Пиян радомирец скъса пагона на полицай

26-годишният се нахвърлил на униформените, започнал да ги блъска
30 авг 2016 16:30,
9
Пиян радомирец скъса пагона на полицай
Снимка: Булфото, архив

Пиян радомирец скъса пагона на полицай, съобщиха от МВР. Младежът е задържан за нарушаване на обществения ред и съпротива срещу служителите на реда. Грози го лишаване от свобода до пет години.

Тази нощ, около 00:40 ч., служители на Районното управление в Радомир били изпратени на сигнал за нарушаване на нощната тишина. Граждани сигнализирали, че от бензиностанция в града се чува силна музика.

Униформените установили на място група младежи, които пиели алкохол на маса пред бензиностанцията. Младите хора били предупредени, а това предизвикало яростта на един от младежите в компанията.

26-годишен мъж се нахвърлил на полицаите, започнал да ги блъска и скъсал пагона на единия от тях. Нападателят е задържан и му е наложена полицейска мярка за 24 часа.

До настоящия момент той не е познат на органите на реда с криминални прояви. Започнато е незабавно производство под надзора на Районна прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: пагонпиян радомирец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DgНямат значение твоите десетки, стотици и милиони видеа, снимки и тем подобни дивотии в наказателно производство. Тея *** що не идат в некоя нормална държава и там да нападат полицаи, ми се репчат на наш'те михлюзи?! А?! Е, знаем защо!
7
6
 
4
 
! Отговори
рота преди 7 години
*** те още ли са с пагони беее.................нали се ;деполитизираха;..........и да вземат да измислят нещо друго с тея пагони мого изтъркан номер................
6
3
 
4
 
! Отговори
Отчаян преди 7 години
Аз се чудя как да се махна от тук, а ти ще се връщаш...
5
3
 
4
 
! Отговори
Емигранта преди 7 години
Няма такава държава,всеки път се убеждавам,че може и да не се прибера скоро.Въпросът е,че все повече българи неискат да се прибират
4
0
 
6
 
! Отговори
555 преди 7 години
Брат'чед, ти ли си?
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо е трябвало да го бият до н*ане! С палки, за да не ги болят ръцете!
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дете на демокрацията, това е новото време.
1
11
 
21
 
! Отговори
Dgnrji преди 7 години
Сега, да си изясним едно нещо: Всеки път когато видите "скъсан пагон" като обвинение, това е ЛЪЖА и човека е натопен от ченгетата. НИКОЙ не отива при ченге да му скъса пагона! Да го фрасне в носа или в топките - може. Да скъса пагона - това те сами си го правят, защото е най-лесния начин да вкараш някой в ареста без иначе да има за какво да го обвиниш. Има десетки видеа на ченгета които сами си късат пагоните и после повдигат обвинения на някой. Никой не напада ченге за да му скъса пагоните.