Пациент скочи от третия етаж на болницата във Велико Търново

67-годишният мъж е починал
26 дек 2021 16:30, Красимир Ангелов
119
Пациент скочи от третия етаж на болницата във Велико Търново
Снимка: БГНЕС

Мъж от Велико Търново, настанен за лечение в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, се самоубил след скок от прозорец на стая на Първо вътрешно отделение.

Трагичният случай е от днес около 12:00 часа, когато мъжът паднал точно на входа на Спешно отделение, съобщава "Борба".

Човекът е на 67 години от Велико Търново, като е бил приет за лечение в областната болница тази седмица. Причина за постъпването му в клиниката обаче не е заболяване от COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
7
 
! Отговори
absurd преди 2 години
На 51 съм и съм в страхотна физическа форма благодарение на тежкия физически труд който упражнявам
62
2
 
6
 
! Отговори
absurd преди 2 години
До65Дечкото вече 25 години не е стъпил в болницата с две изключения и то последните две години по настояване на работодателя ми,единият път си отрязах пръста ,вторият път ме захапа куче.И без да ме бяха закарали в болница,пак щях да се оправя,другите простотии като грипове ги карам на крак,нямам време да се занимавам с глупости.Здрав съм като животно,защото разчитам само на себе си и на този който бди над нас
61
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кога най после ще заключат прозорците като на запад отварят се автоматично само на клик клак какво чакате?????всичкият народ да се избие ли???
60
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравната система виубива
59
9
 
7
 
! Отговори
ДО absurd преди 2 години
Кой ходи по желание в болница бе ,,безсмъртни"хлапако Има болести и заболявания които изискват болнично лечение !!Ей дечко знаеш ли колко такива ,,умни юнаци "разчитат на чичко доктор за успешна операция или терапия !
58
7
 
14
 
! Отговори
absurd преди 2 години
По възможност не ходете и в аптеки ,наблягайте на природните лекове и се надържайте на БОГ.По възможност не ползвайте уйндоус на Бил Гейтс има и други операционни системи,дайте отпор на всичко това което се случва
57
4
 
3
 
! Отговори
ДО МХМ-58 преди 2 години
Като ти гледам поста,ти си за бой,не за обиди! Явно или не си лежал за лечение или просто си измисляш!.......Между впрочем не е първият безнадеждно болен ,който се хвърля от прозорец на болница ! Писателят Чудомир се самоуби така от прозореца на Правителствена ,след тежка форма на рак!
56
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя тая болница е за чудо и приказ... Да не дава господ да ти се налага да я посетиш - пишеш завещанието и каквото сабя покаже
55
4
 
21
 
! Отговори
absurd преди 2 години
От каквото и да влезеш,гледат да те уморят и да те пишат от ковид,продължавайте да им ръкопляскате
54
3
 
23
 
! Отговори
absurd преди 2 години
Не ходете в болници,шансът ви да оцелеете е по-голям в пъти
53
7
 
17
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Напълно сигурен съм, че човека му е писнало от обидите на сестрите и подигравките от лекарите, всеки път се случва и на мен!!
52
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По цял свят се случват такива работи.
51
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е 20тият такъв случай за тая година.. покрай болниците вече трябва да се ходи с чадър...
50
3
 
17
 
! Отговори
до Дедо преди 2 години
Като го стреляха Очите, болницата беше отцепена като военна зона. Така е - един за да е добре в Бг, много други трябва да са зле!
49
4
 
29
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Неведнъж съм го писал,че влезеш ли в българска болница,сам си подписваш смъртната присъда!Зъб ще те боли,ще те изкарат,че имаш проблем с яйчниците,нищо,че си мъж!Ей така не помня кога за последно съм ходил на лекар и по-добре не съм се чувствал!Закрива се кацата без дъно "Здравна каса" и всичко ще си дойде на мястото!
48
5
 
24
 
! Отговори
Док преди 2 години
Първо вътрешно в Търновската болница е на предпоследния етаж(6ти или 7ми, вече не помня), а операционните са на последния. Та от височко е полетял, клетника. Бил съм пациент във въпросното отделение и за една вечер щях да бия санитарката и в стаята бях с един дядо, дето си изкашля белия дроб в един буркан. На сутринта след операция на киста на опашката станах и полека пеша към вкъщи. Тази болница е място в което дори психически стабилен човек бързо може да бъде пречупен. Изродиии са всичките.
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Лекар"Ама да седна сега да се обяснявам на един "обратното на остър" бачкатор, няма как да стане"=/=/Ти не му обяснявай, но когато този обратното на остър бачкатор ти направи главата обратното на твърда, няма да скимтиш. Зачестяват напоследък такива случаи и вашего брата дофтурите нещо хич не сте доволни от такъв развой на събитията.Що си го просите тогава?
46
2
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хаа..50 преди 2 години
АБЕ , ТИ КОМАЙ НЕ СИ БИЛ ЗА БОЛНИЦА.....А ЗА ЛУДНИЦА!!!!
45
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От коронавирус скочил.
44
3
 
20
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
До Коя болница казваш ? - Болницата в Кърджали . 9 човека са скочили ( 9 човека за които знам със сигурност) , а колко са в действителност , само Господ знае . Това го знае всеки кърджалиец ! И въобще не се притеснявам да го пиша , че някой кърджалиец ще го прочете и ще ме обори , напротив , ще цъкни плюсче !