41 са новите случаи с коронавирус у нас. Починал е един човек

В интензивни отделения са 12 души
Обновена: 6 юни 2020 09:30 | 6 юни 2020 07:50, Петя Славова
178
41 са новите случаи с коронавирус у нас. Починал е един човек
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От изследваните през последното денонощие 1196 проби 41 са с положителен резултат. Това показва Националната информационна система. Разпределението по области е, както следва: Благоевград – 1; Бургас – 1; Враца – 2; Габрово – 1; Кърджали – 2; Пазарджик – 2; Плевен – 1; Разград – 3; Сливен – 6; София област – 7; София – 13; Шумен – 1; Ямбол – 1.

Още по темата

Общо потвърдените до днес 6.06. случаи на коронавирус в България са 2668. Активните случаи са 980. Излекувани са общо 1528 лица, като 138 от тях са регистрирани през последното денонощие.
В лечебни заведения за болнична помощ се намират 147 пациенти с доказан COVID-19, като 12 от тях са настанени в интензивни структури.
 
Националната информационна система показва, че до момента медицинските служители, при които е констатирана коронавирусна инфекция у нас, са общо 288 лица. За последното денонощие са регистрирани 2 нови случая - на медицински сестри от Самоков.

160 са общо починалите лица, при които е бил доказан COVID-19. Последният смъртен случай, регистриран към 5 юни, е на 60-годишен мъж от Пазарджик, хоспитализиран в УМБАЛ "Свети Георги", гр. Пловдив. Няма информация пациентът да е имал придружаващи заболявания.
 
Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
5
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Така беше и със СПИНа,в началото му се присмиваха и неглижираха ,като се появи преди 20-30 години, но сега жиеем с него и той си ,,взима" 700-800 хиляди годишно по целият свят. Не е много ,нали но съществува и всеки вече има едно на ум че може да го пипне в ,,определени ситуации". Така сега е и с Ковид -19.......Всеки сам е господар на себе си но не трябва да застрашава другите!
77
3
 
4
 
! Отговори
хм преди 3 години
А бе, ***, не разбрахте ли че не сте нужни на никого?
76
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много плосък номер но и ГЕРБ не блестят с особен интелект.Целта с уж обърканите данни, да се внуши, че след като вече го няма Щаба бройката рязко скача.Все едно че некадърниците правеха нещо друго освен по цял ден да хвалят Вожда, който ги назначи и да пазят тлъстите си заплати.
75
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов разпусна мерките в България и тепърва ще има много заразени в България .Жалко за доброто представяне на България до сега
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли чували за бюлетини на изборите? Като ги мъкнат като трупове, хем ще се плашат хората, хем ще търпят да ги управлява цял живот Боко Тиквата чрез страх и терор.
73
7
 
19
 
! Отговори
философи преди 3 години
ай спрете да лаете тук и да се впускате в конспирации до безкрай. Вирусът е факт. Лошото е, че рано отпуснахме всичко заради туризма. Който е толкова смел - да заминава където реши.
72
1
 
11
 
! Отговори
минчу преди 3 години
Взеха се паричните и сега, който иска да се спасява....
71
1
 
3
 
! Отговори
хи хи прим преди 3 години
До Mr . STARBUCKSХа ха, ами завиждаме. Аз съм българче и завиждам, Хайде, че е време да си измиеш ръцете, а и събота е, чакаш с нетърпение да се изкъпеш, Ха!
70
1
 
7
 
! Отговори
до 79 преди 3 години
А знаеш ли колко са с пломби и диоптър? Знаеш ли, че 100 процента от починалите за предходните 300 години са с поне един развален зъб! Освен падналите в първата световна война!
69
2
 
4
 
! Отговори
Супер-Аз преди 3 години
Мен рейтинг не ме интересува. Когато бях главен секретар, рейтингът ми беше 120 - и какво от това! Важното е в България всички да са живи и здрави и бизнесът да върви. Аз съм Буда на Средния път между крайностите на нихилизма и строгите мерки. Цяла Европа Мен гледа какво правя и копира. Меркел намали ДДС-то по Моя пример. Вучич не сваля очи от Мен. Сутрин се събужда и първата му работа е да попита, какво направи Супер-Аз за изминалата нощ? Защото Аз не спя, а работя за БГ и народа.
68
3
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Днес няма ли някоя измряла забравена партида от миналата година!?
67
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРИ 4 ЗАРАЗЕНИ ЗАТВОРИХА ДЪРЖАВАТА.ПРИ 41 ЗАРАЗЕНИ МЕРКИТЕ СА ПОЖЕЛАТЕЛНИ - АКО ТЕ Е СТРАХ, НОСИ СИ МАСКАТА.ЗАЩО ЛИ?ВСИЧКО СЕ СПУСКА ОТ ВЛАСТЕЛИНИТЕ ....
66
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Бай *** не вярва, че вируса е опасен. 400 000 вече са в земята за по-малко от 3 месеца, но ***, като зомбирани продължават да подценяват пандемията.
65
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изводи ще бъдат направени, и на следващото извънредно положение, ще има по сериозни мерки за глупави, манипулатори, анархисти, тарикати, егоисти, самовлюбени и пр.Свободата, благините, дори и светогледа на крайни егоисти и форумни манипулатори, се крепи на социо. А то е на път да губи базови връзки в ситуация на пандемия. И без значение кой какви мерки подкрепя (те не са избор на публиката), всеки един отговорен управляващ, ще действа в защита на целостта на социото, защото без него, той не е.
64
5
 
6
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
Нашите Червени завистници,си умират от яд ,че няма много загинали от вируса хора.На пук на това на Борисов всичко му се получавя.Рейтингът, на който Премиера въобще не обръша внимание,стигна на космическа височина. А на Радев , Нинова и БСП- в подземията на Дондуков 2.Абе това е. Който може , го може.
63
11
 
5
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Селяни прости, толкова ли сте прости, че не можахте да разберете, до ден днешен, че коронавируса е измислен и пуснат заради вас, защото вие загубихте съревнованието с китайските корпорации и икономика!Къде отивате селяни прости???Карантина,блокада и край на неолибералната световна икономика!Вие ставате все по зависими от китайската икономика, която расте с жестоки темпове!Китайската армия е свръх въоръжена с модерно оръжие , а в Космоса китайците имат най-много спътници!Агент Лео Купър!ЦРУ!
62
8
 
14
 
! Отговори
До до 61 преди 3 години
*** не може да разбере, че това е за негово добро. Ти кое предпочиташ - да си безработен или умрял? Айо трябва ще спре да се върти света, стига да спасим хората от страшната зараза.
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе кажете с какво ги лекувате тия излекувсни, бе смешници.Кажете на учените по света, които трети месец се блъскат да открият ваксина.Да не би Бснкянадото светило и на Медицинските науки да е измислило някоя.
60
2
 
3
 
! Отговори
хи хи прим преди 3 години
До До 61Не не мога, и аз не мога. Добре че ти имаш високо чело, мисли за другите...
59
4
 
20
 
! Отговори
Чернобил преди 3 години
Като не ви казали за Чернобил, лошо. Като ви казват за пандемия лъжат ви. Какво точно ви е угодно? Години наред любимия рев на псевдо анализатори беше как властите са скрили Чернобил и ви излъгали. Ето, сега ви говорят..Ама като сте заядливи ненежи...