Още едно момиче вини училищния директор в блудство

Показанията на бивша ученичка бяха представени в съдa
Обновена: 3 окт 2017 16:15 | 3 окт 2017 16:07,
38
Още едно момиче вини училищния директор в блудство
Снимка: архив, Булфото

Още едно момиче, което е бивша ученичка от село Ново Паничарево, обвини в блудство директора на местното училище Христо Радев.

58-годишният директор е обвинен в блудствени действия с 14-годишната Радостина Христова от селото. Показанията на новата свидетелка бяха представени днес в Бургаския окръжен съд, където се гледа мярката за неотклонение на Радев.

Още по темата
Прокуратурата внесе протест срещу домашния арест на педагога и поиска той да бъде върнат обратно в ареста.

Според прокурор Ангел Ангелов има достатъчно доказателства, които уличавали директора в повдигнатото му обвинение. Ангeлов заяви още, че вероятно срещу Радев ще бъде повдигнато и второ обвинение, но не уточни какво. 

"Всичко срещу мен е скалъпено от няколко ромски фамилии, които се държат помежду си. Аз пари на семейството на Радостина не съм предлагал, но баща й Христо лично ми заяви, че има 10 000 хил. евро и ще ме прати в затвора", каза в съда 58-годишният Радев, цитиран от "24 часа". 

Миналата седмица бе повдигнато обвинение за блудство с непълнолетно момиче на 58-годишния мъж. Тезата на обвинението е, че училищният директор в Ново Паничарево е целувал и галел дупето на 14-годишната Радостина Христова в кабинета си.

Момичето направило не видео, а два аудиозаписа, на които се чувало как моли директора да не го целува и да не се държи с него като с жена.

Майката на момичето разказа, че дъщеря й още миналата година се оплаквала от директора, но в семейството не й повярвали.

До 30 минути съдът ще се произнесе дали ще измени мярката за неотклонение на училищния директор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
20
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Най-вероятно момичетата лъжат, както е присъщо на такива като тях. Лошото е, че невинен човек не може да се защити срещу подобни лъжи.
13
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя само като му погледна физиономията ми е ясен -> поредният селски педофил окичен с власт . Използващ БГ расизма за да се гаври с деца от малцинствата .
12
19
 
8
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Ако нямаше аудио записи щях да се усъмня. Самия факт, че е подведен под отговорност означава, че му се чува гласеца на записа. Дядото е педофил, който си е мислил, че понеже са ромки няма проблеми. Трябва да бъде затворен и държан далеч от децата. Днес ромка утре вашето много бяло дете...
11
0
 
18
 
! Отговори
Коняк Ромов преди 6 години
Ето как ало измамите се трансфирмират в запис измами.
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжат та мажат!Изобщо не вярвам,че този човек е виновен!
9
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
продажните комунистически *** *** долу пишат какви ли не глупости ! комуниста съпричастие няма. Не ме и учудват коментарите долу ...та нали вие , комунисти долни , сте най - известните изнасилвачи на невинни деца в света! Нормално е да се кефите на такива неща , нали сте доказани изверги ..няма начин да не се възбуждате от такива неща ...болни психари !
8
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всичките момичета ако са от боята, то работата е скалъпена
7
35
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А,ако беше това вашето дете и тогава ли щяхте да приказвате така,какво значение има от кой етнос е??
6
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де а гласа на директора чували се на този аудио запис? Щото тя и вкъщи може да си го направи и после да го представи! От кога аудио записите се приемат за доказателство? Та по този начин всеки може да бъде обвинен! Ако не се чува гласа на директора какво доказателство е това? А бившата ученичка която и тя го обвинява и тя ли е от турски произход каквато е основната обвинителка? Не вярвам там по онзи край да са толкова УМНИ следователите че да не разберат че ги бъзикат!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..пещта да кажа..
4
0
 
32
 
! Отговори
традиционно преди 6 години
Така ги учат манговците да приказват от НПО-то. БайМанго педофилия не знае какво е.
3
2
 
45
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Не мога и не мога да разбера защо не вярвам във вината на тоя човек......вътрешно си мисля ,че го работят по селски.......
2
2
 
34
 
! Отговори
няма случайна работи преди 6 години
Скоро в Южна БГ даскалите и директорите ще са все от ромски и турски произход.
1
0
 
38
 
! Отговори
Мюмюн преди 6 години
Появи се и другия Айше да изкарва някой леф на негу!Нали бат Салито имал 10 000 евро!Ша дава на новуту Айше 100 евро да лъжи