Отново тежка катастрофа в Стара Загора, починал е моторист

Кола е блъснала мотор, шофьорът избягал, по-късно е заловен
Обновена: 3 окт 2021 23:09 | 3 окт 2021 23:00, Анисия Иванова
48
Отново тежка катастрофа в Стара Загора, починал е моторист
Снимка: МВР

Отново тежка катастрофа в Стара Загора - кола и мотор са се ударили тази вечер. Мотористът е починал. Пострадала е спътничката му, както и пешеходец, който е настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

Водачът на лекия автомобил е установен и задържан.

Инцидентът е станал на кръстовището на бул. „Генерал Столетов” и  ул. „Цар Иван Шишман”. Сигнал е подаден в 19:40 часа, съобщи Нова т.

На ранените е оказана медицинска помощ.

Шофьорът на лекия автомобил първоналачно е напуснал мястото на инцидента. Самата кола е намерена в близост до местопроизшествието.

Това е втората тежка катастрофа в града за последните два дни. В петък вечерта шофьор с книжка от 4 месеца блъсна три млади жени, едната от който е в тежко състояние По първоначални данни младежът е дрифтил.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убил човек и избягал. В петък друг осакатил трима души и избягал. Може би най-после ще се сетите, че е нужен контрол? Че трябва за нарушения МПС-тата да се спират от движение. Глоби на базата на стойността на МПС-то с минимум няколко хиляди лева. Да блъснеш някого и да нямаш човечността поне да помогнеш или да викнеш линейка-това не са хора.
8
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мотористите са си 100% потенциални самоубийци... Хора без достатъчно мозък и въображение, какво може да се случи при едно падане с мотора или при удар с друго МПС...
7
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво става в този град с такива прави улици,както се казва една крива улица няма,само кръстовища със светофари,с пътни знаци,а където са без с даване на предимство от уважение към колегата насреща или кой излезе отстрани по първи и зачитане на пешеходците за преминаване,няма завои по криви с и без видимост с изненади и преустройване,вижда се като на прав път,толкоз ли е трудно да се заучат няколко пътни улични правила в населени места със светофари,с и без знаци с някои подробности за изпитите.
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
значи вървиш си по тротоара и хоп: я моторист, я дрифтаджия и се събуждаш без крак (може би два)? Не е ли по-добре у Америка, там поне стрелят, та да не се мъчиш ? КОга ще ги стигнем, кога ? А да и ако тати е известен бизнесмен, може и да не те арестуват, ако не се вдигне шум по тв-то...
5
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие май не четете? Шофьора на автомобила е виновен, че и избягал, че и се крил... вие пак по моториста плювкате на автопилот. Жалкарска история сте.
4
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАТ на Рашков не работи, уволниха хиляди полицаи и катаджии, резултатът е налице.
3
1
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
"Шофьорът на лекия автомобил първоналачно е напуснал мястото на инцидента." - Ко, ко, речи?
2
10
 
23
 
! Отговори
Хм преди 2 години
За 3 дни 4 пъти ме газят на пешеходна пътека, изпреварване със 100 в града на пешеходна, кифла цъкаща си телефона, нервен чичка напиня някакъв 30 годишен таралясник. Абе, представителна извадка на населението на #територия-та... Утре като ви управляват Буци, Слави, Румен Рублата и сходните им *** не се учудвайте - те са ВАС!
1
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тази ли мотористка дарява крак? Защо не забранят тези возила?! При подобни *** шофьори от всякакви категории в бг, моторите трябва д се забранят!