Пешеходец загина, блъсна го кола по нощите в Айтос

Установена е колата, участвала в ПТП-то, шофьорът се издирва
2
Пешеходец загина, блъсна го кола по нощите в Айтос
Снимка: Булфото

38-годишен мъж от Айтос е починал, след като е бил блъснат от лек автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал около 01:10 ч. тази нощ на улица "Хаджи Димитър" в Айтос, в посока на движение към Автогара Айтос.

Лек автомобил "Фолксваген Шаран", с бургаска регистрация, блъска движещия се в дясното пътно платно пешеходец, 38-годишен, който малко по-късно починал в Центъра за спешна медицинска помощ в Айтос.

След инцидента автомобилът напуснал местопроизшествието, като е издирен допълнително от полицейските служители на паркинг в близост до сградата на Центъра за спешна медицинска помощ в Айтос.

Установено е, че с автомобила се придвижвали 44-годишен мъж от Айтос, тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел 1,79 промила, взета е и кръвна проба за химичен анализ, както и 37-годишен мъж от същия град, който отказал да бъде изпробван с дрегер за употреба на алкохол, но му е взета кръвна проба за химичен анализ.

Към момента не е установено кой от двамата мъже е шофирал автомобила. Задържани са за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиецът е този "МЪЖ", който се страхува да даде проба за аокохол, дезертирал от местопрестъплението!Да им се отнемат и документите за управление на МПС, и самото превозно средство, с което е извършено престъплението! За десет години Минимум!
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фолксваген Шаран е един от любимите модели на знае кои!