Нови 298 с коронавирус за 24 часа, четирима починаха

Близо 1/3 от новите случаи са в София
Обновена: 18 юли 2020 07:00 | 18 юли 2020 06:50, Александър Попов
286
Нови 298 с коронавирус за 24 часа, четирима починаха
Снимка: Pixabay

298 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа при направени 4884 PCR теста, сочат данните на Единния информационен портал.
 
Общо случаите достигнаха 8442, от които 4112 активни.

Още по темата
Излекуваните лица за последното денонощие са 106, а общата бройка е 4033.

В болници са настанени 606 пациенти с доказана коронавирусна инфекция, 33 от тях са настанени в интензивни отделения.
 
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград – 12; Бургас – 1; Варна – 35; Велико Търново – 15; Враца – 6; Добрич – 14; Кърджали – 2; Кюстендил – 12; Ловеч – 1; Пазарджик – 6; Перник – 4; Плевен – 4; Пловдив – 38; Разград – 2; Русе – 9; Силистра – 2; Сливен – 8; Смолян – 6; София област – 13; София (град) – 92; Стара Загора – 8; Търговище – 2; Хасково – 4; Шумен – 2.
 
Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 297. През последните 24 часа са починали 4 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли да си пишем тука само безпартийни и да не намесваме политиката и митингите? Ще си говорим само за вирусчето и има ли го, няма ли го? Заглавието на статията не предполага нищенето на политика и митинги.
165
11
 
9
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене се заразят с короновирус и недай се боже починат от нея тогава дебилните българи егоисти ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване
164
9
 
11
 
! Отговори
Митака преди 3 години
И мене ме дразнят тия митинги. Бойко, царя, костов, жан виденов. Сега новия спасител - радев. От 30 години ги гледаме тия филми и все тая.Баш сега във вируса им хрумна манифестации и надпивания с бира да си правят.Нали догодина има избори и без това
163
2
 
9
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Нашият хубавец почна да говори, че ако в Гърция направят 10 000 теста, ще изкарат там огромен брой заразени. Обвини събеседника си, че мамят едва ли не и го попита колко официално заразени са открили. Възпитаният грък кротко отговори, че при направени 7000- 8000 теста са открили 28 заразени. На нашият ресторантьор му падна ченето и започна да пелтечи "ама, ами" и до там. Предаването завърши. А сега си правете изводите за Бай ***!
162
6
 
11
 
! Отговори
Пикасо преди 3 години
Като гледам физиономиите на герберюгите-фрости,оядени,гушести, предпочитам да рисувам младежите от протеста-млади,умни,с бъдеще.
161
2
 
9
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Много показателно за поведението на алчните ресторатьори у нас. Преди половин час имаши по БТВ интервю с 1 наш такъв представител и 1 грък за туризма в двете страни. Разумният грък каза, че за разлика от България, те си уважават собствените туристи и не отправят никакви призиви към тях за спасение на гръцкия туризъм. Нашият човек говори само глупости и обвини властите ни и лекарите ни, че у нас няма проблеми със заразата, а те създавали психоза и им пречели на бизнеса. Следва продължение...
160
9
 
8
 
! Отговори
Радев преди 3 години
обещавам, че като взема властта, фалшивия вирус веднага ще изчезне. Ще го водим вече лек грип.
159
19
 
15
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Много скоро всички страни от Европейския съюз ще наложат карантина за българите поради повишения брой заразени с короновирус в България за това ще виновни дебилния президент Радев и дебилните безсъвестни безотговорни безчовечни безмозъщни българи егоисти с егоистично мислене заради всички тях страдаме ние нормалните Българи
158
4
 
6
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
До Анонимен 163Има Нинова хотел.До него има космодрум,който пуска ракети до хотела на Борисов на Луната.
157
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СветозарЗА ТЯХ ИМА СПЕЦИАЛНА ВАКСИНА....
156
3
 
6
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
този с Луната пак е изпълзял. Как не ти омръзна, бе? Не знаеш ли, че то Луна няма, Това е само рисунка, закачена на стъклен свод, над Земята.
155
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВАЖНОТО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКИ, МОЖЕ И ДА НЕ Е С ГЛАВНИЯ МОЗЪК!
154
3
 
6
 
! Отговори
123 преди 3 години
До СветозарИ какво, като е ходил в Гърция. По всичко личи, че там сега е по-безопасно, отколкото в София, Пловдив или Варна.
153
8
 
3
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Предлагам дебилните егоистични безсъвестни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които мислят само за себе и за своето благополучие да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с короновирус да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи дебилни кухи егоистични глави.
152
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СветозарМисленето НЕ Е от силните ти страни!
151
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия лум.пени поне да се спрат с тия митинги в софия. Разбирам, че им е весело да си пият там бири и да се правят на интересни, но може и по-малки групи в планината. Иначе като махнат бойко и като дойде корнелия и радев на власт - ще цъфне и върже чак българия.
150
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли Нинова хотел?Като идете в Гърция, моля разпитайте!
149
15
 
11
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Тези дето вярват в митичния Коронавирус, помислете следното. Ако този вирус беше толкова опасен, ако изобщо го има де, Бойко нямаше денонощно да обикаля магистрали и строежи, Президента нямаше да ходи по митинги и държи речи. А те имат информация от първа ръка. Щяха да се покрият из резиденции и да дават виртуални пресконференции. Ами разни олигарси и други големци ? Всички те щяха да са се скатали. Никой от тях нямаше да си рискува живота. Ген. Мутафчийски щеше ли да ходи в Гърция ?
148
2
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 години
До МАЙМУНСКИ ГРИПъНикой не те задължава до ходиш на лекар или да си правиш тест, освен ако не смяташ да ходиш в Гърция на почивка или в Чехия като сезонен работник.
147
6
 
4
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които мислят само единствено за себе си и за своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради българите егоисти в България страдаме ние нормалните Българи