Недоволство от Широка лъка: Толерантни сме, но афганистанците – вън!

На кой му скимна да ги праща точно тук?, питат жителите
10 фев 2017 15:50,
148
Недоволство от Широка лъка: Толерантни сме, но афганистанците – вън!
Снимка: bgonair.bg

Двете непълнолетни афганистански момчета, срещу които въстанаха жителите на Широка лъка, вече са преместени в Пловдив

Още по темата

Късно снощи те пристигнаха в един от домовете за деца, лишени от родителска грижа, след като жители на населеното място излязоха на протест срещу настаняването им в дом за деца в Широка лъка.

"Населението е толерантно, ние сме го доказалви в годините. Тука не става дума за толерантност, дори ако щете, става дума за доброто на тези две момчета. Не им е мястото тука", коментира жител на Широка лъка пред Bulgaria ON AIR.

"На кой в тази институция му скимна приумицата да ги праща точно в Широка лъка", попита друга недоволна.

Припомняме, че хората поискаха двете момчета на 16 и 17 години да бъдат преместени, защото се страхуват от тях. Хората заявиха, че са готови на крайни мерки, щели да блокират и пътища.

Съдбата на момчетата обаче остава неясна - все не се знае колко дълго ще останат в Пловдив.

Засега от дома, в който са настанени, и от дирекция "Социално подпомагане"-Пловдив отказват коментар по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Revolution_Е да, но такива са ни порили пет века, и българките са раждали от тях.И затова са ни променили генетично.Отдавна не сме онези българи, като през Първото или Второто Българско царство.
51
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринДа но ние българите сме пркажен и мъртъв народ,а те ще стават все повече и повече.
50
23
 
2
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 7 години
Афганистанците и прабългарите идват от едно и също място.Това са хората, които хан Аспарух е довели са се слели със славяните.Стига фашизъм. Всички хора са равни.
49
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 52Болен е българския народ, след 10г. В ЕС, все по беден и невеж остана.Жалко, че затова време не попихте нищо от европейците, а и то си личи до колко се европеизирахте, само е необходимо да се погледне състоянието на разградения двор наречен, но иначе с гордото за вас име България!!
48
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименслед 500 години турско и още над 70 руско робство.....И още 200 византийско, но иначе те са държава на 1300 г.Българите не струвате като народ, и това се вижда от всички, последни в ЕС по всички показатели, нация която си мисли, че превъзхожда другите, но не вижда каква държава имат, пълен бардак.Когато ви го казаха европейците и ви изобразиха като ***, вие казаха истината, а вие вместо да си вземете поука, продължавате да копаете дъното.Народ и държава не струвате нищо!!!!!!
47
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БХК, БХК, Знаете ли какво е общото между Хелзинги и Български, забележете Хелзингски комитет. Ами същото като между Канада и Канализация.
46
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Широка Мъка!Дивашки народ. Някой ако се чуди защо сме последни в ЕС. Просто сме много дивашки народ след 500 години турско и още над 70 руско робство.
45
22
 
10
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
Българин и толерантност........ магаре и висша математика.не народ а м.рша!!
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги приеме Първанов - той прати там български войници.Да ги приеме Паси - "майната на християнството" - този ревящ от оргазъм натовец!Да ги вземе Бъчварова, най- жалкият министър на вътрешните работи в историята ни!Да ги вземат гербаджиите. Като приемно семейство.
43
3
 
6
 
! Отговори
още един толераст преди 7 години
ДАЕШ като изпохвърля геювете от покривите на високите сгради, ние с радост ще проявим толерантност към чуждите възгледи
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави са хората.Болшинството от проблемите в Европа ги създават точно Те...афганистанците.Така че.....по далече...
41
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на хората от Широка лъка! Пуснат ли и един камилар ще има втори, трети и т.н. Търси се пробив. Тиквара все сума ти кинти да ги приема и мастанява. Нв ги настанява в Банкя а по страната. Защо не даде пример, да приеме 5-6 афганчета в къщата си за да му помагат на щерката. Е, ако натиснат щерката за джиджи-биджи, кво лошо, и те са хора, имат нужди които трябва да се задоволяват. Може да му направят още 2-3 внучета, кво лошо. Ще си ги дундурка вечер.
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До не се връзвайА може и да не ги слага дежурният. За съжаление познавам не един и двама всъщност свестни хора, който така ги облъчиха с либерастка ***....ия, че сега ми бълват простотии от типа на тези за защита на бежанците и човешките им права. Хуманизъм та дрънка...лошо да ти стане.
39
13
 
7
 
! Отговори
толераст преди 7 години
абе българи или афанистанци - няма значение кой ще живее в България. Важното е демокрация да вее косите ни, а НАТО-вските казарми и американските бази да са добре измазани!
38
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен въпроса не опира до двама афганистанци а до това, че дойдат ли веднъж двама, това означава, че местното население ще приеме и други двама, после 20, 200, 2000 и сбогом Родопи ... макар, че там битката е на път да бъде изгубена ако нещата продължават така.
37
2
 
27
 
! Отговори
до 29 преди 7 години
Толерантност към сирийски майки с малки деца, бягащи от войната - да! Обаче, такива нещо изобщо не се виждат!!!Към агресивните, неблагодарни, нагли, враждебно настроени, с непристойно поведение, поругаващи българския флаг, рушащи, палещи бежанските центрове, хвърлящи камъни по българите афганистанци - никога!!!!Анадън мууууу бе, хелзинче лилаво, и ти си като краставите изнасилвачи, тръгнало си срещу народа, който те търпи и ти дава хляб!
36
2
 
22
 
! Отговори
д-р Исня преди 7 години
Тия афгански дечица, мамини сладки, колко момиченца са изнасилили и колко са утрепали с камъни, защото са се "дали" да ги изнасилят, само те си знаят!
35
3
 
1
 
! Отговори
111111 преди 7 години
До не се връзвай 30Не се връзвам, като не ми изтриха коментарите, пак добре!
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 29Представи си,че знаем какво означава!А ти знаеш ли?
33
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледах предаването на М. Цветков, бе поканил двама по темата.Той крещя истерично, защото жената не искаше да се съгласи с него, спря за реклама, то и без това предаването му е 40 минути реклама, 5 минути простотии на петканов, пет минути за некадърници. През останалото време той си натрапва мнението!Това ли е журналистиката - да си каниш хора и да им крещиш, че не са съгласни с теб?Жената бе много хладнокръвна и точна, аз съм на нейното мнение.Нека Милен си прибере бежанците в къщи.Успех!