За три часа днес протестът блокира Петолъчката

Ще бъде спряно движението от 10 ч. до 13 ч.
7 фев 2024 09:40, Петър Бойчев
37
За три часа днес протестът блокира Петолъчката
Снимка БГНЕС

Втори ден пътен възел Петолъчката ще бъде затворен от 10.00 до 13.00 часа от протестиращи земеделски производители. Протестът продължава въпреки предложения меморандум от премиера Денков и включените в него точки за излизане от кризата, и поканата за разговори между страните днес в 18.00 часа.

"Ние обмисляме това предложение и днес нашите колеги ще бъдат на срещата в 18:00 часа, за да уточнят какво точно означава тази "опростена сметка и да видим дали ще е приемлива за нас. Това е един плюс, има промяна във вижданията на правителството", заяви пред БНТ Кольо Колев - член на НАЗ.

От браншовата камара уточниха, че очакват срещата с премиера Денков, за да получат повече информация. "Ако удовлетворят нашите искания ще спрем протестите, но на този етап ние не сме сигурни дали това ще се случи", посочи Кольо Колев.

"Ние сме тук не защото искаме само някакви субсидии, а защото искаме промяна на политиката и намаляване на административния натиск ", Коста Петров - браншова камара "Плодове и зеленчуци".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо не се действа по руски срещу зърнарите? Начупвате им канчетата и тракторите, и да видим повече ще блокират ли каквото и да било!
6
2
 
6
 
! Отговори
Шайка изнудвачи преди 3 месеца
Типичен селски манталитет от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков . Изнудвачи на гражданите и впоследствие на цялото правителство , което беше селската патриархална и изнудваческа черта на живеещите на село българи от български произход от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков . Това са " децата на социализма " .
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 4Да бе от фермата за тролеи ти казаха ,че така трябва да се пише.Тоя номер е ясен на всички
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 3 Е май ти ще изхвърчиш под моста
3
6
 
3
 
! Отговори
БългаринАнтикомунист преди 3 месеца
3 Подкрепям!Ще ходиме с Молотовките!!!ЕбахтиДържавата майка на Корумпирани менгета комунисти мутри от ДС Зърнарската мафия които обраха държавата!
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако дойдат на орлов мост ще хвърчат трактори.
1
2
 
7
 
! Отговори
Говорит София преди 3 месеца
Полицията има разрешение да бие!