41 са новите случаи с коронавирус у нас. Починал е един човек

В интензивни отделения са 12 души
Обновена: 6 юни 2020 09:30 | 6 юни 2020 07:50, Петя Славова
178
41 са новите случаи с коронавирус у нас. Починал е един човек
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От изследваните през последното денонощие 1196 проби 41 са с положителен резултат. Това показва Националната информационна система. Разпределението по области е, както следва: Благоевград – 1; Бургас – 1; Враца – 2; Габрово – 1; Кърджали – 2; Пазарджик – 2; Плевен – 1; Разград – 3; Сливен – 6; София област – 7; София – 13; Шумен – 1; Ямбол – 1.

Още по темата

Общо потвърдените до днес 6.06. случаи на коронавирус в България са 2668. Активните случаи са 980. Излекувани са общо 1528 лица, като 138 от тях са регистрирани през последното денонощие.
В лечебни заведения за болнична помощ се намират 147 пациенти с доказан COVID-19, като 12 от тях са настанени в интензивни структури.
 
Националната информационна система показва, че до момента медицинските служители, при които е констатирана коронавирусна инфекция у нас, са общо 288 лица. За последното денонощие са регистрирани 2 нови случая - на медицински сестри от Самоков.

160 са общо починалите лица, при които е бил доказан COVID-19. Последният смъртен случай, регистриран към 5 юни, е на 60-годишен мъж от Пазарджик, хоспитализиран в УМБАЛ "Свети Георги", гр. Пловдив. Няма информация пациентът да е имал придружаващи заболявания.
 
Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върнете Мотавчийски мишки нищо не е свършило.Тепърва ще пламти и гори света.
37
20
 
18
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Нямамнищо против дебилната тълпа, когато 80%-овите стоят далеч от мен. И те са хора. Глупави, но хора. Когато обаче ми насаждат дебилните си страхове, променят битието ми и ми навлизат в личното пространство, да ме карат да нося маска за няма нищо, това вече няма да го търпя. Марш под леглата! И да не забравите да си турите намордника!
36
4
 
16
 
! Отговори
ира преди 3 години
До Цитат Благодаря на по-страхливите, на по-колебаещите се, на по-некатегоричните, накратко, това са белезите на интелигентния човек.
35
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много *** народ, когато му дойде на главата тогава ще разбере колко тъпо *** е бил не вярващия че вирусът е настинка. Но *** е всезнаещ, компетентен, особено по форуми и соц. мрежи.има конспирация целенасочена срещу ***, той е факторът в глобалното пространство и тъмните сили искат да го манипулират, да го чипосват. Мерките не трябва да се спазват, те са за неразбиращите от нищо учени и доктори. Най-болната нация, ракия, салата, свинско, дай му да муа на ***,.
34
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 28 К'во се започва , бе мaлoумник? Миналата седмица когато имахме за едно денонощие 9 заразени, бяха направени 500 теста тогава. Сега имаме 1200 теста...много ясно че ще имаме 40 заразени.
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я колко са заразените в София ?????
32
7
 
3
 
! Отговори
мангъров преди 3 години
радостта ми няма граници
31
22
 
18
 
! Отговори
Боби преди 3 години
До АнонименКак да няма да се вдигнат хората на бунт, като няма да има полза от тези мерки, а още по-лошо за икономиката. Представи си има 10 години коронавирус. С маски и без маски вирусът се разпространява, ако ще и разстояние 100 метра да са хората един от друг. Не разбра ли, че няма полза и смисъл от тези мерки? Единствено има полза от миенето на ръце и дезинфекцията. Всичко останало е мит.
30
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отлабването на мерките , откриването на заведенията, спирането на карантината, омесването на народа , а и след 15 пътуванията от и за чужбина ще дигнат числото на заразените и няма да има спиране.
29
1
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
До баба МараАйде отече ти казиното, ще го прайш на гастраном
28
3
 
3
 
! Отговори
ха хаприм преди 3 години
До Полк. доц. МангъровНе, и какво от това? Няма никаква гаранция за нищо в живота.
27
1
 
4
 
! Отговори
въййй преди 3 години
До Анонимен 28Стана ВЕеее така, че не се знае от кога точно са тези тестове и бройки..............а ти си вЕрвай.
26
4
 
11
 
! Отговори
Хахаприм преди 3 години
До АнонименДа, душата на еснафа е зажадняла. Ако трябва, той ще прегази другите, и ще се прави че нищо не е имало.
25
18
 
20
 
! Отговори
Полк. доц. Мангъров преди 3 години
Имаме ли гаранции, че тези нови 41 случая не са всъщност от март и април, като тяхното подаване е било забавено, така както вчера станахме свидетели по отношение на големия брой починали?
24
3
 
25
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
"Който е по-страхлив да носи маска"Бойко Методиев Борисов - 04.06.2020г.
23
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко стана вееее??? Видяхте ли сега вие къде казвахте че всичко свърши, е сега се започва!Ай честито!!
22
13
 
20
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Ако не правеха тестове, никой нямаше да разбере, че умрелите са имали коронавирус. Щяха да ги пишат умрели от усложнение на едно от многото им хронични заболявания. Смъртността през последните 3 месеца не се е увеличила. Даже е намаляла. Справка, НСИ.Иначе, сме в "епидемия с невиждана ярост в човешката история". Боже, колко са лесни хората за манипулиране!
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиАко останат живи и здрави хората, няма кой да се вдигне на бунт...Икономика без здраве не се прави ...
20
4
 
5
 
! Отговори
ха ха прим преди 3 години
До ХА-ХА-ХА !!!А ти не си страхлив и колебаещ се? Каква безапелационност, какъв бунтовнически плам? А защо точно защитаваш тази теза? Умрял някой да те ***...
19
23
 
32
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 3 години
Бай *** не разбира от дума, за бай *** само сопата важи! Бай *** е хукнал като изоглавен по улиците безпричинно за да прави трафик, няма наразхождане,няма наяване , няма напиване! Затова и наново ще се заразим и ще има втора вълна! Бай *** ходи без маска, той е безсмъртен и е виден вирусолог и микробиолог, той знае вирус няма!Бай *** не се напочива, не се находи на екскурзии и почивки!Затова бай *** ще бъде заключен след месец и ще излиза само с разрешение!