Пътен ад: Четири жертви в катастрофа край Пловдив

Инцидентът е станал до жп надлез за Скутаре
28 мар 2019 09:07, Александър Попов
58
Пътен ад: Четири жертви в катастрофа край Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Тежка катастрофа, в която са загинали четирима души, е станала снощи край жп надлез за Скутаре, съобщиха от МВР. Сигналът е получен след 21:00 часа.

БМВ с пловдивска регистрация навлязло в лентата за насрещно движение и се ударило челно в Сеат с кърждалийска регистрация. На място са загинали 31-годишният водач на втората кола и негови спътници, на 28, 49 и 54 години, всички от кърждалийска област.

В болница е настанен 20-годишният шофьор, управлявал БМВ-то. Ранен е и негов спътник на 17 години, на когото също е оказана медицинска помощ.

На двамата е взета кръвна проба за употреба на алкохол и наркотични вещества. Причините и обстоятелствата около тежкия инцидент се разседват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
56
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Какво лошо има,че казах ,че 20 год. ****нце най-вероятно не може да си изкара сам парите за поддръжка на немския кош и защо не му разпространявате снимка на него и такива като него заедно с възпитателите ( родителите им)ИЛИ И ТОЗИ Е СИЛНО МОЙ ЧОВЕК и не е удобно....
7
2
 
61
 
! Отговори
D преди 5 години
До Дедо ПопКаква спукана гума? Глючовите думи в статията са БМВ и 20-годишен. а комбинацията им е страшна. Няма нужда от повече разяснения.
6
1
 
39
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Някак си заради формата на предницата и разположеното на двигателя бмв-то нанася много поражения на другите коли при челен удар. Като брадва е. По същия начин пак с бмв един ром уби 3 деца край Плевен мисля.
5
15
 
40
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Желая да запитам Транспортна комисия към ГРОБ ,която постави началото на лобистките закони още от първия мандат с "ФАРОВЕТЕ?: В случая скоростта или ФАРОВЕТЕ са виновни за ПТП-то или просто имаме млад шофьор с БМВ?Защо в ГО остана само Бонуса за застрахователите а моя МАУС над 20 години без дори фишче си остана ей така във въздуха? Имам още много въпроси,ама ще има някой ГЕРБ-ер,който ще даде минуси!!!
4
2
 
48
 
! Отговори
D преди 5 години
Как така става, че винаги виновните убийци остават живи?! За да продължават да убиват ли??? И после Господ гледал отгоре.
3
3
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като видя някой с питбул и някой с БМВ бягам на поне половин километър от него! Съветвам ви и вие да правите така. Лошото е, че на пътя няма къде да бягаш!
2
1
 
85
 
! Отговори
Гост преди 5 години
И какво излиза сега?Четирима напълно невинни са загинали,а олиткоумеца с беенве си е жив и здрав...Накрая ще се окаже я син,я племенник на некой и ще му се размине.Жалко за невинните хора..
1
2
 
82
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
20 годишен с БМВ убива 4 човека.... Лека им пръст.Това няма да спре никога ... поне така си мисля.