72-годишен е починал след катастрофата в Слънчев бряг

Две коли се удариха челно, пострада и моторист
8
72-годишен е починал след катастрофата в Слънчев бряг
Снимка: БГНЕС

72-годишен мъж е починал след катастрофата на Околовръстния път на Слънчев бряг по-рано днес. При нея се удариха челно два леки автомобила, пострада моторист, като общо четирима души са ранени.

Инцидентът е станал около 15:30 ч. на пътя Бургас–Варна.

53-годишен водач на кола с бургаска регистрация се е движел в посока Варна. При предприемане на изпреварване той се блъска челно с друга кола, управлявана от 72-годишен мъж от Велики Преслав. При катастрофата е пострадал 62-годишен мотоциклетист от Несебър, движещ се в посока Варна.

Тримата водачи и две жени – 63-годишна от търговишкото село Ловец и 65-годишна от старозагорското село Александрово са били откарани в УМБАЛ Бургас за оказване на медицинска помощ и уточняване на нараняванията.

По-късно 72-годишният мъж е починал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименКакво не ти е ясно? Колата отиваща към Варна изпреварва мотоциклета,се удря челно в колата отиваща към Бургас
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие четете ли или говорите на изуст. 53 годишният предприема изпреварване и удря колата на 72 годишният. Четете преди да пишете глупости.
4
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1: с тия увеличения на пенсиите за 1 година над 50%, това става.
3
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Над 70 стига са карали, кога е било време да са карали коли и други моторни превозни средства.
2
8
 
8
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 година
това е населението на българия.всички млади и можещи са избягали в чужбина до като не падне това правителство и не разчистят парламента от тъпите депутати като ицо хазарта които е без никакво образование.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко , да съжаление това не е изолиран случай, има добре разписани правила за изпреварване , но често хората не се придържат към тях, за съжаление това води винаги до фатални последствия, не е като да удариш някой на паркинга и просто да закараш колите на бърз ремонт.