Продължава кампанията "Капачки за бъдеще"

Събират ги в центъра на София
23 апр 2023 16:55, Росен Стойчев
74

Продължава националната кампания "Капачки за бъдеще". Днес капачки се събират в центъра на София. Освен капачки там се събират и алуминиеви кенчета. С това се помага за закупуването на неонатални линейки, както и за медицинска прокуратура и дефибрилатори за малките населени места, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Доброто дело и всичко, което се прави за децата ме накараха да се включа, нека направим добро в тези лоши времена", призова мъж.
Още по темата


"Трябва да се държим екологически отговорно към околната среда", заяви жена.

Всеки, който дойде на площада, получава сертификат за дарение, независимо от количеството, което носи като капачки и алуминиеви кенчета. Тези, които са пропуснали днешната възможност, могат да следят страницата на "Капачки за бъдеще" за всички кампании, които тепърва предстоят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: кампанияплощадсъбират
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едни събират капачки за линейка, други слагат 50% по-малко асвалт, трети с държавни пари настаняват украинци в хотели по черноморието, четвърти използват линейки за трафик на инженери от афганистан.. те така.. "Умен" народ, "успяла" държава.
42
4
 
5
 
! Отговори
Еех при бай Тошо пък преди 1 година
не беше лошо...
41
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тоя "антивоенен митинг" (всъщност митинг в подкрепа на войната на Русия против Украйна) има 100 души.
40
2
 
19
 
! Отговори
Войко преди 1 година
Кви капачки ве, за какво плащаме здравни? Къде са парите ???
39
0
 
13
 
! Отговори
Партийно предложение преди 1 година
Партиите да дарят субсидиите си за неонатални линейки, а ние ще събираме капачки за финансиране на партиите.
38
6
 
11
 
! Отговори
Какво ще преди 1 година
купуваме на укро-нацитата пак?!?!? Не стигнаха ли заплатите,които ППЛГДБТ +=&$-* им изпращаха? Или ВИП укрите в хотелчетата за сметка на българите? Или подарените оръжия и вноса на ГМО укро зърно?!? Остана и територията на България да им подарите да си направят нова държава,щото избягаха от своята,вместо да пазят гаазът на зеления др0гар... Що за пр0дажници ни управляват и защо си ги избрахте?!?
37
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не четете глупостите тук. Стават много позважни неща у нас! В момента има огромен български поход срещу участие на България в чуждата война, във войната на вече фалиралите САЩ и НАТО!
36
0
 
15
 
! Отговори
Стария доктор преди 1 година
В провинцията няма лекари, няма сестри, защо ни лъжете с капачките вече 20 години? Един модерен инкубатор изисква компютърна грамотност, а в България останаха леко неграмотните. Сещате ли се накъде бия?
35
1
 
9
 
! Отговори
5 кучета убиха жена преди 1 година
в европейска България. Който се спаси с еднопосочен билет - успя!
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С капачки немаме абсолютно никакво бъдеще. Само се кърпи тук там.
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да взимат стъкленият амбалаж в магазините, както беше едно време. Трябва да направят машини за приемане на всякакъв амбалаж, стъклен, pvc, кенчета... Слагаш в апарата там каквото връщаш и той дава някакви стотинки. Сега всичко отива в кофите.
32
3
 
21
 
! Отговори
Дебелата Берта преди 1 година
А бе, джендърски "опашки" кажете няколко думи за антивоения митинг в София,който се провежда в момента !Стига ни занимавайте с глупости !Престанете с тази Гьобелсова цензура, наложена върху медиите от ЕС у нас!НА ХОРАТА ВЕЧЕ ИМ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ВАС !!!
31
0
 
15
 
! Отговори
мунчо преди 1 година
едни събират капачки за живот-други ще по харачта 100 000 000 за нови машини за броене на бюлетините- нормаланата държава БЪЛГАРИЯ
30
1
 
21
 
! Отговори
Чалгга народ преди 1 година
Парижани протестират вече два месеца, гърците протестират през два месеца, а ние събираме капачки. Перфектните роби.... Колкото и да ги товариш те си бачкат безропотно и събират капачки, докато украинските им "братя" си пият водка в хотела на държавна издръжка.
29
1
 
18
 
! Отговори
НЕ КАПАЧКИ преди 1 година
А ПАТРОНИ ЗА БЪДЕЩЕ.
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ви ли е срам с тези капачки? Събирайте ги за Украйна, а от бюджета трябва да се поема лечението на болните български деца! Срам и позор за управляващите последните 20 години! Кръволоци! Продажници!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Джони Браво - обясни по-подробно де, за къде бързаш
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 25 "Кога ще видим депутатите да се бръкнат с по една заплата за бъдещето" - Киро Манекена Продажния Предател се бръкна за оръжие за Украйна... За него това е важно, не някакви си деца на България.
25
1
 
12
 
! Отговори
ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА преди 1 година
ОТ САРАИ НЯМА БЪДЕЩЕ.
24
4
 
1
 
! Отговори
Джони Браво преди 1 година
който се чуди защо, само да прочете коментарите отдолу, ако пак не разбере...