан, гол, упоен с плодов сок и хората да имат два часа време да го съдят, Кой камъни, кой с прът, кой с горещо желязо или сопа, както си му ереда на народния съд. Ако упойващото вещество в сока е по силничко той няма и да разбере какво и от кого му се случва.
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При взаимно съгласие не е необходим упойващ сок, също не е задължително да е девствена. Всички комунистически кметове и партийни чу*ка.ха секретарките си. Те нямаха друга алтернатива- освен това да запазят рабатата си близо до гащите на шефа.
37
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТ КОМУНИСТ КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ-ВСИЧКИТЕ СА ПЕДОФИЛИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ
36
3
 
7
 
! Отговори
до 58 преди 8 години
значи не знаете отчайващата действителност,повярвай ми положението с така наречените девойчета е много трагично
35
0
 
21
 
! Отговори
слънчеви градини преди 8 години
НЕКА СЕ ВЪРНЕ СЛУЧАЯ БЕЛНЕЙСКИ ОТНОВО ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ,ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕН И ЗА ДРУГИ ДЕЦА
34
5
 
17
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Тук има и коментари, според които ДЕВСТВЕНОТО! девойче едва ли не му се е натискало. Абе, хора, няма нормална жена, която да се натиска на така изглеждащ мъж, че и поне 45 години по-възрастен от нея! Пък и щом се е озовало в болница, едва ли ще е от големия ентусиазъм!
33
8
 
5
 
! Отговори
люндберг преди 8 години
не,че оправдавам дъртия нерез,но този случай доста понамирисва нещо...
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, това се казва комунист. Докато е жив смята че слънцето грее само за него. Няма ли жена, деца този бок..лук ? Какво казват те за постъпката му или те булките на комунистите са свикнали мъжете им постоянно да кръшкат. Важно им е че им носят пари в къщи.
31
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а ако е било по взаимно съгласие, какво правим? Кой може да ни каже това? Или обяснението на малката кифла, че била изнасилена е достатъчно? А това, че сама отива на среща в хотел с 60 годишен, който може да и бъде дядо, че сяда да пие с него и по данни на МВР е изпила поне 300-400 гр. твърд алкохол? После казва че била упоена.. Изобщо не го оправдавам тоя че тръгнал да се занимава с малолетки, но дайте да помислим и накъде върви младото поколение.
30
1
 
8
 
! Отговори
do евроатлантик преди 8 години
Ставаш банален се тези "русофили". Може би имаш нужда от психиатър. Няма значение от коя партия е. Важното е какви ги върши. Стига си ни занимавал с болните си амбиции да доказваш, че русофилите са такива, защото жриците на любовта, например, ходят в евроатлантическите страни където е рай на платената любов и наркотиците.
29
0
 
6
 
! Отговори
AZ преди 8 години
Ндааа... на джихадистите им обещават да ги чакат 50 девици в Рая, ако се гръмнат ритуално. На Комунстите си мислят, че им се полагат тук на земята.... Може би е техен призива в един виц по темата "гледайте да не умрете девствени, защото горе ще ви чака някой от ИД" Да се чудиш на къде да поемеш...уф...
28
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
значи толкова и е акъла на тази малката, щом ходи да пие с него... при все че явно всеки знае!
27
0
 
26
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Некадърен, ***, извратен, нагъл, крадлив - комунист !
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е директорър на фондация "Русофили". Ако някой се е съмнявал, де.БХК да го издигнат за награда!
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както казва Михаил Михов - "автентичен социалист"!