DJ Станчо vs. тишината на Симеонов: Мерките са нечувани!

Ще има ли затворени заведения по морето, коментира DJ Станчо
4 апр 2018 15:12, Петя Славова
73

Хотелиери и ресторантьори в Слънчев бряг скочиха срещу готвените от вицепремиера Валери Симеонов промени в Закона за шума. След показните, според тях, акции миналото лято в курорта, хората от туристическия бранш са притеснени, че и тази година ще се стигне до грозни сцени със затваряне на заведения, конфискуване на техника и недоволни туристи.
Още по темата

"Ние сме "за" организация и спазване на законите, но нека това да се прави по правилния начин. Трябва да има диалог, каним управляващите да проведат разговор с бизнеса, за да бъде взето интелигентно решение", каза пред Bulgaria ON AIR Явор Пенев, който е управител на една от големите дискотеки в Слънчев Бряг.

Промените, предложени от вицепремиера Валери Симеонов, предвиждат завишаване на санкциите спрямо лицата, които не спазват ограниченията и забраните. Предлага се минималните глоби да се увеличат до 1000 лв., а максималните да достигнат до 20 хиляди лева.

"Мерките са фрапиращи, нечувани. Готвените промени ще повлияят негативно на целия бизнес", категоричен бе DJ Станчо в студиото на "България сутрин".

Не на това мнение обаче се оказа журналистът Ива Николова, която подчерта, че шумни места за забавление безспорно трябва да има, но те трябва да бъдат ограничени както териториално, така и времево, за да не се пречи на хората, които искат да си почиват.

"Трябва да се научим да уважаваме другите. Нека има правила, които да се спазват и да не си пречим взаимно", каза тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A кога и в София? Пълно е със заведения в междублокови пространства и под жилищни сгради. Полицията си прави оглушки или наминава да си вземе комисионната при сигнал. Лично търпя повече от 10 години кръчма с работно време до 1 през нощта и външни маси на 10 метра от спалнята ми, не помня вече колко жалби сме пуснали и нищо не се променя. Сума народ не издържа и си продаде апартаментите. Явно моите нерви са железни щом още търпя. И това не са 10 почивка, а 365 дни в годината
23
3
 
21
 
! Отговори
Меломан. преди 6 години
Абе разкарайте го този ***, всеки *** с мощна уредба си мисли, че е ди-джей. Като е толкова отворен, да си прочете нормативната уредба, има я и сега. Хубавата музика не се слуша непременно на MAX. Всяко заведение успяват да го превърнат в зверилник, като им приказваш - акълът им е точно за пет стотинки. Ди-джеи, ***, че и със смочувствие.....
22
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сл. Бряг е за парти. С това е известен и за това идват хора. Все едно да спреш музиката на Ибиза / испания / . Никой политик, не е толкова *** там да си прави антиреклама.Тези дето много врякат тук реално , не ходят никъде само блеят по форумите. Като искаш тишина - Албена и куп малки градчета. Има за всеки нещо. Седнали тукаа 3ма глупакаа от панелките да обсъждат туризма. Ами предложете вариант за туризъм ...или акъла ви само до мазата.
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като видя някой да дава интервю с тъмни очила или стои с такива в студиото и автоматично ми става антипатичен и спирам да го слушам/гледам. Трябва да си много т*п и грам да не уважаваш събеседника си.
20
3
 
21
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Тоя па наркоман...Я да се събират всички друсалници и да се изнасят по-бързо
19
24
 
5
 
! Отговори
Разберете го преди 6 години
В България всяка година се раждат само 55 000 деца но умират 125 000 дъртофелници като та'тар-Валери,трябва си тишина за пенсионерите за да свикват с вечноста!
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DJ Станчо-наркоманчо, орева държавата след като му взеха лаптопа с пиратска музика и софтуер :)
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво. Само така. Но кога ще се увеличат наказанията и глобите за луди съседи, дънещи ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНЯ И НОЩТА - ПОЛИЦИЯТА ИДВА и си тръгва, защото не й отварят вратата. На морето си 10 дни, а в къщи - непрекъснато И ТОРМОЗА Е НЕПРЕКЪСНАТ - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ ДА ПУСКАТ ЧАЛГАТА СИ НА ВИСОКИ ДЕЦИБЕЛИ !!!!!!!!!!!!!!!
16
1
 
17
 
! Отговори
Гошето преди 6 години
Кои слушат DJ Станчо? Сигурно са от неговата черга - Гочоолу, Дочоолу и Топачоолу ;-)
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубавата новина,е че най-напред има политици които си вършат работата
14
25
 
4
 
! Отговори
Огледайте се гадно е преди 6 години
Дедката Симеонов си иска умиращата тишина или как България неусетно се превърна в държава от стари хора държава без живот призрачна държава от пенсионери!Не не е гадно,а направо отвратително!
13
2
 
23
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 6 години
Години наред през Лятото, не можехме да спим нормално нощем.Заради маФиотски интереси.
12
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек, носещ слънчеви очила в затворено помещение, се категоризира като лай нар! Тоя музикален индивид е нищо повече от ***, пускащо набор от звуци на дрогирани и пияни парапитеци от англия, падащи си по нестандартни интимни контакти с нотки на хомосексуализъм.
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странно, в Гърция е така и никой не простира.А дънещата чалга е една от причините да не ходя на лай*морието.
10
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Връщали сме се преди 90-та година... че какъв е проблема? Имахме образцови курорти по него време...
9
0
 
25
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Със слънчеви очила в студиото... Пълно неуважение и към водещите и към зрителите.
8
1
 
17
 
! Отговори
Георги Маринов преди 6 години
Тоя *** ме ужили с 7500 лева, станчо, кога ще ми върнеш парите? защо не си вдигаш телефона?
7
1
 
13
 
! Отговори
Това е преди 6 години
***
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Трябва да се научим да уважаваме другите. Нека има правила, които да се спазват и да не си пречим взаимно", каза тя.Е да се, затова и говорим,Ако един иска да вие като куче, неможе да иска да му ръкопляскат
5
9
 
14
 
! Отговори
DJ Станчо преди 6 години
Ще емигрирам от тия мерки