Престъпници се шматкат! Къде е полицията?

Убитият Пелов неслучайно отишъл в Ботевград, обясни Румен Петков
Обновена: 8 юни 2018 10:06 | 8 юни 2018 10:00, Петя Славова
43

Четири месеца занимаваме министър Валентин Радев с проблема на Ботевград. Престъпниците знаят, че в Ботевград няма полиция и си правят каквото си искат. Това заяви председателят на АБВ Румен Петков в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Дни преди избягалият от Централния софийски затвор Владимир Пелов да бъде застрелян в Ботевград, от АБВ поискаха оставката на вътрешния министър именно заради проблемите с реда в града.

Още по темата

По думите на Румен Петков убитият престъпник неслучайно е отишъл да живее там, а съставът на полицията в Ботевград може да обслужва само една патрулна кола.

"Какво означава "пуснал брада, сложил качулка"... Какво очакват - да тръгне с табелка "Аз съм Пелов"?, подчерта Петков, визирайки обясненията на органите на реда защо рецидивистът не е бил заловен по-рано.

"Не може Пелов да се шматка там месец и повече, да е ясно къде е живял... Вътрешна сигурност и прокуратурата трябва да направят много сериозна проверка. Имаме пример на тотално бездействие в ущърб на десетки хиляди граждани", каза още бившият вътрешен министър.

"Нека Валентин Радев да излезе от министерството без връщане", настоя Петков, според когото вътрешният министър е показал грозно отношение към служителите на МВР и действията му са довели до деморализация в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя и Миленчо да помогнат на полицията за другия. Нали са многознайковци и всичко е очевидно за тях.
10
1
 
2
 
! Отговори
UfO преди 5 години
Къде е #кой?
9
2
 
23
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Държавата умира! Както на раковоболен един по един започват да му отказват органите в тялото, така и при държавата една по една отказват системите да работят: здравеопазване, образование, опазване на обществен ред, правосъдие, социална система грижа за болните и възрастните. отбрана. Кое от гореизброените работи и не е на доизживяване. После ми се радвате че 10-*** безработни посредственяка от чужбина се върнали били в БГ. И? Кво като са се върнали?
8
6
 
9
 
! Отговори
ОСТАВКА!!! преди 5 години
ГЕРБ и Патриотите да си отиват , за нищо не стават само Скандали
7
3
 
24
 
! Отговори
3M преди 5 години
Пикаещия във фонтани е прав само за едно: Няма полиция, но не само в Ботевград, а вцяла България. Има някакви милиционери, които се борят с държавата за повече привилегии и олкова!
6
0
 
16
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Престъпници се шматкат на свобода? Един от тях е и Румен Петков! Полицията наистина не си върши работата, прокура-тура-тура-турата, също.
5
3
 
15
 
! Отговори
защо? преди 5 години
Тва българите сме много опак народ! Не стига, че им увеличиха заплатите на милиционерите, ами пък и ще очакваме от тях да работят! Тогава къде отива въпроса "к,во прайм сяа?"? Влезте им в положението на момчетата!Ами ако онези, не дай боже, почнат да гърмят по тях?
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията е там където политиците ги искат! Тоя да не се прави на утрепан, като много добре знае къде е проблема. Законотворците (адвокатите в нс) решават какви закони и правомощия ще има полицията. От друга стана самите политици си мислят, че мвр е министерство на всичките работи. Проблема е в нс.
3
1
 
17
 
! Отговори
Адвокат на Дявола преди 5 години
... Е как така ... "ПРЕСТЪПНИЦИ" ... ?!?! Ще сезирам Български Хелзинкски комитет , ей ! Как така ще "наранявате" нежните души на тези добри и невинни момченца , избягали от лошия затвор и вкарани "НЕсправедливо" там !!! Те просто са си отишли в Ботевград и са си били там ! Милиционерите дори НЕ са предположили , че може да са в родния град на единия :) :) :) и че могат да си променят визията :) Как може да се сетят за толкова сложно нещо ? ... Много свестни пичове са ! Не ги обиждайте ! ;) ...
2
0
 
20
 
! Отговори
Разбирко преди 5 години
Румен Петков е известен на цяла България с връзките си с престъпния свят ,с чадърите които разпъваше над негови приятели особено един състезател,в чието имение разбиха депо за крадени коли,за което въпросния не знаел
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският език не е английски. Не можеш просото, ей така, да вземеш случайно съществително и да го превърнеш в глагол.